bugün
- gece gelen makarna yeme isteği11
- arkadaşlar neden böylesiniz9
- başakşehir'in galatasaray'a hep yatması13
- sözlükte en az sevdiğiniz yazar17
- 4 eylül 2026 başakşehir galatasaray maçı27
- tai lung50
- herkes eski nikini yazsın bitsin bu eziyet12
- claudian clouds15
- arkadaşlar bir şey dicem7
- lezbiyenlik kul hakkına girmektir8
- büyü yapan sözlük yazarları11
- gece mezarlıkta cinlere şeker dağıtmak4
- biliyorum ama soylemem4
- öğretmenlerin 3 aylık tatillerinin bitmesi6
- ruhi çenet'in hasidikler videosu5
- en fazla cinsel suçun işlendiği ülkeler18
- victor osimhen10
- türk kızları keko erkek mi seviyor12
- cinlerin insanlarla ilişkiye girmesi8
- mucizelere inanıyor musunuz6
- eşşek gözlü sözlük yazarı2
- aspiratör ışığının verdiği huzur2
- mentali bozuk sevgili3
- salça yapan sözlük kızı10
- baba parasıyla artistlik yapmak5
- masklavinin akepeyi hiç eleştirmemesi28
- dünyayı kimler yönetiyor4
- instagram da bazı fotoğrafların büyümemesi4
- gökten çikolata yağması4
- eşşek arıları neden eşşeğe benzemiyor3
- enayimiknatisii21
- ruhi çenet4
- kiraz sapı2
- manavdan yasak elma alan kız2
- sözlükte feyk hesabı olan yazarlar4
- eşşek arısı tarafından sokulmak3
- nervio6
- bit yavrusu2
- kendini eleştirebilen insan7
- sözlüğe kombin atan erkeğin asıl amacı12
- 15 ocak 20033
- kaş aldırmaya kuaföre giden kız2
- askerde yaşanılan zorluklar6
- sözlükte efendilik arayan sözlük kızı2
- yahudi yobazlığı2
- düşün ki o bunu okuyor3
- ilk insanlar ilk insan olduklarının farkında mıydı3
- büyü yaparken etik kurallar nelerdir5
- deizm ateizme giden yolun kavşağıdır3
- durduk yere aklıma geldi yine2
Ya bazıları hakediyor da ben kendi halinde bi yazarım. Beni bile seri eksileyen var.
Kimseye yaranılmıyo gerçekten.
Kimseye yaranılmıyo gerçekten.
çaylaklık sebebi olmasına ve tespit edildiğinde iptal edilmesine rağmen nedense artık iptal edilmeyen durum.
(bkz: meme burkar)
çaylaklık sebebidir dikkat edin.
şahsımı derinden etkilemiş hadisedir. gidip biraz ağlamak istiyorum izninizle.
Sanırım az önce başıma gelen son entrylere gelen hadise. Canımız sağ olsun
Her eksi yediğinde eksileyenin nick altına saydırırsan ve görüşüne karşıt yorum geldiğinde de yine o kişinin nick altına gidip saydırırsan daha çok yersin.
görsel
Biri yine azmetmiş, başarmış. Sanırım en son günlük 5 eksi kotasına takılmış. Kıyamam.
Edit: eksi ile ilgili girdi girince olaydan bağımsız, direkt eksileyenler de kolonya mı içiyor nedir. Komedi. Haha.
Biri yine azmetmiş, başarmış. Sanırım en son günlük 5 eksi kotasına takılmış. Kıyamam.
Edit: eksi ile ilgili girdi girince olaydan bağımsız, direkt eksileyenler de kolonya mı içiyor nedir. Komedi. Haha.
Tipe bak, sen ne anlarsın, saçmalık, allahın malı ya. tarzı eleştirlerle yaptığım yöntem.
Küfür ve pislik yazmayı marifet sayanlara şok tedavi yöntemi.
Konu gerçekten önemlidir.
Buraya az gelişmiş, evrimini tamamlamamış magandaların küfür taslaklarını okumak için girmiyoruz.
Küfüre karşı çıkmak kendi kendini özel saymak anlamına da gelmez elbette.
Küfür gönül yelpazesidir ama bu şekilde değil!
Konu gerçekten önemlidir.
Buraya az gelişmiş, evrimini tamamlamamış magandaların küfür taslaklarını okumak için girmiyoruz.
Küfüre karşı çıkmak kendi kendini özel saymak anlamına da gelmez elbette.
Küfür gönül yelpazesidir ama bu şekilde değil!
Zamanında sana iyi koymuşum demek ki sözlüğü güzelce okumak varken saniye saniye bekleyip eksiliyorsun.***
Bir de o kadar güzel seri eksi atıyor ki gözüme soka soka,dinliyorum derdin nedir sayın çok sevgili yazar?
asla anlayamadığım, anlayamayacağım olay.
sözlükte aktif bulunduğum durum boyunca kimseye eksi vermedim, hoşuma gitmeyen bir şeyi eksilemenin fikir sahibine saygısızlık olur diye düşünüp durdum. hatta sözlüklerde eksi dalgasını çözemediğim gerçeği de var. ne tür durumlara eksi verilir ki diye de düşünüp durdum. elhamdülillah müslümanım, ateist bir yazarın yazdıklarını okurum. saygı duymam ama okurum. bir şeye körü körüne bağlanmaktansa araştırarak bağlanması taraftarıyım. he kendini o fikire şartlandırıyorsa kendi eksikliği, bu da benim o yazdıklarına eksi vereceğim anlamına gelmiyor. fenerbahçeliyim, olası bir galatasaray'lı yazarın fenerbahçe'ye laf atması, hakkında çirkin söylemlere karşı da eksi verecek değilim. 6altasaray, 8eşiktaş gibi yazanlar allah tarafından beyinlerine eksi verilmiştir zaten. bana eksi vermek düşmez.
sözlükte aktif bulunduğum durum boyunca kimseye eksi vermedim, hoşuma gitmeyen bir şeyi eksilemenin fikir sahibine saygısızlık olur diye düşünüp durdum. hatta sözlüklerde eksi dalgasını çözemediğim gerçeği de var. ne tür durumlara eksi verilir ki diye de düşünüp durdum. elhamdülillah müslümanım, ateist bir yazarın yazdıklarını okurum. saygı duymam ama okurum. bir şeye körü körüne bağlanmaktansa araştırarak bağlanması taraftarıyım. he kendini o fikire şartlandırıyorsa kendi eksikliği, bu da benim o yazdıklarına eksi vereceğim anlamına gelmiyor. fenerbahçeliyim, olası bir galatasaray'lı yazarın fenerbahçe'ye laf atması, hakkında çirkin söylemlere karşı da eksi verecek değilim. 6altasaray, 8eşiktaş gibi yazanlar allah tarafından beyinlerine eksi verilmiştir zaten. bana eksi vermek düşmez.
çok sevdiğim bir eylem. ayrıca bünyeye faydaları da var. tavsiye ederim.
dahil oldum yine, süpersonik bi olay. okumadan bastıkça eksiyi boşalıyorum.
an itibariyle sırf ispanyolca kelimelerin anlamlarını yazıyorum diye beynime beynime yediğim, sözlüğü sadece anket/forum vs şeklinde kullanmaya kasanların yaptığıdır.
Ultra insan Recep Tayyip Erdoğan hakkında yazdığım ultra baş eğici mesajımda başıma gelen olaydır.
"hangi elinle eksiledin? sağ mı? kesin!.. ders olsun diğerlerine.."
veren ibnedir.
seovinin verdiği hede.
(ara: seovi)
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar