bugün
- akp'nin kürdistan'a hazırlanıyor olma ihtimali11
- 0 0 7 abime ayarlayacağım manita7
- ispanya'nin terör bitirme formülü17
- devlet bahçeli'nin öcalan'a selam göndermesi32
- ayrı mutfakların insanları8
- izmir'in akp'ye geçmesi12
- sözlükteki aktroller8
- vişneli sarma8
- istanbul sokaklarında renkli ışıklandırmalar olsun3
- ay diyen erkek4
- 190 boyunda kaslı ve zengin kadın4
- recep tayyip erdoğan28
- ortak yaşam sergisi insanlar ve insan dostları6
- birini unutmak6
- israil ulusal güvenlik uzmanı uyardı3
- parmağıma iğne batması4
- bir kızın şemsiyesinin altına sığınmak3
- 1 90 esmer kaslı erkek5
- sözlüğün vahşi kelebeği4
- belçika türkiye maçı saat 21 45 te atv de4
- 4 litre piril'in kaç tl olması sorunsalı11
- birbirine iyi gelmek6
- kendin hakkında gereksiz bir bilgi bırak17
- cin tarafından özel numaradan aranmak5
- aynı anda 3 kadın sevmek3
- 30 yaşına gelip hala kendi evini alamamak7
- yeğenin hitap şekli2
- sarma8
- sabahın köründe işe giden ezik7
- napolyon vs atatürk7
- ismet biraderin hala koşturmaya başlamaması5
- osmanlı pilavı3
- 2 ekim 2026 fransa italya maçı2
- albea var mı abi düşük kilometreli12
- trump'ın iran açıklaması10
- 3 kere üst üste 31 çekmek16
- arkadaşlar yavaş yazın beğenmekten yoruldum2
- 2 ekim 2026 güney kıbrıs ermenistan maçı2
- göz kanlanması11
- ekim4
- hoşlanılan sözlük kızının annene çıkması3
- sucuk2
- yasin kol'un gözaltına alınması6
- mafya2
- teknede yaşamak3
- true'nın iran açıklaması5
- nervionun neo osmanlıcı çıkması2
- hakkı'ya kaçtım diye kocamın boşanma davası açması2
- uludede'nin cenaze eventi11
- günaydın sözlük sakinleri4
rob minkoff 'un yönettiği jet li 'nin başrolünde oynadığı ilerki günlerde vizyona girecek olan filmdir.
batıya yolculuk adlı bir çin romanından beyaz perdeye uyarlanan, jet li ve jackie chan i ilk defa bir arada izleme fırsatı bulacağımız, mayısta abd de gösterime girecek sinema filmi.
filmde jet li maymun kral ve sessiz bir rahibi oynarken jackie chan ise bir başka rahibi canlandırıyor.
heyecanla bekliyoruz.
filmde jet li maymun kral ve sessiz bir rahibi oynarken jackie chan ise bir başka rahibi canlandırıyor.
heyecanla bekliyoruz.
amerika'da iyi bir gişe basarısı göstermiş film.
Türkiye'ye geldiginde izlemeyi düşünüyorum. jet li ile jackie chan'i aynı filmde görmek heyecan verici.
Türkiye'ye geldiginde izlemeyi düşünüyorum. jet li ile jackie chan'i aynı filmde görmek heyecan verici.
kung-fu ya doyuran film. jet li ve jackie chan ikilisi bol bol adam dövse de salak ile avanak tarzı bir ikili oluşturarak izleyenleri çok güldürmüştür.
--spoiler--
efsanevi dövüşçü maymun kral a kayıp asasını götürmek isteyen jason ın ve ona yardım edecek olan 3 kişinin başından geçen aksiyon dolu bir macera.
--spoiler--
--spoiler--
efsanevi dövüşçü maymun kral a kayıp asasını götürmek isteyen jason ın ve ona yardım edecek olan 3 kişinin başından geçen aksiyon dolu bir macera.
--spoiler--
konusu havada kalmayan mistik kung fu filmidir.
jet li iki roldedir. araştırmalrda üçüncüye rastlamadık. Sekme, jackie chan dir.
jet li iki roldedir. araştırmalrda üçüncüye rastlamadık. Sekme, jackie chan dir.
uzak doğu ve amerikan kültürünün farkının başarılı bir şekilde, hafiften ortaya konduğu film. bütün çinli hatunlar bu kadar masumsa, bilemiyorum. *
the forbidden kingdom (yasak krallık) 2008 abd yapımı olan bu film Aksiyon, Fantastik, Komedi, Macera türü film jet li ve jackie chan in en son filmidir.
birkaç saat evvel izlediğim ve çok etkilendiğim yapım.
efsanelerden yola çıkılarak oluşturulan bir senaryo, pek çok klişeye rağmen seyirlik bir film ortaya çıkarmış. dövüş sanatlarını seviyorsanız, kaçırmayın. çünkü tahmin edilebilen hikayesine rağmen o sahneleri izlemek büyük zevk. insanı gaza getiriyor resmen! misal ben hemen, yarın derslere başlıyorum...
efsanelerden yola çıkılarak oluşturulan bir senaryo, pek çok klişeye rağmen seyirlik bir film ortaya çıkarmış. dövüş sanatlarını seviyorsanız, kaçırmayın. çünkü tahmin edilebilen hikayesine rağmen o sahneleri izlemek büyük zevk. insanı gaza getiriyor resmen! misal ben hemen, yarın derslere başlıyorum...
--spoiler--
bünyesinde, başlarda pısırık olan ama sonra bir anda süpere dönüşen kalsikleşmiş bir amerikan veleti bulunduran film. bu kadroyla çok daha farklı, sinema tarihine girebilecek bir film yapmak yerine 3 ay sonra unutulacak standart bir holywood filmi çekenlere bir selamı borç bilirim.
--spoiler--
bünyesinde, başlarda pısırık olan ama sonra bir anda süpere dönüşen kalsikleşmiş bir amerikan veleti bulunduran film. bu kadroyla çok daha farklı, sinema tarihine girebilecek bir film yapmak yerine 3 ay sonra unutulacak standart bir holywood filmi çekenlere bir selamı borç bilirim.
--spoiler--
herşeyiyle klişe bir film olmasına rağmen gerçeten çok eğlenceli.mutlaka görülmesi gereken bir film.hiç bir anı sıkmıyor.sonu tahmin edilse bile insanı izlettiriyor.
yönetmenine jet li ve jackie chan ikilisini biraraya getirmişsin ama akıllarda kalıcı bir film yapmayı başaramamışsın demek istediğim filmdir.
film sonunu maalesef ki en baştan belli ediyor. ayrıca sırf dövüş sahneleri için bile izlenmelidir.
film sonunu maalesef ki en baştan belli ediyor. ayrıca sırf dövüş sahneleri için bile izlenmelidir.
an itibariyle kanal d de oynayan film.
jet li ve jackie chan'in dövüş sahnesinin oldukça uzun tutulduğu film. o yaşlı adamın jackie chan olduğunu nasıl anlayamadıysam.
ilk kez lise 3'teyken izlediğim ve beni gerçekten çok etkileyen film. bu filmden sonra kung fuya merak salıp bruce lee filmlerini izlemiştim ama bir süre sonra gördüm ki yasak krallık bir başka güzel. filmin konusu çok basit ama jat li ile jackie chan'in dövüş sahnesi, filmin çekildiği yerin doğal güzellikleri ve yeşim ordusu komutanını öldürmeye çalışan yetim kızın* duru güzelliği bende iz bıraktı.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar