bugün
- memesiz kızlardaki özgüvenin kaynağı17
- damarsız tüysüz manisa yaprağı17
- ben divayım5
- ispartalı kızlar4
- popo liposuction4
- hangi manifest kızısın6
- gs'nin 8 şampiyonluğu iptal edilecek8
- güne acı bir gerçek bırak6
- öbür sözlükten gelen yazarlar8
- arsa kapatmak2
- kız tavladığım için içerlenen sözlük geyi2
- yakışıklı olmayan ve kassız erkekler niye var8
- akrabanın 11 milyonu gitmiş3
- evli bir adama aşık oldum sözlük21
- anın görüntüsü15
- kız görünce değişen erkek4
- mahalledeki velede oyuncak arabalar vermek2
- durduk yere bir kıza bütün servetini vermek7
- ispanya'nin terör bitirme formülü41
- devlet bahçeli'nin öcalan'a selam göndermesi47
- sözlüğün manyak dolu olması6
- oksijenin aslında 70 yılda öldüren bir zehir oluşu3
- kötü karekterlerin iyi den daha güçlü olması4
- bir otel odasında sözlük kızıyla görüşmek5
- fırtınadan midilliye geri dönmek2
- parcalandim toparlanamiyorum34
- from gold from dust28
- emekliler türk milletinin derin devletidir2
- günaydın nervio ve diğerleri2
- sözlüğün en tatliş yazarı2
- oyum ak partiye3
- tele 22
- 2 ekim 2026 belçika türkiye maçı16
- tinder algoritmasının yazılımcıya attığı kazık2
- fiziği güzel sözlük kızları56
- asrın soygunu11
- intel pentium 44
- yay burcu5
- izmir'in akp'ye geçmesi20
- şarbonlu mektup2
- flört uygulamalarında eşleşme algoritması4
- ona bir cümle bırak2
- fatma betül sayan kaya69
- ara sıra kadın gibi hissetmek15
- uzak durulması gereken insanlar2
- birine aşık olup kafayı yemek9
- 0 0 7 abime ayarlayacağım manita16
- recep tayyip erdoğan30
- senin aklini alirimin mürdüm rengi kazağı8
- kadının en öpülesi yeri11
Antalya'daki konserlerinde küçük olmama rağmen konserlerinde cok eğlendiğim ve onur akça'nın bagetini aldığım grup.*.Gitaristleri ermeni idi sanırm (bkz: maksim)
(bkz: cocuk bahçesi)
(bkz: cocuk bahçesi)
maksim in askerden dondukten sonra moron havalarinda oldugu bence grup da en iyi elemanin bass vokal de olan özgür dür.dun ayni zamanda studio live da metallica ya ovgu gecesinde calmis gruptur. maksim sahneye o sicak havada nasil kar maskesiyle cikmistir sasirim.
çocuk bahçesi parçası muhteşem olan death metal topluluğu.
sakalını bilmem neresini kırmızıya boyayarak iyi müzik yapılmayacağının ispatı grup. Summer rocks festivalinde duyar duymaz koşarak kaçmamama sebep olan gruptur. Umarım kendilerinden sonra çıkan UDO'dan ders ve feyz alırlar.
barisarock 2007nin hem tartışmasız hem bana göre en iyi performansını sergilemiş grup. festivaldeki metal gruplarının az olması da bizim soul sacrifice da daha bir çoşmamıza etken olduysa da adamlar harbiden sağlam caldılar. seyircinin de azgınlıgı sayesinde grup elemanlarının yüzündeki sevinç görülebiliyordu resmen. grup bile o kadar çoşku beklemiyodu sanırım. 3 gün icersinde bünyedeki enerjinin atılmasını en cok sağlayan grup oldu. yaptıkları refuse resist coverıyla da gönüllerde ayrıca taht kurdular.
death metal'e oryantel ve yerel öğeler de katarak güzel bir sentez oluşturan, uzun süredir albümünün neredeyse tamamını sevdiğim tek grup. august'u tek geçmekte yarar görmekteyim.
herhangi bir festivale çıkma yetenekleri olan grup. son gittiğim 3 organizasyonda* da varlardı. memnun muyum, evet. çünkü bu adamlar iyi.
2-3 riff ile albüm yapan bi gruptur. fakat kötü değillerdir, kendi tatları vardır. bazı parçalarında arabesk - oryantal ögeler bulabilirsiniz.
unirock'ın en iyi performanslarından birini sergileyen, bu ülkeden olduğu için gurur duyduğum bir grup.
woodstock efsanelerinden harika, ritmik bir gitar soloya sahip na mütenahi şarkı.
stranted hate ile harikalar yaratan grup. türk death metalinin* en iyi ekiplerinden biri.
eylül veya ekim ayında yeni albümlerini çıkarmaya hazırlanan grup. *
carlos santana nın nereli olduğunun kanıtı gibi olan şarkısı.
http://www.youtube.com/wa...vu0VjCEc&feature=fvst
http://www.youtube.com/wa...vu0VjCEc&feature=fvst
cragataska projesinden sonra gurur kaynağı olabileceğini düşündüğüm ikinci gruptur. august isimli parçalarını dinlemenizi kesinlikle tavsiye ederim.
(bkz: comatose)
her ne kadar iyi olsalarda fly forever'ı cover yapıp sıçmış batırmışlardır. ne aynı ruhu yakalamışlar ne de bir ağıt havasındalar...
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar