bugün
- allahı kim yarattı20
- türkiye'nın örnek alması gereken ülkeler11
- ilhan şeşen21
- geceye bir şarkı bırak9
- sözlüğün o eski günlerinin özlenmesi20
- anın görüntüsü10
- sözlükten hatun düşürmek14
- kadınınız mini etek giyebilir mi18
- üstü açık arabayla gezmek8
- kocanızın tanga giymesine izin verir misiniz8
- saddam hiçbir zaman alevi katliamı yapmadı13
- true linci14
- twerk yapan erkek11
- gece vakti balkona çıkıp şehri dinlemek10
- zehra kınık'a 4 yıl 2 ay hapis cezası verilmesi25
- türkiye'de eksik olan şeyler22
- saçımı boyatsam mı boyatmasam mı düşüncesi9
- siz siz olun aşık olmayın9
- kemal kılıçdaroğlu'nu mumla arıyor olmamız21
- kürde kürt türk'e türkiye halkları demek27
- aydinoglu bombala'nın sözlüğe vedası12
- düşün ki o bunu okuyor9
- erkek erkeğe cinsel ilişkide bulunmak13
- sözlük erkeklerinin bugünkü kombinleri19
- ateistler insan değildir15
- akp türkiyesi dünyanın en rezil ekonomisi seçildi20
- yazarların en dikkat çeken fiziksel özellikleri18
- eşinin bikini giymesine izin veren insan10
- yazın ferahlatan içecekler18
- sözlük kızlarının bugünkü kombinleri12
- uludağsözlük tatil arkadaşı ilanları17
- 26 mayıs 2025 fenerbahçe hatayspor maçı11
- türk soyu ve arap soyu birdir22
- 1 milyon 200 bin lira maaş alan rektör13
- uludağ sözlük dini hikayeler9
- 21-22 mayıs 2025 aykolik masklavi istanbul zirvesi8
- bodrum'da 2025 yaz sezonu beach fiyatları20
- chp ye kayyum atanması9
- tayyip erdoğan'ı bir kez daha başkan yapacağız21
- üniversiteli eskort kızlar8
- bizans kadınlarındaki türk yiğitlere verme isteği12
- iq seviyesi 130 ve üstü yazarlar tam liste8
- arapça dünyanın en zengin dilidir20

entry'ler (298)
Zamanında dedik hep bunlari;
karşılıklı rıza prensibine dayanarak eşcinselliği normalleştiren insanların, karşılıklı rıza ile ensest ilişki kuran insanları ayıpladığı bir dünyada yaşıyoruz, zira ensest henüz eşcinsellik gibi pazarlanmadı. ne rasyonel ne özgürsünüz, sadece bir başka pazarın alıcısınız.
Edi1: o yüzden en başta yanlis yaptiniz lgbt başlı başına pazarlanmış satılmiş sindirilmiş kabul edilmiş bi oruspu cocuklugudur
karşılıklı rıza prensibine dayanarak eşcinselliği normalleştiren insanların, karşılıklı rıza ile ensest ilişki kuran insanları ayıpladığı bir dünyada yaşıyoruz, zira ensest henüz eşcinsellik gibi pazarlanmadı. ne rasyonel ne özgürsünüz, sadece bir başka pazarın alıcısınız.
Edi1: o yüzden en başta yanlis yaptiniz lgbt başlı başına pazarlanmış satılmiş sindirilmiş kabul edilmiş bi oruspu cocuklugudur
Gençliği ihtiyar.
Fight club tylerr.
Evet bunlarin hepsini yaparak günde 0.000001 tl kazanabilirsiniz.
