bugün

artikeli de der'dir.
(bkz: martin stern)
almanya nin en cok okunan haftalik dergilerinden/ gazetelerinden. politikadan tutun magazin haberlerine kadar her konuda bilgilendiren. 80 li yillarda adolf hitlerin (sahte ve) gizli günlüklerini meydana cikarmakla itibarini yitirmis olsa da son senelerde yeniden toparlanarak yeniden okumanmaya deger olmustur.
(bkz: mike stern)
dördüncü nesil bir yazar, hoş gelmiş.
an itibariyle 64 entry'e sahip, 4.nesil hoşgelmiş yazar.
alkole eyilimli yazarlarimizdandir... alkol markalarinin gelmislerini gecmislerinin mastirini yapmis olup, bütün bilgilerini bizimle paylasmak icin burada oldugunu ve asil isminin de yildiz oldugunu düsündügüm yazardir...
(bkz: itzhak stern)
yıldız yıldız parildayan yazar.
pamuk şekeri.

bana şekerim der sevindirir.
biçimsel kaygıları olan yazar ve bu yüzden ,beni kahkahalara gark etmiştir az önce attığı özel mesajla. bi 10 dakika kadar gülmüşümdür. üstelik tam da bukowski gecemi mahvetmek üzereyken, sağolsun var olsun. *
"her istedigin, senin kontrolundedir. inanmak buyuk olcude yetiyor " şeklinde bana attığı özel mesajla beni etkilemiş yazar. *
sadece
piyano sesi vardi gecede
ne uykusu
ne daktilo sesi

stern, eylul 23
kendi dünyasını kendi yaratmış safi.
(#3998430) duygulara tercüman olmuş yazar. aforizmaları mutlaka okunmalıdır efenim.
yıllardır kandığımız tüm aldatmacaları bir tokat gibi yüzümüze vurarak, kendimize gelmemizi sağlayan yazar. o olmasaydı ne yapardık, hala kestane şekeri yiyiyor ve nvidia geforce kullanıyor olurduk.
(bkz: kestane sekeri aldatmacasi)
(bkz: elma şekeri aldatmacası)
(bkz: nvidia geforce aldatmacasi)
kafayı aldatmacalarla bozmuş yazar. allah yardımcısı olsun diyor, iyi geceler diliyoruz.
ironileriyle bizi dehşete düşüren yazardır.(!)
-de ki yüce rabbim ironiye ironiyle karşılık verecektir

yağmurlar yağdığında biri geçerken ellerinden tutacak ve yüzüne kocaman bir tebessüm yayılacak...

mutlu geceler..
25 eylül perşembe gecesine hoş gelmiş ama biraz boş gelmiş yazar kişisi.

(bkz: aldatmacalar silsilesi)
almanca yıldız. aynı zamanda bir dergi. kimsenin düşünmeyeceği birçok konuyu içerir çoğu zaman.*
ve bir yazar. sternchen:)
siyonist bir terör örgütü.
bir dergiye* marlyn brandonun olmeden 6 hafta öncesinde yari ciplak fotograflarini cekmekle kalmayip bu fotografa the last sitting adi veren, donemin en unlu isimleri madonna, elizabeth taylor, drew barrymore* kylie minogue gibi yildizlarinda fotografini cekmis, dogumu 1930 lara uzanan unlu amerikan fotografcisi bert stern in son adi

edit büdüt: vogue dergisi dogru hatirlanmis ve birde entryi yazarken bi ton unlu ismi dusunmekten dolayi Marilyn Monroe kisini yanlislikla marlyn brando olarak zikretmisiz. sanirsam marlyn brando beni andi

experimental a saygilar

affiniza siginaraktan edit büdüt 2:

biraz arastirmayla http://glamournet.com/legends/Marilyn/stern/ linki sizlere marlyn monroe nun konuda bahsi gecen sahane fotolarii gururla sunar efenim
(bkz: hazreti muhammed/#5747332)

bsg se de demli bir çayını içsek...
kendisine "sözlük diye bir şey var lan" denmiş ve üye olması istenmiş yazardır. hani yazar olduğunu bile "üye" olduktan sonra öğrenmiştir.

açtığı başlık: bslk snn grcgi eklync onrmnn grck olcgn snn dingil
meali: "başlık sonuna gerçeği ekleyince önermenin * gerçek olacağını sanan dingil"

evet 21 kasım 2009 uludağ sözlük disko kralı zirvesine katılan yazarların aslında içimizdeki en iyi yazarlar olduğunun bir göstergesi. ya bu stern gibileri oraya gidip mikrofonu eline alsaydı?