bugün
- borçlarınızın ne zaman biteceğini biliyor musunuz2
- iç sıkıntısından intihar etmek17
- en iyi antidepresan7
- ben bu yazıyı oğluma yazdım2
- kötü biri olduğunu bilmek5
- true denilen yazar10
- o kadar zengin olmak ki ölümü yenememek11
- sana vurana sen de vur diyen ebeveyn2
- deli olduğunun farkına varmak6
- psikologa para vermemek için en iyi aktivite6
- 12 haziran 2026 kanada bosna hersek maçı7
- diyanetin abd'deki villaları8
- determinizm2
- deniz şortunun içine boxer giyilir mi sorunsalı10
- arkadaşlar nasılsınız6
- acıkmamak için öneriler5
- iyi öpüşmek için yapılması gerekenler14
- kontrat fosfor karburator5
- geleyim beş dakika göreyim seviyesinde sevmek13
- gammazlar çetesi18
- airfryer alanlar şimdi ne yapıyor4
- çocuk parklarındaki yalnız yetişkin yasağı2
- cilgincapkin221
- milli takım şarkısının akp tarafından üretilmesi12
- zall sözlüğü bizzat takip ediyor18
- gecenin şarkısı5
- birader beylerin birader beyler olmaları7
- chp'nin hali ne olacak49
- elon muskın ilk dolar trilyoneri olması5
- en çok kullandığınız ağrı kesici9
- ümmetçiler neden filistin'i kurtarmıyor10
- uludağ sözlüğün en yakışıklı ve en zeki yazarı4
- ayran ve şalgam suyunu karıştırıp içmek3
- soğuk suda duş almak2
- ayağı alçılı kız yıkamak5
- rocky 4 te aporlo'nun ölmesi3
- sarı yeleli aslan trump8
- iç sesin sürekli konuşması3
- karamanoğlu beyliğinin bayrağı6
- ben bu dünyada hangi boşluğu dolduruyorum15
- ferdi tayfurun 6 milyar tl servet yapması4
- türkiye de yaşanabilir en ideal şehir5
- anın görüntüsü18
- zaman baba birader bey birader4
- zallın fake hesabı var mı9
- yazarları gülümseten şeyler6
- hababam sınıfı semra hoca7
- mor semsiyeli yabanci14
- talibanin kadınlara hemşire ve ebeliği yasaklaması10
- gocu26
görsel
sana ihtiyacım var.
sana ihtiyacım var.
Sevgilisini öldüren iğrenç biri. Hapse girmesi gerekiyordu. Pislik adam.
Eskisi kadar olmasak da, hepimizde birer mohawk saç yapıp, punk-rock'un çiçek çocukları dünyasına dönesimiz yok mu? Sid Vicious olsaydı yapardık...
düzgün çalıp, söyleyemeyen en iyi müzisyen.
sevdigim tek kotu insan olabilir. gercekten kotu ve az gelismis bi ruhu olduguna inaniyorum.
jean christophe grange" nin lontano adlı eserinde annesinin küllerinin bulunduğu vazoyu sarhoşken düşürdüğü iddia edilmiş müzik efsanesi.
wwf ve wcw' de çok iyi maçlar çıkartmış olan dev güreşçi. en büyük rakibi kevin nash' tir.
http://galeri.uludagsozluk.com/r/sid-vicious-633499/
(bkz: four horsemen)
http://galeri.uludagsozluk.com/r/sid-vicious-633499/
(bkz: four horsemen)
bass gitarı gördüğünde bunun telleri neden eksik diye sormuş ve bir dönem sex pistols'ün bass gitaristliği yapmış insan evladı. lemmy kilmister'ın kendisine sövmüşlüğü vardır.
henüz 22 gibi gencecik bir yaşta dünyaya veda etmiş punk efsanesi. '' 25 yaşımı görmeden öleceğimi düşünüyorum '' dediği rivayet edilir.
aynı zamanda grubun yedek bateristliğini de yapmıştır
Bir muhabirden ayakkabısını almak için döven adam.
en sevdiğim resmi:
http://galeri.uludagsozluk.com/r/sid-vicious-326286/
ayrıca, nazi amblemi taşıyan tişört giymeyi pek severdi. lakin, bunun faşistlikle pek alakası yok. sadece aykırı olmak ve tepki çekmek için yapıyordu.
http://galeri.uludagsozluk.com/r/sid-vicious-326286/
ayrıca, nazi amblemi taşıyan tişört giymeyi pek severdi. lakin, bunun faşistlikle pek alakası yok. sadece aykırı olmak ve tepki çekmek için yapıyordu.
