bugün
- otobüste açamadığı camı kıran erkek12
- namazın amacı11
- 9 eylül 2026 sporting lizbon galatasaray maçı23
- sözlüğün en masum yazarları24
- 9 eylül izmir in kurtuluşu5
- 08 eylül 2026 üsküdar da başkan vekili seçimi7
- ismail kartal14
- telefonu bırakmak isteyip asla bırakamamak3
- kavanozda gizlenen biyolojik saatli bomba2
- sözlüğün en kültürlü yazarı6
- adana dürüm vs adana porsiyon9
- elif cansu eda zehra ilkin hande derya vargas gizo2
- arkadaşlar ben çalışmak istemiyorum5
- gebze yi gebze yapan şeyler6
- niye uyandık sözlük5
- chp'nin 103 yılı reklamı5
- zona2
- seksenlerde nasıl görünürdüm trend i24
- adnan selçuk mızraklı3
- yagmurcu7
- ezilenlerin iktidarını kuran büyük insan2
- düşün ki o bunu okuyor10
- bütün eziklerin 80 ler paylaşımı yapması15
- bir kız amının reklamını yapmadan ne kadar dayanır2
- istiklal mahkemeleri kurup fetöcüleri asmak5
- komünistlerin tatar sürgünü4
- mao zedong'un serçe katliamı2
- ahlak abartılmış balon bir kavramdır6
- meftune2
- serhat kılıç25
- kobra murat2
- şönt baca3
- zeynep sude oktay2
- ey insan7
- uyudun mu11
- seksenler4
- tulumba tatlısı6
- manifestten hangi kızla sevişirdin16
- at eti yemek5
- queen ravenna ve cinleri14
- kafasında konuşan sesi uzaylı zannetmek8
- şeffaf ayakkabı9
- spora başladım5
- paris saint germain7
- mesleğinizi söyleyince muhatap olduğunuz sorular12
- hayattan beklentiler7
- 81 ilde sığınak yapılması7
- tavuğun neden kanatları var11
- filenin sultanları8
- sözlükte üzdüğüm yazarlar11
bağımlılık yaratan hede.
twit okumak güzeldir. bunun için twitter sevilir.
artık kullancılarının paylaştığı videoları da gösteren site. eskiden sadece resimlere bakıyorduk daha zevkliydi ama.
insanların kendini daha rahat edebildiği yer. facebook'ta akrabam ne der, babam ne der vs. telaşıyla ifade edilemeyen duygular burada ifade ediliyor. tanımadığın insanlarla yeri gelir tartırşırsın, küfürleşirsin. yeri gelir yeni bi'şeyler öğrenirsin. facebooktaki gibi oyun zırvalarıyla ya da liseli hedeleriyle kafa patlatmazsın. reklam gibi oldu ya
halen kullanım amacı belli değildir. en azından türkler bilmiyor.
Az önce hesabımı durduk yere askıya alan site. Destek sayfasınada mail gönderdim. Neden oldu anlamadım hiçbir kural ihlali de yapmadım ve uyarı vs gelmeden hesabımı askıya almışlar. Bilen birileri varsa yardımcı olabilir mi tekrar açılır mı hesabım?
Mikroblog kavramı olarak ortaya çıkan sonrasında mahalle kıraathanesine dönüşen mekandır.
sırf https://twitter.com/Hadis_Tweet sayfası için bile sevilir.
eski sevgiliye laf sokma mekanıdır.
en kıl olduğum sosyal paylaşım sitesidir.
yenilen her haltın anbean yazıldığı bir sosyal paylaşım aracıdır.
tt listesinin sıklıkla kendinden geçtiği sitedir. özellikle takipleşme hashtag leri fazlasıyla güldürür.
takipçi satın alan yavşaklardan geçilmeyen mekandır. türk insanının yavşaklığını bir kez daha göstermekten çekinmediği sitedir ayrıca. ulan takipçi satın almak da ne oluyor amk! 194 kişi takip ediyorum, bir bakıyorum 195 olmuş. ulan diyorum yeni kimse yok takip ettiğim. bir bakıyorum, adam gelmiş baş köşeye oturmuş. satın ala ala 15 bin küsur takipçi yapmış kendine yavşak. takip ettiklerinin sayısı da 190 bile değil. koduğumun yavşağı, takipçi satın alacağına git kendisi sat otobanda!
takipçi sayımın hiçbir istatistiki verilere dayanılmayarak bir aşağı indiği bir yukarı çıktığı sosyal paylaşım şeysi.
neden kullandığımı anlamadığım sosyal ortam. facebook'u kapattıktan sonra gündeme ulaşmak için falan elimde birşey bulunsun diye herhalde. birde sevdiğim şarkıcıları falan takip ediyorum o işe yarıyor başka bir numarası yok. herkeste bir bağımlılık muhabbeti dönüyor ama ben sevemedim burayı pek bir türlü. rt hesaplarının sayfama getirdiği twitlerden hiçbirini okumuyorum neredeyse..
2 yıldır kullanıyorum bu mereti. kullanmak derken yani o da işte aklıma gelirse haftada bir açıp bakıyorum işte.
anlamadığım nokta, şu güne kadar tek bir tweet atmadığım halde 115 kişinin neden beni takip ettiği. orada koskoca "0 tweet" yazıyor.
sözlükteki bilim adamlarının bu soruma cevap bulmalarını diliyorum.
anlamadığım nokta, şu güne kadar tek bir tweet atmadığım halde 115 kişinin neden beni takip ettiği. orada koskoca "0 tweet" yazıyor.
sözlükteki bilim adamlarının bu soruma cevap bulmalarını diliyorum.
facebook adresimi kapatma sebebim. daha eğlenceli daha güzel. sohbet gibi zırvalıkları yok. severek yazıyorum ben.
insanların kendilerini dünyanın merkezinde zannedip her birinin içinde edebiyat aşkı varmışçasına ucuz edebiyat yaptıkları boş işler mekanı.
facebook'un durum güncellemesinin daha kısıtlamalı olarak başlayan sonrasında kişilerin kendini serbestçe ifade edebilmesi ile devam eden; internet aleminin yarı-özgün sitelerinden biri.
icq çakması.
türk kullanıcıların oluşturduğu trending topics listesine bakınca insanlıktan utandıran sosyal medya zımbırtısı.
yaklaşık bir haftadır mobilden girişlerde ilk sayfa dışında daha fazla tweet gör ibaresini görülmeyen site. Belki bir tek ben yaşıyorumdur bu sorunu. Emin olamadım, kimse bahsetmiyor zira.
(bkz: zira mı)
(bkz: zira nedir)
(bkz: zira mı)
(bkz: zira nedir)
facebooka göre çok daha rahat atıp tutabildiğim sitedir, zira akrabaların ekli olduğu ve daha resmi bir ortam olan facebook paylaşım için daha uygun geliyor bana. twitter daha saçmalamaya, içini dökmeye müsait bir ortam.
facebook kadar gereksiz bir sosyal paylaşım sitesi. amaçsız her insan mevcuttur kurtulması facebook'tan daha kolaydır.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar