bugün
- 5 eylül 2026 fenerbahçe beşiktaş maçı40
- ölüm9
- enayimiknatisii36
- dansöz izleme keyfi12
- aziz yıldırım12
- saraca finch house2
- sözlük yazarlarının salatalıkları21
- insan olmaya ceyrek kala26
- yarın kpssye girecek yazarlar9
- amerikada hasidik yahudi avı başlaması8
- elleri güzel erkek nasıl oluyor sorunsalı13
- hangi renksiniz17
- ölümün delilinin olmadığı gerçeği4
- serhat kılıç13
- güneş kremimi yenilemem lazım diyen erkek12
- ne yazarsanız yazın anında gerçeğe dönüşseydi8
- ismail kartal9
- açık oylayan yazar ne demek istiyor13
- 05 09 2026 silvermist'e ciğer ısmarlamam14
- online listesinden manita beğenmek7
- öylesine bir şeyler yaz3
- kerem aktürkoğlu8
- uzak durulası insan modelleri5
- fusya semsiyeli yabanci8
- israil olmasa orta doğu nasıl olurdu21
- özledim mesajına verilecek cevaplar13
- kendin hakkında gereksiz bir bilgi bırak6
- gocu50
- 4 eylül 2026 başakşehir galatasaray maçı32
- geceye bir söz bırak8
- bik bik dondurma yapsın da görelim6
- sözlükteki şer çetesi12
- tai lung42
- geleneksel ciğer ısrmarlama şenlikleri9
- sözlükte herkesin avcı olması12
- anın görüntüsü24
- sözlükteki zorbalar12
- s'i l v'e r m'i s t29
- evde dondurma yapmak5
- sözlükteki fenerbahçeliler6
- flat white4
- milan skriniar5
- 9 eylül 2026 sporting lizbon galatasaray maçı8
- ragnarın memeleri5
- 5 eylül 2026 fenerbahçe'ye döşenen boru5
- 5 eylül 2026 köprülerin özelleştirilmesi13
- beşiktaş8
- limonlu dondurma4
- sürekli ilgi bekleyen erkek9
- seri eksici6
küçükken abimin kendisini ken, benimse chun-li sanmama sebep olan müthiş oyun. az dayak yemedim ben abimden bu oyun yüzünden yeminlen. annem zor girerdi araya da beni kurtarırdı. hey gidi günler hey..
m bison ile bütün mahalleyi sikerttiğim oyun.
liseliler bilmez bu oyunu. atari salonlarının en baş oyunu. efsanedir, candır.
adam gibi oyundur. mame emulatörü sayesinde bayağı bir geniş street fighter arşivi yaptığım efsane. ilk street fighter dan * street fighter 3 third strike oyununa kadar arşivim vardır.
ryu'nun arkaplan müziğinin hastası olduğum oyun. gerçekten süper.
oynayan kişi için ryu yerine herzaman ken'in tercih edildiği oyundur.
meşhur olan ve ana karakter ryu'dur ama en az seçilen karakter de ryu'dur.
meşhur olan ve ana karakter ryu'dur ama en az seçilen karakter de ryu'dur.
efsane oyun
internette bulunması imkansız oyun diyebilirim,
bu oyunu internetten indirebileceğim bir adres söylenirse çok mutlu olacağım bayram hediyesi gibi olur.
internette bulunması imkansız oyun diyebilirim,
bu oyunu internetten indirebileceğim bir adres söylenirse çok mutlu olacağım bayram hediyesi gibi olur.
ryu'yu döner tekmeye kitleyip alınmayacak raund yoktu.
bu oyunun her karakterinin kendi arenasına ait bir müziği olurdu. işte onların hepsinin youtube'da coverlanmış halleri var. dinleyin derim. özellikle guile.
aklımda "aduket" saldırısı ile kalmış oyun.
çocukluğumuzun favori oyunu. mortal kombat'tan sonraki en zor 2.atari oyunu.
ducati marka motorsikletin modeli.
çocukken arkadaşlarımla kıyasıya bir rekabetle oynadığım ve karşısında zaman kavramını unuttuğum oyun. sayesinde 70 ekran televizyonu bozmuşluğum, o da yetmezmiş gibi fazla ısınan atari adaptörünü patlatıp sigortaları attırmışlığım vardır.
sagat'ın koca ağzıyla sırıtışı, chun-li'nin esmer ve kalın bacakları, vega'nın kırılan pençesini bilmeyen bir 90'lar çocuğu tanımadım. bu karakterlerin çizim halleri o kadar benimsenmiştir ki çizgi dizileri ve filmleri düşünüldüğü gibi tutmamıştır. mesela ryu'yu oynayan çekik gözlü fıdıl japonu veya ken'i oynayan çiroz çirkin sarışını kimse benimseyememiştir. en favori karakter seri hareketleriyle bilindiği gibi ken'dir. guile yavaş, vega hızlı ama etkili hareketleri olmayan, chun-li'de güçsüz, etkisiz olarak değerlendirilirdi.
round one fight.... aduuuketttt.
son oyunundaki son yaratıkla beni sinir hastası eden, birkaç kez silmeye kalktığım oyun.
ulan eli - ayağı, götü - başı uzuyor diye aldığım dhalsim'la, hep yenildiğim oyun.
bu oyunun http://www.oyunyum.com/tu...lar/street-fighter-2.html versiyonundaki bonus çıkan arabayı parçalamak kadar zevklisi yoktu bi dönem.
ateri salonlarında oynadığımız dönemlerde makinanın üzerine "oyun kapatmak yasaktır" diye yazılan ibarenin müsebibi.
sokaktaki gerçek savaşçılar olan tinercileri baz alarak yapılsaydı, daha gerçekçi olurdu. bu haliyle vasat bir oyun.
evlerde sıcak odalarda değil genelde atari salonlarında 0.10 kuruş jetonlarla başlayıp 0.25 kuruş olduğunda bıraktığım benim ve bir çok 80 doğumlu çocuğun çok defa oynadığı oyun.
arkadaşımla evde deftere street fighter karakterlerini çizdiğimizi hatırlıyorum. varoş olmanın en güzel yanı hayal kurabilmektir. biz o hayallerin çocuklarıyız.
arkadaşımla evde deftere street fighter karakterlerini çizdiğimizi hatırlıyorum. varoş olmanın en güzel yanı hayal kurabilmektir. biz o hayallerin çocuklarıyız.
(bkz: siktirgit fighter)
guile ile bir türlü sonu göremediğim oyun başkası bitirirken izledimde kendim sona eremedim. ken,ryu (zaten aynı), chun-li ile bile bitirdim ama guile ile vegadan öteye geçemedim arkadaş.
birisi bana çok para verse de filmini çeksem dediğim efsane. vallahi çok güzel çekerdim.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar