bugün
- eve atılan kızın ekşici çıkması6
- yazarların on üzerinden komiklikleri47
- birine geç kalmak9
- üstteki yazar gözünde nasıl canlanıyor8
- cayır cayır yanan kız13
- aşkım daha önce hiç patlıcan yemedim diyen kız4
- m r e r e c t o12
- larisalisa10
- beyazsemsiyeliyabanci48
- insanlardan nefret etmek8
- seni ne mutlu eder sorusu6
- zall in yaptigi gammaz anketi15
- satranç haram yasaklansın17
- uludağ sözlük discord grubu7
- gir içime hünharca12
- abd'nin iran füzelerine müdahale etmemesi3
- sabah sekizde okulda olmanın felsefi anlamsızlığı2
- güvenli bir omuz arar bazen insan4
- yer sofrası5
- eşime sormam lazım kadınları3
- ezandan rahatsız olan kadın sanatçı12
- 7 haziran 2026 büyük sözlük ifşası32
- üstteki yazar hakkında fikrini söyle63
- sözlükte erkekleri istemiyoruz18
- parcalandim toparlanamiyorum4
- neden bu kadar sevildiği anlaşılamayan şeyler7
- arkadaşlar bakar mısınız8
- bruce lee4
- güzel bir kadını terk etmek5
- yalnızlık güç değildir4
- çocuğum olmuyor ne yapmalıyım4
- afganistan islam emirliği4
- çocukken alınamayan şeyleri büyüyünce almak10
- yorgun mermi22
- park sorunu6
- gocu43
- 2014 öncesinde feto'ya küfretmek8
- chery2
- yeşilçam'da çocukken travma yaşattığınız sahneler9
- şişman kezoyu eskrim hamleleri ile zayıflatmak4
- kürt mutfağı7
- togg'a lpg taktırmak11
- en sevilen meyveler8
- 7 haziran 2026 aziz yıldırım'ın başkan seçilmesi11
- timsah4
- yazarların üstüne çizik attığı burçlar8
- filmlerde dövülen adamın güçlenip geri dönmesi3
- dul kalmak4
- müzik haramdır5
- kaslı erkek isteyen şişman kız4
facebook kadar gereksiz bir sosyal paylaşım sitesi. amaçsız her insan mevcuttur kurtulması facebook'tan daha kolaydır.
üye olduktan bir hafta sonra sıkan oluşum.
hayır karşılıklı follow yaptığın kişilerin daha sonra seni unfollow yapmaları adama koyuyor bu bir.
ikincisi eğer takip listende ki kimseye dm atmadığın sürece hiç kims esenin yazılarını retweetlemiyor bu da iki.
ya da favorilere eklemiyor.
ayrıca insanların böyle bir ortamda birbirlerine laf sokmak için çabaladıklarını görmeniz sonucu twitter size büyük hayal kırıklığı yaratıyor.
öyle 5-10 dakika girip çıkmak için iyi ama facebook gibi yarım saaat takılırsanız sıkıyor.
ama allah var iyi yönlerini yazacak olursak yine de facebookta ki gibi ergen yazıları yok.
yine de facebookta ki gibi iletilerini beğendirme amacı yok.
bazen hakikaten güzel yazanlarda oluyor.
ve takipe değer insan sayısıda azdır ama.
hayır karşılıklı follow yaptığın kişilerin daha sonra seni unfollow yapmaları adama koyuyor bu bir.
ikincisi eğer takip listende ki kimseye dm atmadığın sürece hiç kims esenin yazılarını retweetlemiyor bu da iki.
ya da favorilere eklemiyor.
ayrıca insanların böyle bir ortamda birbirlerine laf sokmak için çabaladıklarını görmeniz sonucu twitter size büyük hayal kırıklığı yaratıyor.
öyle 5-10 dakika girip çıkmak için iyi ama facebook gibi yarım saaat takılırsanız sıkıyor.
ama allah var iyi yönlerini yazacak olursak yine de facebookta ki gibi ergen yazıları yok.
yine de facebookta ki gibi iletilerini beğendirme amacı yok.
bazen hakikaten güzel yazanlarda oluyor.
ve takipe değer insan sayısıda azdır ama.