Ya kamboçyada misin afrikada misin hindistanda misin aq. Yok kadin olmak daha zormuş falan filan. Bi bitmedi ya. Tamam kardesim dogru oldugunuz noktalar var fakat bu ulkede siyasette kadin kotasi diye bir sey var simdi kadin vasifsizsa bile olacak mi. Sonra zorunlu erkegin askerligi diye de bir gercek var ki kadinlarin da askerlik yaptigi ulkeler var. Sonra en iyi yaptiginiz seyin yemek oldugunu dediniz akliniza gelecek en iyi asçılar da gurmeler de erkek. Sonra sac kesiminde de erkekler daha basarili. Sonra göze hitap eden estetik dizayn sanat alaninda da akliniza kac erkek kac kadin geliyor sayin bakalim vs vs. Sonra bir kadın her turlu kabul edilir erkek asıl kabul edilmez ve dış görünüş dahil pek cok sey erkegin ezilmesi icin buyuk bir etkendir bu ulkede. Her neyse yukarilarda bi arkadas aglamis kadin kadin diye de kisacasi kadin olmak oyle zor da degil. Zorlugu yaratan vasatliginizdir hadi eyw. Change my mind girls
Gazozumsu tadı var. Hayatimda ictigim en guzel biralardan olabilir cok lezzetli. Mavi maden suyu benzeri şisesinde.33cl 16.50 tl fiyatli an itibariyle
Herhangi bir boka şikayet ettim dava edeceğim gibi bir içerik bulunan hicbir entry'm bulunmamaktadır ki son nick altı yazım hariç. Sanırım üstteki arkadaş cem garipoğlu güzellemesi yapan bir yazar'a karşı cimer ss'i ile yanıt verdiğim için böyle yapıyor. O yazar'ın başlığı altında anlattim her seyin mizahı olmayacağını ve bir katile methiyeler düzmenin katledilen o kızın sevdikleri tarafindan ne kadar yıkıcı olabileceğini. Tekrar tekrar konuşmanın bir anlamı yok. Bu arada gerçekten şikayet etmedim ama artık gördügüm pek çok manzaraya katlanamıyorum. Böyle hastalıklı ve suç potansiyeli olan insanların ya ceza ya da tedavi görmesini düşündüğümden ötürü evet bundan sonra şikayette bulunabilirim.
Tanım; insan terbiyecisi 1 yazar.
Tanım; insan terbiyecisi 1 yazar.
Cem garipoglu güzellemesi yapıp altına bıraktığım bir güzel cimer ss'inden sonra topukları değe değe kaçan bir yaratığımsı. Seve seve öğreteceğiz sizlere her şeyin mizahı olmayacağını. Ha bu arada merak etme dostum şikayet falan etmedim ama emin ol sen veya bir başkası olsun en ufak bu şekilde suçlu güzellemesi ya da dikkat çekme uğruna yaptığın/yaptığınız bu denli yanlış harekette tereddütsüz şikayette bulunacağım. Senin yazdığın o yazı o masum kızın akrabaları sevdikleri ailesi tarafından görülseydi neler hissedeceğini düşündün mü? Ya da en sevdigin insanı vahşice kaybettiğini ve bu sözlüğe kafa dağıtmak için girdiğinde sevdiğini elinden alan hakkında methiyeler düzen birini görsen ne hissederdin? Sadece empati yap ve biraz daha mantıklı olgunca davran. Hepimiz ipin ucunu kaçırırcasına yanlış hareketler yapıyor olabiliriz ama senin ve benzerlerinin yaptıkları affedilemez.
.Por favor Berlin
Erasmusla gittigim ve hayatımın en eğlenceleri zamanlarını geçirdiğim muhteşem kent. Denizi tertemizdir seyretmeye doyamazsınız ve insanları sıcakkanlıdır. Ah keşke o zamanlara dönebilsem
Kitap : Amak-ı hayal
Film: Noviembre
Dizi: Oz
Film: Noviembre
Dizi: Oz
Arkadaslar bu siktigimin baslagina imdb top 250 hit olmuş cumle alemin bildigi filmleri yazip yazip durmayın. Adam akilli tavsiye ettiginize izlemeye deger birsey yazın. Yarak kurek herkesin bildigi filmleri 500 kere yaziyorsunuz yeter ya
Yazacak entry ariyoz ama hep yarak kürek başlıklari anasayfada gordugumuz için yazamiyoruz.
Çocuk dahi olabilir. Hic tanismadiniz mi bir dahiyle ben trende bir dahiye rastladım
5-6 yaşlarında, yanıma oturdu ve tren kıyı boyunca ilerlerken okyanusa geldik sonra bana bakıp
hiç de güzel değilmiş, dedi.bunu ilk defa o günfarkettim.
5-6 yaşlarında, yanıma oturdu ve tren kıyı boyunca ilerlerken okyanusa geldik sonra bana bakıp
hiç de güzel değilmiş, dedi.bunu ilk defa o günfarkettim.
Santuru begeniyorum bi de sokakta ufoya benzeyen tap tap vurduklari degisik bi alet var o da degisik bi enstruman hoş.