bugün
- her şeyin mizahı yapılmalı mı14
- nev9
- küt saçlı hatun12
- sözlük kızlarının meme savaşı6
- mal mıyım sorunsalı13
- ay da am olsaydı ilk türkler çıkardı5
- kendi değerimizi biz mi belirleriz başkaları mı10
- seks yapmama şartıyla ölümsüz olmak4
- boyumun 2 cm kısalması3
- sözlük yazarlarının saatleri8
- iphone 18 pro max için neyinizi verirdiniz8
- sözlük kızlarının bugünkü kombinleri11
- tansağ türk4
- mandalina8
- internette saklanabileceğine inanmak3
- sözlük kavgaları5
- yatamıyorum4
- kiraz cicegi kolonyasi41
- sözlük yazarlarının kudurtan kombinleri13
- gecenin nostaljik şarkısı2
- 2026 yazı5
- istanbul trafiği7
- 0 0 714
- hüküm giymişim4
- ismail kartal34
- geceye bir tespit bırak3
- deve sidiği eksperliği4
- youtube da kim beni bulacak diyen ateist2
- usame bin ladin ve onun islamcı ütopyası7
- kendine yalan söyleme eğilimi10
- sözlük kızlarının kekleri5
- filistin kurtuluş örgütü ve terörü desteklemek6
- savaş ay2
- mesajlara sürekli geç cevap veren erkek10
- ben bu çocukla ilgili evlencem ya9
- ben bu yaz nerdeydim2
- ilk buluşmada esnaf lokantasına gitmek14
- azer bülbül'ün sanki biraz tom hardy'e benzemesi3
- çok sevişmenin zararları2
- 10 eylül 2026 ismail kartalın istifası20
- deve sidiği3
- göte sürülen sabunu başa süren erkek 1042
- tütün eksperliği3
- bu gün sözlük ne tatlı lan12
- türk töresinde zina edenin parçalara ayrılması6
- açgözlü bencil ikiyüzlü kibirli insan3
- sensiz kutladım2
- rahmi koç'un balığın kalanından çorba yapması10
- seninle esnaf lokantasına bile gelirim diyen kadın9
- güzel bir kazın yalnız olmasının nedenleri11
rob minkoff 'un yönettiği jet li 'nin başrolünde oynadığı ilerki günlerde vizyona girecek olan filmdir.
batıya yolculuk adlı bir çin romanından beyaz perdeye uyarlanan, jet li ve jackie chan i ilk defa bir arada izleme fırsatı bulacağımız, mayısta abd de gösterime girecek sinema filmi.
filmde jet li maymun kral ve sessiz bir rahibi oynarken jackie chan ise bir başka rahibi canlandırıyor.
heyecanla bekliyoruz.
filmde jet li maymun kral ve sessiz bir rahibi oynarken jackie chan ise bir başka rahibi canlandırıyor.
heyecanla bekliyoruz.
amerika'da iyi bir gişe basarısı göstermiş film.
Türkiye'ye geldiginde izlemeyi düşünüyorum. jet li ile jackie chan'i aynı filmde görmek heyecan verici.
Türkiye'ye geldiginde izlemeyi düşünüyorum. jet li ile jackie chan'i aynı filmde görmek heyecan verici.
kung-fu ya doyuran film. jet li ve jackie chan ikilisi bol bol adam dövse de salak ile avanak tarzı bir ikili oluşturarak izleyenleri çok güldürmüştür.
--spoiler--
efsanevi dövüşçü maymun kral a kayıp asasını götürmek isteyen jason ın ve ona yardım edecek olan 3 kişinin başından geçen aksiyon dolu bir macera.
--spoiler--
--spoiler--
efsanevi dövüşçü maymun kral a kayıp asasını götürmek isteyen jason ın ve ona yardım edecek olan 3 kişinin başından geçen aksiyon dolu bir macera.
--spoiler--
konusu havada kalmayan mistik kung fu filmidir.
jet li iki roldedir. araştırmalrda üçüncüye rastlamadık. Sekme, jackie chan dir.
jet li iki roldedir. araştırmalrda üçüncüye rastlamadık. Sekme, jackie chan dir.
uzak doğu ve amerikan kültürünün farkının başarılı bir şekilde, hafiften ortaya konduğu film. bütün çinli hatunlar bu kadar masumsa, bilemiyorum. *
the forbidden kingdom (yasak krallık) 2008 abd yapımı olan bu film Aksiyon, Fantastik, Komedi, Macera türü film jet li ve jackie chan in en son filmidir.
birkaç saat evvel izlediğim ve çok etkilendiğim yapım.
efsanelerden yola çıkılarak oluşturulan bir senaryo, pek çok klişeye rağmen seyirlik bir film ortaya çıkarmış. dövüş sanatlarını seviyorsanız, kaçırmayın. çünkü tahmin edilebilen hikayesine rağmen o sahneleri izlemek büyük zevk. insanı gaza getiriyor resmen! misal ben hemen, yarın derslere başlıyorum...
efsanelerden yola çıkılarak oluşturulan bir senaryo, pek çok klişeye rağmen seyirlik bir film ortaya çıkarmış. dövüş sanatlarını seviyorsanız, kaçırmayın. çünkü tahmin edilebilen hikayesine rağmen o sahneleri izlemek büyük zevk. insanı gaza getiriyor resmen! misal ben hemen, yarın derslere başlıyorum...
--spoiler--
bünyesinde, başlarda pısırık olan ama sonra bir anda süpere dönüşen kalsikleşmiş bir amerikan veleti bulunduran film. bu kadroyla çok daha farklı, sinema tarihine girebilecek bir film yapmak yerine 3 ay sonra unutulacak standart bir holywood filmi çekenlere bir selamı borç bilirim.
--spoiler--
bünyesinde, başlarda pısırık olan ama sonra bir anda süpere dönüşen kalsikleşmiş bir amerikan veleti bulunduran film. bu kadroyla çok daha farklı, sinema tarihine girebilecek bir film yapmak yerine 3 ay sonra unutulacak standart bir holywood filmi çekenlere bir selamı borç bilirim.
--spoiler--
herşeyiyle klişe bir film olmasına rağmen gerçeten çok eğlenceli.mutlaka görülmesi gereken bir film.hiç bir anı sıkmıyor.sonu tahmin edilse bile insanı izlettiriyor.
yönetmenine jet li ve jackie chan ikilisini biraraya getirmişsin ama akıllarda kalıcı bir film yapmayı başaramamışsın demek istediğim filmdir.
film sonunu maalesef ki en baştan belli ediyor. ayrıca sırf dövüş sahneleri için bile izlenmelidir.
film sonunu maalesef ki en baştan belli ediyor. ayrıca sırf dövüş sahneleri için bile izlenmelidir.
an itibariyle kanal d de oynayan film.
jet li ve jackie chan'in dövüş sahnesinin oldukça uzun tutulduğu film. o yaşlı adamın jackie chan olduğunu nasıl anlayamadıysam.
ilk kez lise 3'teyken izlediğim ve beni gerçekten çok etkileyen film. bu filmden sonra kung fuya merak salıp bruce lee filmlerini izlemiştim ama bir süre sonra gördüm ki yasak krallık bir başka güzel. filmin konusu çok basit ama jat li ile jackie chan'in dövüş sahnesi, filmin çekildiği yerin doğal güzellikleri ve yeşim ordusu komutanını öldürmeye çalışan yetim kızın* duru güzelliği bende iz bıraktı.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar