oranın halkı ve civar halk oraya dersim der ve dersim olarak bilir.

bu ne tahakkümdür yav.

yerel yönetimin gereklerini anlayamamış, sadece çöp toplasın, kaldırım yapsın diye belediyeye oy veriyorsanız yazık verdiginiz oya. giymeyin o sandığa. oyunuza hakaret sayılır.
bu ülke kurulduğu zaman oranın adı dersimdi. birileri tunceli deyince değişmiyor.

insanlarda rasyonel akıl namına birşey yok.

şimdi tayyip erdoğan izmirin adını değiştirse misal. izmirli oranın adını yeni ismiyle mi çağıracak?

ilk fırsatını bulan belediyede adını değiştirip tekrar izmir yapacak. böyle olunca hepiniz alkışlayacaksınız o vakit.

bu nobran ve egemenlik kokan dilinizi başkasına saklayın arkadaşlar.

üniter devletin bu ülkeye 2 beden dar geldiği ortada. zorlamanın manası yok. bu topraklarda homojen bir yapı oluşturmayı hiçkimse başaramamış.

bunda ısrar etmenin bir faydasıda yok kimseye.
görsel

Tunceli Belediye Başkanı Fatih Mehmet Maçoğlu, Mayıs ayı iller Bankası'ndan belediye hesabına tahakkuk edilen payın büyük bölümünün HalkBank tarafından kesildiğini duyurdu.

https://www.google.com/am...inti-yapildi-5816574/amp/
şimdilik tek komünist belediye başkanına sahip şehir ama dediğim gibi şimdilik unarım komünizm yayılır.

asıl konuya gelecek olursak bir chpli olarak söylüyorum maçoğlu nun ovacık ilçesini nasıl yönettiğini duydum gördüm gayet başarılıydı umarım tunceliyide aynı başarıyla 5 yıl yönetir.
popüler kültürün kölesi olan belediyedir.

LGBTIQ bireylere de Onur Yürüyüşleri'nde idari izin vermişler. saçmalığa bak. diğerlerinin suçu ne lgbtiq olmamak mı? kadınlara da menopoz izni, 8 mart izni, regl izni falan vermişler. eee erkekler de andropoza giriyor erkeklere de andropoz izni ve erkekler günü izni verseydiniz dert eşitlikse hocam? niye vermediniz? erkekler günü diye bir şey olduğundan haberiniz bile yok. 1 kere rteye veya akpye oy vermedim bu avellere inat vericem bu gidişle.
pozitif ayrımcılıkta kombo yapan komünist bir belediye.
Yobaz nedir nasıl olunur , ulan avel adam çalmış mi kokain ticareti mi yapmış devletin milletin parasına malına mi çökmüş ne yapmış bu adam asıl haksızlıkları görmezler böyle boktan ayrıntılara Şahin olurlar ya yobazlık böyle bir şey işte sen git akpye oy ver kardeş size müstahak.
asıl haksızlıkları senden çok görüyoruzdur biz sen merak etme. sizin gibi popüler kültür çomarı değiliz. açık konuşmak gerekirse popüler kültür çomarlarındansa diğer çomarları tercih ederim. bana müstehak olan bir şey yok benim tuzum kuru umrumda da değil a'sı c'si. yolsuzluğa yolsuzluk diyorsam pozitif ayrımcılığa pozitif ayrımcılık derim. başkaları yanlış yapıyor diye bunların yapacağı yanlışı görmezden gelseydim senin gibi çomar olurdum.
Popüler kültür dediğin hayatın bir gerçeği onu yok saymakla dusman olmakla bir yere varamazsın sadece o vatandaşları da küstürürsün varsin bir gün de onların günü olsun desteklersin ya da desteklemezsin senin bileceğin iş o insanları kazanmak varken kaybetmek niye benden bir gün az çalışsın dert değil ama bu insanları küstürüp senin gibi inat ettirip sokaklarda travesti olmasını ya da hayat kadını olmasını mı istersin mesele bu .
ne anlatıyorsun hocam? ben ne diyorum sen ne anlatıyorsun? istediğini yapsın umrumda değil. ister e5'e çıksın ister çevirsin kendisine soksun banane? ben insanların cinsel yönelimine mi laf ettim? yoksa pozitif ayrımcılığa mı? yöneliminden veya cinsiyetinden dolayı kimse +1 gün izni hak etmiyor mevzu bu sadece. kime gitsin hayat kadını olsun dedik? kafana göre konuşuyorsun. ha isteyen gitsin olsun orası ayrı.
Birilerinin parlattığı kişi tarafından yönetilen belediye.
Özellikle sol medya şişirdikce şişirdi.
Pozitif ayrimciligin alası yapılıyor her türlüsüne karşıyız fakat pire için yorgan yakmaya değmez bir konu.
Kurusipi bölgesi ve Guri Mezrası içmesuyu inşaatı yaptıracak belediye.
© copyright 2005 - 2026