bugün
- sözlükten hatun düşürmek8
- türkiye'de eksik olan şeyler21
- anın görüntüsü9
- saçımı boyatsam mı boyatmasam mı düşüncesi8
- siz siz olun aşık olmayın9
- kemal kılıçdaroğlu'nu mumla arıyor olmamız21
- true linci12
- twerk yapan erkek10
- kürde kürt türk'e türkiye halkları demek27
- aydinoglu bombala'nın sözlüğe vedası12
- zehra kınık'a 4 yıl 2 ay hapis cezası verilmesi24
- kadınınız mini etek giyebilir mi17
- düşün ki o bunu okuyor9
- gece vakti balkona çıkıp şehri dinlemek9
- ali koç9
- sözlük erkeklerinin bugünkü kombinleri19
- ateistler insan değildir15
- akp türkiyesi dünyanın en rezil ekonomisi seçildi20
- yazarların en dikkat çeken fiziksel özellikleri18
- eşinin bikini giymesine izin veren insan10
- yazın ferahlatan içecekler18
- sözlük kızlarının bugünkü kombinleri12
- uludağsözlük tatil arkadaşı ilanları17
- 26 mayıs 2025 fenerbahçe hatayspor maçı11
- türk soyu ve arap soyu birdir22
- 1 milyon 200 bin lira maaş alan rektör13
- uludağ sözlük dini hikayeler9
- 21-22 mayıs 2025 aykolik masklavi istanbul zirvesi8
- bodrum'da 2025 yaz sezonu beach fiyatları20
- ilhan şeşen19
- chp ye kayyum atanması9
- tayyip erdoğan'ı bir kez daha başkan yapacağız23
- üniversiteli eskort kızlar8
- bizans kadınlarındaki türk yiğitlere verme isteği12
- iq seviyesi 130 ve üstü yazarlar tam liste8
- yazarların özlediği şeyler13
- toplum içinde maske takıp başka birini oynamak8
- moğollar kardeşimizdir10
- arapça dünyanın en zengin dilidir20
- 25 mayıs 2025 fenerbahçe beko monaco maçı20
- sözlük yazarlarının en sevdiği tatlı8
- ihtiyaç sahibi yazarlar9
- ulunun en hamarat 2 kadını8

entry'ler (536)
Utanç vericidir.
Sert olur erkek götu gibi.
Ailemi karşıma alıp evi terk ettim iş bulup köpek gibi çalıştım kaç kez intihar ettim hayatım boyunca yemediğim hakareti ondan yedim sonuç mu hiç sevilmemisim bile beni sadece kullanmış allahta benim belamı versin.
Beni ciddiye almıyor mu yoksa benim yanımda kendini bu kadar rahat mı hissediyor arasında gitgeller yaşatan durum bu kadar rahatlık fazla sanki.
Çok üzücü bir durum Allah rahmet eylesin ahı o kadını mahvetsin inş.
Gariban bir köpeğe bunu yapan insana ne yapmaz şerefsiz adi pislik o köpek bile bunlardan kat ve kat daha insan bunlar kendi mutsuzluklarını kanser gibi etrafa yaymaya çalışan müptezel virüsler.
Bugün yaptığım eylem.
Beni,sana yenilmiş ama senden kurtulmuş hatırla.
Kızın ne kadar doğru bir karar verdiğini anladığımız şuursuz bir eylem.
Kezbanlari kıskançlık krizlerine sokan kızlardır geneli kültürlüdür.yakışıklı ve zenginseniz koynunuzdan çıkmaz demiş bir yurdum kezbani profiline girip bakınca bir önceki entriysi Rus erkekleri ve boy boy steroidli Rus erkeğine dibi düşmüş gelmiş burda Rus kizlarina bok atıp kendi kezbanligini tatmin etmiş valla Rus kızları yakışıklı ve zengin birinin koynunda çıkmaz mi orası tartışılır ancak görünen o ki sen steroidli bir erkek bulsan zengin olmasinada gerek yok koynundan çıkmazsın.
inşallah temennimiz isteğimiz de o.
Bicibici o zaman takiye yapmayacan anladın mı benimlede lanlı lunlu konuşma senin için iyi olmaz adam ol ağlamayı gösteririm sana.
Namaza olan bu duyarlılığınızı diğer şeylerde de görmek isteriz mesela atanamayan öğretmenler intihar ediyor sesiniz çıkıyor mu ekonominin anasını belleyenlere sesiniz çıkıyor mu dini bütün Müslüman kardeşlerim.
Karşısında diyalog kurulamayan, halden anlamayan,anlayışsız,ağzı bozuk,saygısiz,sürekli suçlayan, sürekli yalan söyleyen,iftira atan,rezillik çıkaran,geçmişindeki erkeklerle kıyaslayan(yaşımdan çok erkekle kıyaslanmak hiç hoş degildi),tehdit şantaj eden bir kadınsa yerden göğe kadar haklıdır.evet bende terkettim hemde severken yaptım bunu içim kanaya kanaya yaptım pişman mıyım asla Allah belasını versin bana yaşattıklarının bin mislini yaşasın.
Başka adamlarla başka şehirlerde yürürken.
Feleğin çarkı.
Kafayı burçlarla bozmuş güzide sözlüğümüzün yeni astrologu.
Ayrıca o kadar burçtan sevgili nasıl yaptın amk yorulmadın mı.
Ayrıca o kadar burçtan sevgili nasıl yaptın amk yorulmadın mı.
Allahtan ekonomisttir ya ekonomist olmasaydı halimiz nice olurdu.
Caizdir meseleye yanlış bakıyorsunuz yerli ve milli olduğunu söyleyen parasını yurtdisina kaçırır kendi ülkesinden kazandığı parayla ülkesine bir çivi çakmaz calisanlarina insan onuruna yakışır ucret ve çalışma şartları sunmaz ürettiği ürünler piyasadaki yabancı ürünlerden dandik ve kalitesiz ise yemişim öyle yerliligi milligi bu durumda keriz yerine koyuluyoruz elin gavuru dediğimiz adamlar kaliteye ve dürüstlüğe önem veriyor ürettikleri ürünler kaliteli ve kullanışlı çalışanlarına daha iyi şartlar sunuyorlar bizimkiler anca yerli ve milliyiz edebiyati yaparlar yabancı rakipleri ile rekabetteki tek argümanları yerliyiz tamamda kardeşim o zaman seni seçmem için rakiplerinle yarışır şekilde hareket et ona göre ürün üret kalite geliştir yok daha çok para kazanma hırsı ile ürünü kaliteden kıs malzemeden çal o zaman neden seni seçeyim keriz miyim ben işini hakkıyla yapan her zaman kazanır bu böyledir.
Oruspu cocugu psikilojik deli kendini samuray sanmış gencecik bir kızı dogramis bu delilerin ceza ehliyeti yoksa tımarhaneye tıkılsın böyle sonuçlar ortaya çıkıyor üzücü bir olay.