John Simon Ritchie (10 Mayıs 1957, Londra - 2 Şubat 1979, New York) Britanyalı bir müzisyendir. Sex Pistols grubunun bir dönem bas gitaristliğini yapmıştır, Punk kültürünün en önemli ikonlarından biridir. 21 yaşında girdiği eroin koması sonucu New York'taki Greenwich Village otelinde hayatını kaybetmiştir.
vikipedi böyle diyor ama otobiyografik filmini izledikten sonra bu tanımın kat ve kat fazlası olduğunu anlayabiliyoruz.kelimeyle,heceyle falanla filanla ifade edilemez bir gitaristtir denilebilir mesela., *
vikipedi böyle diyor ama otobiyografik filmini izledikten sonra bu tanımın kat ve kat fazlası olduğunu anlayabiliyoruz.kelimeyle,heceyle falanla filanla ifade edilemez bir gitaristtir denilebilir mesela., *
kendisine sid vicious takma adını veren john lydon'ın etkisinden tüm yaşamı boyunca çıkamamış müzisyen .
onun şehvetiyle kendiniz sıcak sularda bulursunuz. kaçak dövüşçüdür.
ama bir polise ''beni tutuklayamazsınız! ben bir rock'n roll yıldızıyım'' diyecek kadar da ilah .
onun şehvetiyle kendiniz sıcak sularda bulursunuz. kaçak dövüşçüdür.
ama bir polise ''beni tutuklayamazsınız! ben bir rock'n roll yıldızıyım'' diyecek kadar da ilah .
sex pistols'un en büyük hayranlarından biriyken çalmayı bilmemesine malcolm mclaren tarafından gruba alındı. aşırı doz eroinden ölene kadar sahip olduğu 18 aylık müzik kariyeri ile punk'ın en büyük ikonlarından biri oldu.
bir my way yorumu vardır ki insanı iki ters parende attırır.
Sex Pistols grubunun en önemli elemanı olmasına karşın 21 yaşında uyuşturucu kullanımı sonucu yaşamı sona erdi. Grup, 3 sene boyunca aktif oldu ve rock dünyasına önemli bir akış sağladı. Yeni bir akım olan Punk müziğini dünyaya duyararak bir ilk oldu. Yaşam tarzları, yaptığı müzikleri ve bunun sonucunda oluşan popülerliği ile büyük kitlelere ulaşan grup, aktif olduğu yıllar içinde sadece "Never Mind the Bollocks, Here's the Sex Pistols" albümünü yayınladı. Anarchy in the UK ve God Save the Queen şarkıları hala dillerde...
dublin death patrol'un adına sarkı yaptığı insan.
öldü gitti kurtulduk insanı. dingil. punk. ama itiraf etmeliyim iyi çalardı. *
daha önemlisi için (bkz: liz vicious)
10 Mayıs 1957-2 Şubat 1979
Sex Pistols grubunun bir dönem bas gitaristliğini yapan ve Punk kültürünün en önemli ikonlarından biri haline gelen Vicious, 21 yaşında girdiği eroin koması sonucu New York'taki Greenwich Village otelinde hayatını kaybetti.
Sex Pistols grubunun bir dönem bas gitaristliğini yapan ve Punk kültürünün en önemli ikonlarından biri haline gelen Vicious, 21 yaşında girdiği eroin koması sonucu New York'taki Greenwich Village otelinde hayatını kaybetti.
hava yapayım derken ringden düşüp ayağı kırılan salak güreşçi..
http://www.youtube.com/watch?v=DQ_RR9WjUlI
http://www.youtube.com/watch?v=DQ_RR9WjUlI
çiçek çocukların maskot olarak nitelediği, orijin punk. konserlerden birisinde suratına dolu bir bira şişesi fırlatılmış, syd'in ön dişlerini kırıp kan revan içinde bırakmıştır. ama kahramanımız ağzındaki kanı seyircilere tükürüp daha ateşli halde şarkıyı söylemeye devam etmiştir. konser daha da coşmuş, seyircinin çok büyük takdirini kazanmıştır.
ayrıca başka bir konserinde de en öndekilerle;
- berbat çalıyorsunuz!
+ *ee ne olmuş?
ayrıca başka bir konserinde de en öndekilerle;
- berbat çalıyorsunuz!
+ *ee ne olmuş?
Gündemdeki Haberler
güncel Önemli Başlıklar