bugün
- said nursi neden evlenmedi11
- okumalık kitap önerisi9
- sevgili olmadığı herife aşkım diye hitap eden kız12
- 7 aralık 2024 beşiktaş fenerbahçe maçı33
- kadınsızlık11
- her sabah ceviz muz bal yemek8
- geceye bir şarkı bırak8
- alexander djiku9
- ben bu yazıyı sana yazdım11
- metro ve toplu taşımada kitap okumak11
- türk milletinin suskunluğunun sebebi29
- sevgili bulamayan erkeklere tavsiyeler24
- günahların takımı galatasaray10
- arkadaşlar kombinim nasıl18
- 1 senede ne değişebilir12
- acun ılıcalı9
- kadınların kibar ve fedakar erkek sevmeme nedeni14
- yetkililer maaş alıyor mu9
- true'nun yetkili olması22
- sözlüğe yön veren 3 yazar16
- iremga32
- alkol23
- evli barklı erkeklerin sözlükte çapkınlık yapması9
- 6 aralık dünya özür dilerim günü33
- sahte alkolden ölenlerin vebali ahirette sorulur16
- 0070 cabbar baba9
- akp'nin ali koç'u sevmeme nedeni11
- yılbaşı gecesi yapılacaklar18
- karınıza range rover alır mısınız9
- yıllar sonra sözlüğe dönen yazar15
- dursun özbek ibrahim hacıosmanoğlu kavgası58
- yaşım 14 ve hepinizden akıllıyım13
- 2025 asgari ücret tahminleri8
- bir daha kumar oynamayacağım10
- 22 kişinin sahte alkolden hayatını kaybetmesi22
- eve yaşlı dede fotoğrafı asmak9
- esad rejiminin sonu9
- hepimiz küresel hanımın bebekleriyiz10
- kuresel ikinma hanım günaydın neredesiniz yahu11
- karısının bir dediğini iki etmeyen erkek8
- tayt giyen kızlar üşümüyor mu sorunsalı9
- 190 boyunda kaslı yakışıklı zengin erkek cin10
- sözlükte moruq istemiyoz9
- insan olmaya ceyrek kala14
- bir oturuşta 10 bira içemeyip erkeğim demek12
- kısır seven erkek9
- kapadokya8
- ali imran suresi9
- eski tasarıma ne oldu amk9
- kıçımın yetkilisi27
Hayranı olduğum Ruby karakterindeki oyuncu değişikliğinden sonra soğuduğum dizi. Boş vaktiniz çok ise vakit geçirmek ve müzikleri için izlenebilir.
8x12 ile anlıyoruz ki adamlar aile boyu taş.
8. sezonunda olan cidden doğa üstü konuları işleyen herkesçe bilinen popüler dizi.
7. ve 8. sezonu tamamen gereksiz olan dizi, deli gibi izlemedim mi? izledim. 3 kere tekrar izledim ama bi yere kadar, artık bitmeli, umarım bu son sezondur.
edit: son 3 bölümüyle beni benden almıştır.
edit: son 3 bölümüyle beni benden almıştır.
Beni bir yerden sonra sikan dizidir.
amk iyice pembe diziye döndü.
ben hayatım boyunca sevgililerimle sam ile dean in ettiği kadar kavga etmedim lan.
sam sürekli trip atıyor karı gibi ya. nasıl bir şey oldu bu. ah sinirlendim yine. kezban sam.
ben hayatım boyunca sevgililerimle sam ile dean in ettiği kadar kavga etmedim lan.
sam sürekli trip atıyor karı gibi ya. nasıl bir şey oldu bu. ah sinirlendim yine. kezban sam.
dean hastasiyiz dede. casablanca iyiydi.
geçen gün izlerken gençten üniversiteli bir kızın gelip ''aaa! süper natürel mi izliyorsun??'' diye sorduğundan beri farklı bakmaya başladığım dizi.
ne kadar boka sarsa da bırakılamayan, bırakılmayacak dizi. güldürür, korkutur, gerer, şaşırtır, ağlatır.
ne kadar boka sarsa da bırakılamayan, bırakılmayacak dizi. güldürür, korkutur, gerer, şaşırtır, ağlatır.
dean in dedesi ölmeseydi* farklı olabilecek diziydi. kelimelerin koruyucuları* birliği belki başka bir yere çekerdi. gerçi dizinin tam olarak ana konusu şeytanları sonsuza kadar göndermek olsada* ana konu olarak pek birşey işlenmedi, cass i çağıranlar ve diğer bir meleği öldürtenler üzerindende gidilebilir fakat işlenicek pek de konu kalmadı. 6. sezona kadar olaylar ufaktan büyüğe doğru gidiyordu güzeldi; winchester' ların sıradan avcı olarak başlaması, azazelin ölümü, deanin ölümü gelişi, lilithin ölümü ve kıyamet buralar güzeldi hadi 6. sezon da sam in ruhunu geri getirtmek* ve eve' i geri göndermek. 7 de hadi leviathanleri geri göndermek amacı vardı* da bu sezon ne halt ettikleri doğru düzgün belli değil hala. belki bu sezon son olabilir ama genede izlenir bu dizi.
izlemekten bıkmadığım tek dizi .
tartışmasız en sevdiğim dizidir. yok böyle kurgu, yok böyle baş rol oyuncuları.
her ne kadar sam karakteri dizide 3. sezondan sonra lost gibi bozsa da kalbime taht kural dizidir, candır.
her ne kadar sam karakteri dizide 3. sezondan sonra lost gibi bozsa da kalbime taht kural dizidir, candır.
şeytan öldürmek için kürt bıçağı kullanan kahramanların olduğu dizi. kürt bıçağınında ne marifetleri varmış arkadaş.
8 sezonluk işkence..
kült dizi...
8x12
Sarmıyor, olmuyor.
--spoiler--
Kevin'in çocukları olacak bunlar hala daha ara bölümlerde seyrediyorlar.
Madem beceremeyeceksiniz bize ana konu vermeyin normal av bölümleriyle devam edelim.
Çıtası çok yukarılarda bir diziyi aldınız, resmen içine ettiniz.
Senaristler kendilerine gelene kadar bıkmayacağım, diziyi de eleştireceğim.
--spoiler--
edit: he eksileyin amk gel.
Sarmıyor, olmuyor.
--spoiler--
Kevin'in çocukları olacak bunlar hala daha ara bölümlerde seyrediyorlar.
Madem beceremeyeceksiniz bize ana konu vermeyin normal av bölümleriyle devam edelim.
Çıtası çok yukarılarda bir diziyi aldınız, resmen içine ettiniz.
Senaristler kendilerine gelene kadar bıkmayacağım, diziyi de eleştireceğim.
--spoiler--
edit: he eksileyin amk gel.
5. sezondan sonra izlenmemesi gereken dizidir. Zira dizinin içine edilmiştir. Benim gibi bu hataya düşmeyin.
--spoiler--
--spoiler--
son bölümde lucifer'in adı geçti, tahminlerim doğrultusunda bu sezon sonunda eski olaylara tekrar dönecekler. Hatta michael ve lucifer cehennemden beraber dönüp beraberce hareket edecekler ihtimali üzerinde duruyorum.
--spoiler--
--spoiler--
--spoiler--
--spoiler--
son bölümde lucifer'in adı geçti, tahminlerim doğrultusunda bu sezon sonunda eski olaylara tekrar dönecekler. Hatta michael ve lucifer cehennemden beraber dönüp beraberce hareket edecekler ihtimali üzerinde duruyorum.
--spoiler--
--spoiler--
seytan-melek-tanri gibi kavramlari altust etmesinden dolayidir ki bazi cevrelerce "ALLAH BiR!" gibi tepkiler ceken dizi. benim icin yeri cok ayri, the truman show tadinda yedi yirmi dort bu diziyi oynatsalar sikilmam. ozellikle nerd melegimiz castiel'i izlemekten. oys...
bu arada bu sezonun senaristleri kalemi bana devretseler daha iyi is cikaririm valla. melek tuyu fiyaskosundan sonra buna kanaat getirdim.
bu arada bu sezonun senaristleri kalemi bana devretseler daha iyi is cikaririm valla. melek tuyu fiyaskosundan sonra buna kanaat getirdim.
8x13
Orta halli bir bölümdü.
--spoiler--
Golem'i ilerde yeniden kullanabilirler.
Dizi durup durup bombaları ardı ardına patlatacakmış hissi veriyor.
Dean'in gay anlayışları beni yere yatırdı gülmekten. Bu sezon en çok güldüğüm şey bu olay olmuştur dizide herhalde. Mükemmeldi lan, zaten bakışları adamı koparmaya yetiyor.
--spoiler--
Orta halli bir bölümdü.
--spoiler--
Golem'i ilerde yeniden kullanabilirler.
Dizi durup durup bombaları ardı ardına patlatacakmış hissi veriyor.
Dean'in gay anlayışları beni yere yatırdı gülmekten. Bu sezon en çok güldüğüm şey bu olay olmuştur dizide herhalde. Mükemmeldi lan, zaten bakışları adamı koparmaya yetiyor.
--spoiler--
sadece birbirlerine sesleniş şekillerine bile hayran olduğum dizi;
http://www.youtube.com/watch?v=P0JhryZEo5M
http://www.youtube.com/watch?v=P0JhryZEo5M
baştan uyarayım,biriniz daha "oha yeni mi izliyorsun?" derse saldırıcam.
efendim işin içine allah kitap karışmadan önce(ilk 3 sezon) çok da abartıldıgı gibi gelmemişti bana.ölmeler dirilmeler bi okadar "çüş" dedirtti.hatta Dean cehennemden çıkarıldığında "ebenin ki artık" demekten kendimi alıkoyamadım kii Castiel ile tanışana kadar.
ha babamın kızı gibi film seyrettiğimden de (ip var lan orda şeklinde) "tanrının Dean gibi bi adamla ne işi olabilir?" dedim. hani dişi de değil sonuçta*...
neyse neyse; spoiler lara kulaklarım kapalı izliyorum hala.sizlere yetiştiğimde aynı heyecanla izler miyim bilmiyorum.bölüm beklemekten nefret ederim çünkü.ama dizi çok sağlam.hala benim gibi izlememiş veya ilk 3 bölümü zorla bitirmeye çalışan varsa şiddetle tavsiye ediyorum.
efendim işin içine allah kitap karışmadan önce(ilk 3 sezon) çok da abartıldıgı gibi gelmemişti bana.ölmeler dirilmeler bi okadar "çüş" dedirtti.hatta Dean cehennemden çıkarıldığında "ebenin ki artık" demekten kendimi alıkoyamadım kii Castiel ile tanışana kadar.
ha babamın kızı gibi film seyrettiğimden de (ip var lan orda şeklinde) "tanrının Dean gibi bi adamla ne işi olabilir?" dedim. hani dişi de değil sonuçta*...
neyse neyse; spoiler lara kulaklarım kapalı izliyorum hala.sizlere yetiştiğimde aynı heyecanla izler miyim bilmiyorum.bölüm beklemekten nefret ederim çünkü.ama dizi çok sağlam.hala benim gibi izlememiş veya ilk 3 bölümü zorla bitirmeye çalışan varsa şiddetle tavsiye ediyorum.
sadece 3 günde, 6. sezona kadar geldiğim dizidir.
hala izliyorum demek isterdim ancak gerçekten artık o kadar yoruldum ki alt yazı okuyamıyorum.
6. sezonun 1. bölümünü izledim en son ve samuel'in gelmesi beni çok rahatsız etti. sevmedim sevemedim şu adamı.
ayrıca sam'in nasıl kurtulduğunu da henüz bilmiyorum ama hoop sil baştan gibi melekler çıkartmış olurlarsa çok sıkılacağımdan eminim. ayrıca 6. sezonun 1. bölümü ne kadar vasattı öyle? sen koskoca 5. sezonu soluksuz izletmişsin, herkes merak içinde bırakmışsın. hiç böyle bir bölümle seyirci karşısına çıkılır mı ya?
5. sezonun son bölümü hakkında ise bence chuck elçi değil tanrıydı.
hala izliyorum demek isterdim ancak gerçekten artık o kadar yoruldum ki alt yazı okuyamıyorum.
6. sezonun 1. bölümünü izledim en son ve samuel'in gelmesi beni çok rahatsız etti. sevmedim sevemedim şu adamı.
ayrıca sam'in nasıl kurtulduğunu da henüz bilmiyorum ama hoop sil baştan gibi melekler çıkartmış olurlarsa çok sıkılacağımdan eminim. ayrıca 6. sezonun 1. bölümü ne kadar vasattı öyle? sen koskoca 5. sezonu soluksuz izletmişsin, herkes merak içinde bırakmışsın. hiç böyle bir bölümle seyirci karşısına çıkılır mı ya?
5. sezonun son bölümü hakkında ise bence chuck elçi değil tanrıydı.
9. sezonunun olacağını şuan üstteki giriden öğrendiğim dizidir. o kadar çok merak ediyorum ki 9. sezonda ne saçmalayacaklarını. bana göre luciferı kafese gönderince bitirmeleri gerekiyordu. en olmadı leviathanları yok edince bitirseydiniz. yeter canınızı yiyim. bu sezonu da izliyorum ama 11. bölüm dışında elle tutulan düzgün bir bölüm yoktu. hiçbir heyecanı yok, merak edilen bir yanı da yok. hakikaten yeter.
bugün itibariyle 8.sezon 14.bölümü yayınlamış dizidir. cehennem köpeklerinin de neye benzediğini göstermiştir.
Gündemdeki Haberler
güncel Önemli Başlıklar