bugün

/135
Facebook'dan sonra en çok kullandığım sosyal paylaşım sitesi.
takipçi kazanma sayfaları ve destekleyicileri yüzünden boku çıkmaya başlamıştır.

ben anlamıyorum. 100000 takipçin olsa ama sen bir bok olmasan ne oluyor ? ne fayda sağlıyor ?
güzel lan burası. ünlülerle ulaşıp enseye şaplak göte parmak muhabbet yapabiliyorsun. mesela az önce murat güloğlu attığım mention'a cevap vermiş. önceki gün serdar kuzuloğlu yanıt vermişti.

zevk almasını bilene iyi. ama günde 1-2 saatten fazla takılmamak lazım.
bence facebooktan eglenci ve guzel bir paylasim sitesi herkesin her anda ne durumda oldugunu yada ne yaptığıni paylasa bilecegimiz bir site (bkz: alexin istifasi) .
eskiden dizileri twitter'dan takip ederdik. fenomen sayısı azdı. ortam güzeldi. şimdi herkes fenomen olma çabasında. sürekli takip edeni takip ederim takip etmeyenin ağzına bokum girsin modunda bir takım olaylar, hoş değil.
yönlendirme konusunda çok başarılı bir sosyal ağ.

şöyle ki; dün akşam bana mustafa keser'i izleme zorunluluğunu hissettirmiştir.
okulların tatil edilmesiyle liselilerin çoğalması ve justın bieberın adının fazla geçmesine neden olundu.
saçma sapan trend topiclerle inciyi aratmayan site. sadece belli başlı kişilerin tweetlerini okuyarak sinir katsayınız yükselmeden kullanabilirsiniz.
her yeni hesapta direk nafer ermiş'in engellenmesi gereken hede. her 5 tweetten 6'sı ona mı ait nedir? ne zaman anasayfaya bakacak olsanız onu RT edenler var. sürekli karşında.
Türkçe olduktan sonra ciddi anlamda değişen ve facebook gibi amaçsız, saçma bir şeye doğru yol alan mikroblog.
Devir geyiklerin tavan yaptığı devir.. kadınlar vakit öldürmek için geyiği daha çok sever.. onlar da bunu değerlendiriyor..Ruhsal boşlukların tatmininden para kazanılan ve sevgiyi arayan saçma sapan kişilerin maalesef sayılarının katlanarak arttığı site.
bir türlü etkin bir şekilde kullanamadığım paylaşım ağı.
sayesinde entrylerin kısaldığı oluşum.
Bazen atılan tweetlerden dolayı kişi farkında olmadan psikolojisini ele vermesine neden olan site. Sonra hıc beklenmeyen bır anda hiç beklenmeyen bir arkadastan telefonuna kendını toparlamanı hiç bır seyın senden değerli olmadıgını hatırlatır. Yalnızca hak verirsin
takipçi listesindeki bir takipçinin profiline baktığımızda o listeyi tekrar baştan inmek zorunda bırakmasa keşke.
böyle kendi kendine konuşmayı sevenler için ideal bi site. hafif şizofren gibi de hissetmiyor değil insan ama yine de -aklına gelen saçma salak ne varsa yaz çiz boşalt içini rahatla- formatına uygun bence.
#WeWantYouAtGALATASARAYSneijder hash tag'iyle yardırmıştır. bunu gördükten sonra sneijder de ilk uçakla gelip boş mukaveleye imzasını basacaktır amk!
takipçisi olduğum ve hoş vakit geçirdiğim sosyal paylaşım sitesi.
ilk hesap açtığınız günden bu yana attığınız bütün tivitleri rar dosyası halinde, html formatında bilgisayarınıza indirebileceğiniz your tweeter archive işlevini hizmete sokmuş site.

ancak bunun için, eğer siteyi türkçe kullanıyorsanız, önce kullandığınız dili ingilizce yapmanız gerekiyor. daha sonra settings kısmından en alttaki your twitter archive bölümündeki resend email tuşuyla işlemi gerçekleştirebilirsiniz.
Demet Akalın'ın neredeyse halvete giriyorum haberiniz olsooon gibi tweetler atacağı,amacından çıkılmış ama bir yerde de eğlenceli olan sosyal paylaşım sitesi.
yazmış olduğum tüm tweetleri nasıl sileceğim sosyal paylaşım sitesi.
hiç popüler ya da spesifik bi kullanıcı olmamakla beraber şunu söyleyebilirim ki, takip ettiğim kızların regl dönemlerini kestirmekten başka bir yararını görmedim.. facebook derseniz, aynı bokun laciverti....
populer olmayıpta kullananlar harbiasalaktırlar.
twitter karanlığa karşı söylenilen sözlerin günün birinde birilerince tesadüfen görünmesini beklemek eylemini yapanların uğraştığı bir yerdir.
görsel teşekkürler, ayarların kaydedildi diyerek ayarları kaydetmeyen, bir profil resmini değiştirmekten aciz, beni şu an sinir krizine sokan site.
© copyright 2005 - 2026