Hesap almadan önce bu kadar saçma bir şey neden kullanılıyor diye sorguladığım, hesap aldıktan sonra çok eğlenceli gelen, bağımlılık yapan, zaman öldürmeye birebir sosyal ağ.
umarım tez zamanda akibeti msn'e benzer...
sosyal paylaşım şeysi.
sosyal paylaşım şeysi.
internet explorer dan giriş yapıldığında gömçürtmüş bir görünüm alan site.
yardım edin canlar, niye böyle oluyor. adi chrome a kaldım.
yardım edin canlar, niye böyle oluyor. adi chrome a kaldım.
genelde şuan tuvaletteyim, şu saniye yemek yiyorum, sigara içiyorum tarzı tweetler atılan sosyal paylaşım sitesidir.
Gittikçe facebooka dönen site keşke hep ingilizce kalsaydı da böyle olmasaydı .
sürekli "bilmemkimler karşılıksız takipleşiyor" hashtag gördüğüm uygulama. La olm saçma sapan şeyler paylaşan birini niye koşulsuz takip ediyorsunuz? Takip etmenin amacı ne ki?
Kurucusunun "21.century is not about flying cars it's about connectivity" diyerek özetlediği sosyal ağ. Çağımız insanının yataktan kalkar kalkmaz bakındığı hayat akışı. Tatile Londraya gittim hemen fotoğraf koyayım da insanları kıskandırayım diyemeyeceğiniz kaliteli bağlantı platformu.
karakter sınırı 140 dan 117 ye inecekmiş.
#karşılıkvererektakipleşiyoruz tagını, karşılıklı vererek takipleşiyoruz diye algıladım lan az önce. bi heyecanlandım, bi kıpırdanma oldu ama anladım tabi sonradan hatamı.
taraftar, justin bieber, one direction başlıkları arasında küfürbaz olursunuz. "yeter amına koyayım başka konu mu yok?" isyanları eşliğinde "sikerim lan twitterı" rahatlamasıyla son bulur.
sırf beni az kişi takip eder diye korkumdan açmadığım. *
burdan kız düşürüp çatır çatır sevişen tanıdıklarım var.
ben mi? zengin züğürt korelasyonu.
ben mi? zengin züğürt korelasyonu.
yarısını ergenlerin oluşturduğu sosyal paylaşım sitesi.
ps: dikkat ettiyseniz facebookla kıyaslamadım. Facebookun ise %80ini ergenler oluşturmaktadır efendim.
ps: dikkat ettiyseniz facebookla kıyaslamadım. Facebookun ise %80ini ergenler oluşturmaktadır efendim.
400 milyon kullanıcıya sahip sosyal paylaşım sitesi.
mobilden girişlerde 'daha fazla tweet gör' butonu olmayan site. koymayı mı
unutmuşlar acaba?mobilden girişlerde 'daha fazla tweet gör' butonu olmayan site. koymayı mı unutmuşlar acaba?
unutmuşlar acaba?mobilden girişlerde 'daha fazla tweet gör' butonu olmayan site. koymayı mı unutmuşlar acaba?
bildiğimiz kocakarı dedikodusunun takipçilerle yapılan şekli. amacı dışında kullanıldığı kesin fakat bu biraz da sizin kullanım amacınız, takip ettikleriniz ve çevrenizle alakalı.
not: bu zımbırtıyı blog'a, facebook'a benzetenlereydi son söylediğim, alınganlık olmasın sonra.
not: bu zımbırtıyı blog'a, facebook'a benzetenlereydi son söylediğim, alınganlık olmasın sonra.
siteyi tek cümlede özetlersek: "zeki müren'de sizi görüyor."
dudaklarını büzüştürmeden elinde telefonsuz bir fotosunu profiline koymayan 16 17 yaşında ki kızları sikiyormuşlar, diye düşündüren site.
Yönetmen onur tan'ın amele bir galatasaray taraftarlığını eleştirdikten 5 dk sonra tekrar giremediğim site. şikayet mi etti ne yaptı anlamadım. eleştiriyi kaldıramıyor herhalde.
saçmasapan insanların saçmasapan aforizmalar paylaşarak, kendilerini filozof gibi göstermeye çalıştıkları site. bir de "follow-follow" gibi bir saçmalık var. kendilerini açıklayacakları yerde tutup da "takip et, takip edeyim" diye yazan mallar dolu burda. ne kadar çok takipçi, o kadar çok prestij demek sonuçta. te allam!
mobil sitesine 'daha fazlasını gör' seçeneği tekrar eklenmiş sosyal ağ.
Uzerinden yeni sosyal medya pazarlama metodlarinin gerceklestirildigi yeni medya alanlarindan biri.
güncel Önemli Başlıklar