bugün

entry'ler (1724)

yabancı damat

Yayınlanırken bacak kadar olduğum için hiç izlemediğim bir diziydi ta ki ramazan bayramı öncesi aile içi katılımı zorunlu baklava workshopu boyunca sevgili kuzenim bu dizinin geyiğini yapana dek. Neyse evde ses olsun diye açtığım bu dizi epey sardı. kah nazire'ye gülmekten çatlayacak gibi oldum kah nazlı'nın kezbanlıklarından fenalık geldi ama genellikle çok eğlendim. Finale doğru malum hastalık bölümleri özellikle nazlı'nın kemopterapi sonrası halleri öyle bir tetikledi ki uykusuz kala kala oturttuğum uyku düzenimin içinden geçti. Finalde muhtemelen nazlı iyileşiyordur ama ben diziye devam edebilecek miyim bilmiyorum çünkü bir tane finali en önden izledim ve hiç mutlu bir son değildi.

kedi çenesi

Alt kısmı nefis kokuyor öpmelere doyulmaz.

kontakt lens

Takması ayrı işkence çıkarması ayrı işkence. Uzun tırnakla piercing değiştirmek mi daha zor bu mu bilmiyorum. Umarım zamanla alışılıyordur. Toric lens kullanmaya başladım gün içinde bazen görüntü bulanıklaşıyor, telefon kamerasını odaklamak için ekrana dokunur gibi gözümü kırptığımda sanki lens yerine oturup görüntüyü netliyor, normal mi anlamadım. Tam bir şeytan icadı.

chloe

Bütün tasarımları hatta parfümleri cicili bicili hanım hanımcık olan fransız firması. Hiç benlik değil fakat nasıl olduysa bir akıl tutulması sonucu bir parfümünü almıştım. şişenin metal kısımlarının materyali nedir bilmiyorum ama durduğu yerde cayır cayır oksitleniyor. Temizleyip parlatmak için fondötenle silmek gerekiyor. Cildime kullandığım fondötene kıyamadığımdan sırf bu iş için evde bulundurduğum dandik bir fondöten var. Macırım evet.

erkek yeğen

Triceratopsa mı ne t-rex dedim diye bana zorbalık yapan insan tanesi. Daha poponu kendin silemiyorsun kıçımın ross geller'ı seni. Kuruldum bebeye. Bir daha kaleye geçmeyeceğim.

taylor swift fanları

Bir bunlar bir kpop tayfa bir de baladinoslar... şerrinden allaha sığınırım.

rte'nin n golo kante transferini bitirmesi

Aynen son kale ahahahahah.

pilli bebek

Kızım şarkısına tövbeliyim anıra anıra ağlamamak için.

kediyle uyumak

Düşünüldüğü kadar tatlı bir olay değil. Koskoca yatağın bir köşesinde yatıyorum yayla kadar boşluğa yatmak yerine hanımefendi gelip üstüme kuruluyor tahtına oturur gibi. Bazen insan yastığından yorganından aldığı nefesten bile bunalıyor işte o zamanlarda karnımın üstünde yatan tüy yumağı karabasan çökmüş gibi hissettiriyor. Benden ayrı uyusa küserim ama.

1 metre 90 santim erkek

(bkz: uzak mesafe ilişkisi)

zikirmatik

Örgü örerken sıraları takip edebilmek için bunun taşlarla kaplı olanını -sade severim her şeyi ayyynen- almıştım. Bunu Elimde her gören yarım yarım yarıldı. Neyse Örgü örmek bu ara sinir katsayımı yükselttiği için bir sonraki kuvvetli heves dalgasına kadar örgüyü çekmeceye kaldırdım zikirmatikle de kedim futbol oynuyor, taşlarını dökme annem.

yün

Üzerine kokuların maalesef yapıştığı materyal. Bu içerikte bir kabanıma boş bulunup cayır cayır vanilya kokan bir parfüm sıkma hatası yaptım bininci kez. Kabanı bir haftadır havalandırıyorum hala yanından geçtiğimde sigarayla karışık vanilya kokusu geliyor. Evimde kötü kurgulanmış ırz düşmanı serseri bir wattpad erkeği varmış gibi götü kollama dürtüsüyle yaşıyorum. Parfümümden kabanımdan soğudum.

ilk ve son

Her sezonunda farklı bir çift üzerinden toksik ilişkileri konu edinen dizi.

Bu dizinin ilk sezonunu bir ex kişisi kadın aslan adam yengeç aynı seninle benim gibiler dediği için izlemiştim. ikinci sezondaki erkek karakterin durup durup siksik konuşması ve davranması da feci halde başka birini hatırlattığı için triggerlanmaktan uzun süre diziye devam edememiştim. ilk iki sezonla olan mazimden ötürü Üçüncü sezonu açmaya korkuyorum varlığını bile unuttuğum bir şeyleri hortlatır diye.

çocuklarla girilen diyaloglar

+ köpek ol

- hav :(

ilişkimizin özeti.

sözlük yazarlarının itirafları

En sevdiğim mumu ve davlumbazın ışığını yaktım dinlemeye cesaret edemediğim bütün şarkıları dinliyorum. Çoğu hiçbir şey hissettirmiyor artık sürpriz oldu desem yalan olur. Kendimi, evimin ev gibi hissettirmesini, bütün hislerimi çok özledim. Kupkuru bir boşluktan başka bir şey yok.

güldaniyem

Nefis bir rumeli türküsü. Bir yandan insana çok dokunuyor bir yandan da ulan evin kiremiti, ekinler ve aşk ne alaka diyorum. Balkan insanının dikkati hep dağınık böyle.

Ekin ektim çok olsun
Eski yarim yok olsun
Yeniden bir yar sevdim
Onun ömrü çok olsun

Evin kiremitini
Sever miydin sen beni
Sen beni sevmiş olsan
Bırakıp gider miydin

anneanne

3 sene olmuş. Ara ara aklıma düşüyor. Gittiğinde hissettiğim hiçbir şey onunla ilgili değildi. Nereden gelip nereye gittiğim konusunda meraktan yanıp tutuşan ve davetlerine asla icabet etmediğim komşu teyzelerle kurduğum duygusal bağ kendisiyle olan bağımdan daha derindir. Çocukken hep anneannem ben doğmadan vefat etmiş diyenlere ve anneannesinden büyük bir sevgiyle bahsedenlere şaşırırdım. Muhtemel çocuklarım ikincisi olur sanıyordum onların payına ilki düştü. Şanslarına küssünler.

buradan uzaklara

Çer çöp olmuş ihtimallerin şarkısı.

mesafeli insan

Ben herkesle mesafeli olayım ve herkes de herkesle mesafeli olsun istiyorum. Kendi standartlarımda yakın olduğum biri başkasıyla benim standartlarım dışı yakın olunca cinleniyorum. Mor bana gitmez pelin'e gider modum açılıyor, Bu mesafe bokunu hür irademle bizzat yememişim gibi.

kendin hakkında gereksiz bir bilgi bırak

En yakınlarımla bile yüzde yüz yakın değilim aradaki o görünmez sınırları biri aşmaya çalıştığında iğfal edilmiş gibi hissediyorum.
© copyright 2005 - 2026