bugün
- yasin kol'un gözaltına alınması5
- silah bırakan pkklı kızlara ne olacak5
- göz kanlanması7
- hürmüz boğazı nda petrol tankerine saldırı3
- kendin hakkında gereksiz bir bilgi bırak12
- gece kapıya dayanan 12 cin 8 ifrit 17 zombi8
- uludede'nin cenaze eventi9
- düz dünyacıların epeydir başlık açmaması4
- hayata aniden giren ve yaralara iyi gelen kadın2
- recep tahrik erdoğan4
- akşam akşam kahveye davet eden seksi komşu kızı8
- napolyon vs atatürk2
- bugün doğum günü olan yazarlar3
- 3 kere üst üste 31 çekmek11
- bacakları yukarı kaldırarak oturmak12
- azrail'in hergün her insana 366 kere bakması9
- çirkinsin mesajına verilebilecek cevaplar11
- özel bir şey konuşuyoruz git diyen arkadaş7
- pick me girl6
- fon mağduruyum da mağdurum diye zırlamak3
- öyle bir sevişmek ki alev çıkartıp yatağı yakmak4
- yunan adalarına gitmek20
- arkadaşlar sizce bu çocuk yakışıklı mı20
- dinci ahlaksızlığı19
- fatma betül sayan kaya64
- dolar 50 tl de olsa oyum ak parti ye43
- uludede'yi karıya götürmek7
- gece eve atılan kızın ayaklarının ters çıkması7
- queen ravenna adlı yazarı kurt ısırması12
- en kısa sürede göbek eritme teknikleri7
- ekmeğe çikolata sürmek7
- gece uyurken bacağa kramp girmesi6
- ilk adımı kızdan bekleyen erkek7
- nervio isimli yazarin tam olarak neye yaramasi24
- yunan aşığı tip15
- hiç edirne ciğer tavası yediniz mi12
- zengin koca bulup evinin hanımı olmak15
- gecenin köründe aniden gelen türklük atakları6
- ciğer yiyen midesizler10
- fiziği güzel sözlük kızları47
- mini şortla kapıya gelen hanım komşu6
- bir sözlük kızını sözlükten çekip çıkartmak15
- ferhat gündoğdu'nun gözaltına alınması42
- eyeliner çekme yöntemleri7
- ırakın bir bölümünün türkiyeye katılması14
- sözlük yazarlarının ruh hali14
- ciğer vs kokoreç8
- yaygın olmayan bir isme sahip olmak5
- sürekli özür dileyen insan5
- kömbe6
rob minkoff 'un yönettiği jet li 'nin başrolünde oynadığı ilerki günlerde vizyona girecek olan filmdir.
batıya yolculuk adlı bir çin romanından beyaz perdeye uyarlanan, jet li ve jackie chan i ilk defa bir arada izleme fırsatı bulacağımız, mayısta abd de gösterime girecek sinema filmi.
filmde jet li maymun kral ve sessiz bir rahibi oynarken jackie chan ise bir başka rahibi canlandırıyor.
heyecanla bekliyoruz.
filmde jet li maymun kral ve sessiz bir rahibi oynarken jackie chan ise bir başka rahibi canlandırıyor.
heyecanla bekliyoruz.
amerika'da iyi bir gişe basarısı göstermiş film.
Türkiye'ye geldiginde izlemeyi düşünüyorum. jet li ile jackie chan'i aynı filmde görmek heyecan verici.
Türkiye'ye geldiginde izlemeyi düşünüyorum. jet li ile jackie chan'i aynı filmde görmek heyecan verici.
kung-fu ya doyuran film. jet li ve jackie chan ikilisi bol bol adam dövse de salak ile avanak tarzı bir ikili oluşturarak izleyenleri çok güldürmüştür.
--spoiler--
efsanevi dövüşçü maymun kral a kayıp asasını götürmek isteyen jason ın ve ona yardım edecek olan 3 kişinin başından geçen aksiyon dolu bir macera.
--spoiler--
--spoiler--
efsanevi dövüşçü maymun kral a kayıp asasını götürmek isteyen jason ın ve ona yardım edecek olan 3 kişinin başından geçen aksiyon dolu bir macera.
--spoiler--
konusu havada kalmayan mistik kung fu filmidir.
jet li iki roldedir. araştırmalrda üçüncüye rastlamadık. Sekme, jackie chan dir.
jet li iki roldedir. araştırmalrda üçüncüye rastlamadık. Sekme, jackie chan dir.
uzak doğu ve amerikan kültürünün farkının başarılı bir şekilde, hafiften ortaya konduğu film. bütün çinli hatunlar bu kadar masumsa, bilemiyorum. *
the forbidden kingdom (yasak krallık) 2008 abd yapımı olan bu film Aksiyon, Fantastik, Komedi, Macera türü film jet li ve jackie chan in en son filmidir.
birkaç saat evvel izlediğim ve çok etkilendiğim yapım.
efsanelerden yola çıkılarak oluşturulan bir senaryo, pek çok klişeye rağmen seyirlik bir film ortaya çıkarmış. dövüş sanatlarını seviyorsanız, kaçırmayın. çünkü tahmin edilebilen hikayesine rağmen o sahneleri izlemek büyük zevk. insanı gaza getiriyor resmen! misal ben hemen, yarın derslere başlıyorum...
efsanelerden yola çıkılarak oluşturulan bir senaryo, pek çok klişeye rağmen seyirlik bir film ortaya çıkarmış. dövüş sanatlarını seviyorsanız, kaçırmayın. çünkü tahmin edilebilen hikayesine rağmen o sahneleri izlemek büyük zevk. insanı gaza getiriyor resmen! misal ben hemen, yarın derslere başlıyorum...
--spoiler--
bünyesinde, başlarda pısırık olan ama sonra bir anda süpere dönüşen kalsikleşmiş bir amerikan veleti bulunduran film. bu kadroyla çok daha farklı, sinema tarihine girebilecek bir film yapmak yerine 3 ay sonra unutulacak standart bir holywood filmi çekenlere bir selamı borç bilirim.
--spoiler--
bünyesinde, başlarda pısırık olan ama sonra bir anda süpere dönüşen kalsikleşmiş bir amerikan veleti bulunduran film. bu kadroyla çok daha farklı, sinema tarihine girebilecek bir film yapmak yerine 3 ay sonra unutulacak standart bir holywood filmi çekenlere bir selamı borç bilirim.
--spoiler--
herşeyiyle klişe bir film olmasına rağmen gerçeten çok eğlenceli.mutlaka görülmesi gereken bir film.hiç bir anı sıkmıyor.sonu tahmin edilse bile insanı izlettiriyor.
yönetmenine jet li ve jackie chan ikilisini biraraya getirmişsin ama akıllarda kalıcı bir film yapmayı başaramamışsın demek istediğim filmdir.
film sonunu maalesef ki en baştan belli ediyor. ayrıca sırf dövüş sahneleri için bile izlenmelidir.
film sonunu maalesef ki en baştan belli ediyor. ayrıca sırf dövüş sahneleri için bile izlenmelidir.
an itibariyle kanal d de oynayan film.
jet li ve jackie chan'in dövüş sahnesinin oldukça uzun tutulduğu film. o yaşlı adamın jackie chan olduğunu nasıl anlayamadıysam.
ilk kez lise 3'teyken izlediğim ve beni gerçekten çok etkileyen film. bu filmden sonra kung fuya merak salıp bruce lee filmlerini izlemiştim ama bir süre sonra gördüm ki yasak krallık bir başka güzel. filmin konusu çok basit ama jat li ile jackie chan'in dövüş sahnesi, filmin çekildiği yerin doğal güzellikleri ve yeşim ordusu komutanını öldürmeye çalışan yetim kızın* duru güzelliği bende iz bıraktı.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar