bugün
- filistin37
- özelden şeftalisini atan yazar13
- arkadaşlar bir şey soracağım12
- nervio'nun canının devamlı yaprak çekmesi8
- mantısıyla meşhur olan ilimiz9
- bende sağlam patlıcan var diyen manavcı7
- bir karpuz falan sikin de bitsin bu çile6
- bana iyi geliyorsun diyen kız4
- silvermist'e iki şey söyle20
- antipanik'e bir şey söyle22
- sözlük kızlarının kombinleri17
- tarhana çorbası9
- tavuk tantuni6
- sarapci koalayi denize atmak6
- birazdan kalkacak2
- bamya sever misin diyen yazar3
- koruk turşusu2
- çivi çiviyi söker diyen kız5
- antalya5
- traveler konuşursa sözlükte yer yerinden oynar8
- 44 yaşında psikolog olmak7
- parcalandim toparlanamiyorum321
- anın görüntüsü25
- öğretmenler odasında kahve içmenin felsefesi4
- sözlük yazarlarının şeftalileri3
- namazlı meal yazıp kuran da namaz var diyen avel7
- israil'in yunanistan'ın 2036 planını ifşalaması5
- alttaki yazara bir şey söyle24
- mattia ahmet minguzzi3
- fon kurdum para yatırır mısınız4
- galette2
- muşlettin amca7
- piyasada bol miktarda herif ve karı olması5
- tanışılan kız hangi partili ise o partili olmak7
- gün menüsü2
- barış sürecinde siyasallaşma aponun da hakkıdır5
- bahçeye işemek3
- vişneli sarma2
- azerbaycan8
- portakal suyu2
- sarapci koala ile el ele parklarda koşmak4
- 9 ekim 2026 galatasaray kasımpaşa maçı36
- berberin traş yaparken kapıyı ve peredeyi kapaması3
- sözlük botları2
- egay sucukcu'ya bir şey söyle4
- kadir mısıroğlu'nun vatan haini olması5
- vincenzo montella5
- cenazede gülmek8
- herkesin para için bir yerlere koşturması2
- su bardağında çay içmek10
The elder scrolls serisi arasında oynadığım tek oyun. Bir zaman sonra sıkıcı geliyor eğer mod indirmediyseniz. Ha bu arada Ulfric Stormcloak'un ajan olup olmadığını hâlâ çözemedim. Bir ara teoriler ortaya atıyorlardı. Ulfric aslında imparatorluğu bölmek için görevlendirilen Thalmor ajanı falan diyorlardı. Fark etmez ben her türlü imparatorluk yanlısı olup Ulfric'in kellesini alıyordum ve bölücülerin başını eziyordum.
Skywind
Skyblivion gibi modlarla daha da oynanası bir oyun.
Skyblivion gibi modlarla daha da oynanası bir oyun.
Hiç eskimemiş bir oyundur. Ne kadar çok grafikleri çöpe doğru gitse de senaryosu o kadar güzeldir ki eskimez. Bunun grafiklerini tekrar güncelleyip basmak lazım piyasaya.
Oyunun en eksik bulduğum yanlarından biri kafa kesmenin olmaması.
Zira kılıçlı ve baltalı oyunlarda kafa kesme muhakkak bulunur.
Zira kılıçlı ve baltalı oyunlarda kafa kesme muhakkak bulunur.
Abartılmış balon oyun. Vuruş hissi falan çöp.
muhtemelen tarihin en hırsız, uğursuz, dragonborn'u olarak 12. yılını saygıyla andığım oyun.
yukarıdaki arkadaşlar vuruş hissiyatinden bahsetmiş kesinlikle haklılar ama 2012 yılında çıktı bu oyun arkadaşlar, yani günümüz oyunları ile kıyaslamakta haksızlık olur.
yukarıdaki arkadaşlar vuruş hissiyatinden bahsetmiş kesinlikle haklılar ama 2012 yılında çıktı bu oyun arkadaşlar, yani günümüz oyunları ile kıyaslamakta haksızlık olur.
Hüso'cum son 5 senedir her sene tekrar çıktı bu oyun. Bir zahmet az toparlasalardı. Görseli az cilala, vur, görseli az cilala, vur. Bethesda'nın milleti sağdığı oyun oldu.
Dialoglar robot gibi, glich desen gırla, npc'ler sopa yutmuş gibi. Üşenmesem saha bin tane kusuru var.
Dialoglar robot gibi, glich desen gırla, npc'ler sopa yutmuş gibi. Üşenmesem saha bin tane kusuru var.
başkan haklısın bende aynı şekilde düşünüyorum, ben ilk çıktığında ve oblivion'da yaş itibari ile yetişmiştim, skyrim'de onun devamı olarak oynadık bu vuruş hissi olayı hep vardı ama o doğa ve özgürlük hissini bana bu oyunlar dışında bir tek Witcher 3 vermişti o yüzden saygı ile anıyorum, umarım tes 6 aksiyon açısından daha iyi gelecek.
Eldır sikrolsu sikim.
modsuz zevkli oluyor mu.
piyasadaki rpg kıtlığından dolayı rpg severlerin her 2 senede bir yeniden başladığı oyun. şirketler bu açlığı nasıl görmüyor hayret. güzel de bir oyundur.
https://www.reddit.com/r/...has_sold_over_60_million/
60 milyondan fazla satmis. O yuzden tes 6 cikarmiyorlar. Ayni oyunu complete epic siksok edition diye yeniden cikarip 10 milyon daha satmak yerine.
60 milyondan fazla satmis. O yuzden tes 6 cikarmiyorlar. Ayni oyunu complete epic siksok edition diye yeniden cikarip 10 milyon daha satmak yerine.
Efsane oyundur ancak thalmorları yok edebileceğimiz bir ek paket DLC falan olsaydı keşke dedirtendir kesinlikle şüphesiz.
Skmese bari.
çıkalı 15 yıl olmasına rağmen bugün bile çılgınca oynanmasının tek sebebi modlardır. oyunun modlanmaya açık yapısı ve büyük oyuncu topluluğu sayesinde oyuna sürekli resmi ve gayriresmi içerik geliyor. aslında vanilla oyun bug dolu ve oynanış açısından da sıkıntıları var ama oyuncu topluluğu modlarla onları da çözdü. hatta grafik modlarıyla 2011 yapımı oyun 2026 yapımı ayarına bile getirilebiliyor. yoksa bugün gta 5 (online değil) ne kadar oynanıyorsa skyrim de o kadar oynanırdı.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar