bugün
- türkçe 25000 kelimeden oluşan kısıtlı bir dildir6
- afd'nin saksonya anhalt'ı kazanması3
- s'i l v'e r m'i s t27
- command and generals2
- tc'ye vatandaşlk bağıyla bağlı olan herkes türktür7
- yörük kızı15
- zorunlu eğitim11
- 08 eylül 2026 üsküdar da başkan vekili seçimi2
- kız düşürmenin kısa yolu15
- uludağ sözlük size ne kattı24
- sözlük kızlarının entrylerinin hep artılanması13
- mercimek çorbası içen kadın14
- sarı şeker yargılanmalıdır16
- sözlüğün en masum yazarları16
- yazarların 80 lerde nasıl göründüğü19
- fusya semsiyeli yabanci26
- pankek mi pişi mi10
- bir kadını taşımanın zorluğu10
- cübbeli ahmet hükümetin maşası mı sorunsalı9
- otobüs camına yaslanan kafanın titremesi6
- reenkarnasyon2
- pum pum çorbası6
- sarapci koala43
- arkadaşlar larissa kim12
- atatürk ü sevme zorunluluğu10
- mesleki yaşama merkezi denetleme2
- sarımsak yiyen kız6
- yemeğe bulyon koyan insan7
- nervio21
- sikişirken sigara içen kadın5
- zuhal olcay'a aşık olmak7
- hesabın yüzde 10 undan daha az bahşiş veren tip10
- ismail kartal12
- tavuk budu2
- seks yapmanın aslında çok iğrenç bir eylem olması6
- serhat kılıç22
- pandela 38
- türkiye13
- sözlükteki gammazlar lobi si11
- saraca098
- bir kızın aşkı size naptırabilir9
- pizza6
- tai lung45
- hoşçakal uludağ sözlük7
- hamarat kadın5
- atatürk ün türk olmadığı gerçeği7
- uyudunuz mu4
- karnı doydukça yemeğe kusur bulan insan5
- koca sözlüğün fusya'ya yenilmesi8
- dinlenme tesisi soğuğu5
masaüstü adguard yüklü ise tadından yenmeyen müzik platformu.
yeni şarkılar bulmak için en güzel yer.
yeni şarkılar bulmak için en güzel yer.
Kulakliklarini çıkart ve bir dakika beni dinle diye başlayan reklamini duyunca kufretmeye basladigim uygulama. Birkac şarkıda bir reklam olur mu ulan zalim.
arayüzü değiştirilmiş müzik platformu. daha basitleştirilmiş. yine de alışmak biraz zaman alacak.
abi verin aylık 15 lira apple müzikten veya spotifydan babalar gibi dinleyin işte çok mu zor?
Bugün aldım da çalma listesi paylaşır mısınız?
apple music'in yanında fostur.
iyi bir uygulama ancak gereksiz bir pahalılığı var. arada kampanya yapıyorlar 3-5 aylık 1-3 liraya o zaman alıyorum. sonra bir bakıyorsun aylık 13 liraya çıkartmış amına koyim 13 lira niye vereyim alt tarafı arada müzik dinleyeceğim bir uygulamaya, üstelik o kadar aylarca kullanıp çevrimdışı kayıt ettiğin müzikler, premium üyeliğini iptal ettiğin anda kullanılamaz oluyor. e yarrram o zaman niye o kadar para ödüyorum?
canım ciğerim uygulama. apple music’e göre kıyaslanacak olursa app music’te underground gruplara pek yer yok gibi. o açıdan spotify bir numara diyebilirim.
Harika bir müzik uygulaması, içerik bakımından oldukça zengin ve de kaliteli.
Fizy'e göre oldukça zengin müzik arşivi olan fakat internetsiz kullanım için üyelik gerektiren uygulama. Sevdiğiniz bir sanatçıyı aratın ve onun şarkılarını karışık çalın. Bilmediğiniz çok şey çıkıyor.
Zenginler Spotify dinler, fakirler play müzik.
Apple imusice göre daha çok tercih ettiğim müzik platformu. Verilen parayı kesinlikle Spotify daha fazla hakediyor.
yaklaşık yedi aydır premium üye olarak kullandığım müzik dinleme gurum. bazen öyle alakasız şarkıları öyle güzel harmanlayıp sunuyor ki takdir etmemek elde değil. günlük mixleri de keza son derece başarılı.
çok başarılı bir ecnebi programı, premium almaya gücü yetmeyenlerin bazı platformlarda ortaklaşa aile paketini aldıkları da bir gerçek.
Kullanışlı değil ya istediğin şarkıya tiklayamiyorsun.
Güzel şarkılar keşfetmemi sağlayan, bir nevi antidepresan etki yaratan mükemmel uygulama.
Hissesini satın almak istemiştim alacak yer bulamadım vay anasını.
basit ve güzel bir arayüzü olan uygulama. ancak youtube'dan bile müzik dinlediğimde daha kaliteli bir ses var.
Android telefonu bilgisayar zanneden insanlar varken kullandığım, onsuz yapamadığım.
adres değişikliği yapılamayan müzik uygulamasıdır. Adres değişikliğinde yeni bir hesap almanızı istiyorlar. kaçıncı yüzyıldayız, spotify bey.
üç yıldır premium üyesi olduğum, milletin çalma listelerinden otlanarak donanımhaber ölücüleriyle kapıştığım uygulama.
dev arşivli mp3 günlerimi özleten uygulama. aradığım şarkıları burada bulamayınca her seferinde sinirden kuduruyorum. gideyim de ucuzundan mp3 bakayım kendime, nostalji yaparım mis gibi.
markasını hatırlamadığım mor ekranlı uçuk pembe mp3üm seni çok özledim.
markasını hatırlamadığım mor ekranlı uçuk pembe mp3üm seni çok özledim.
Verilen parayı sonuna kadar hak eden uygulama.
musteri hizmetleri de 10 numara olan firma.
ben zamaninda iki spotify hesabi acmis, ve ikisini de premium yapmisim. bunu yaklasik 1 yil sonra kart harcamalarina bakarken farkettim. bir mail attim, ve durumu izah ettim. kullanmadigim hesap icin de odeme yapmisim, neler yapabiliriz diye. adamlar ikinci bir mail attirmadilar ve size bu aylarin iadesini yapalim dediler. ve diger hesabi kullandigim hesapla birlestirip konuya bir gun icinde cozum urettiler. lan ben bu kolayliktan sonra spotifyi kullanmasam dahi premiumdan cikmam. adamin hasi lan bunlar.
ben zamaninda iki spotify hesabi acmis, ve ikisini de premium yapmisim. bunu yaklasik 1 yil sonra kart harcamalarina bakarken farkettim. bir mail attim, ve durumu izah ettim. kullanmadigim hesap icin de odeme yapmisim, neler yapabiliriz diye. adamlar ikinci bir mail attirmadilar ve size bu aylarin iadesini yapalim dediler. ve diger hesabi kullandigim hesapla birlestirip konuya bir gun icinde cozum urettiler. lan ben bu kolayliktan sonra spotifyi kullanmasam dahi premiumdan cikmam. adamin hasi lan bunlar.
ucuza tarkan kaseti aldığımız günleri hatırlıyorum çocukken de, 13.99 ver geç ne demek???
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar