bugün
- üstteki yazar hakkında fikrini söyle15
- hiçbir servet zamanı satın alamaz12
- çalışmak özgürlük müdür5
- sebahattin şirin14
- 1 milyon dolar ama sözlükte nude'un dolaşacak7
- cıvık çift5
- bir erkeği yakışıklı gösteren 3 şey6
- sözlükte kadın yazar olması5
- çerçeve yasa22
- blackberry6
- bu saatte yemek yemek4
- sözlüğün en tipsiz kız yazarı8
- canınız sıkılınca ne yapıyorsunuz4
- sözlük prenseslerinin fotoğrafları4
- arkadaşlar ben şişman miyim4
- esrar içip müzik eşliğinde sevişmek8
- evleneceğiniz yazarı neye göre seçersiniz4
- apo piçtir piç kalacak12
- ırkınızı seçme şansınız olsaydı7
- kumburgaz plajına gidecek olan gence tavsiyeler8
- sözlük yakışıklıların fotoğrafları9
- kalp krizi8
- beşer esad kardeşi ve kuzeninin ölüm cezası3
- tenis oynayan erkek4
- ekşi sözlük referans18
- anın görüntüsü15
- su tabancasından su içen çocuk4
- mony tontana3
- sözlüğün kapanması4
- milliyetçi faşistlerin pkk biter korkusu12
- vize dolandırıcılarına 6 ilde operasyon2
- romelu lukaku7
- profilini gizli tutma nedeni9
- malum takımın azalarak bitecek olması6
- renault 92
- estetik ameliyat olan kişiyi ziyaret etmek3
- türk milletine kurulan pusu7
- burçlara inanmak3
- dümbük2
- eski türkiye5
- havanın bir milyon derece olması2
- mel melin palavra sıkması7
- poğaca ile kahvaltı yapmak8
- true'nun sözlüğe küsmesi6
- z jenerasyonunun önceki nesilden az zekalı olması4
- sanayi devrimi olmayaydı daha iyiydi aga2
- nokia 32102
- allah'ın delili hazreti mehdi5
- ismet'in domuz çukulatası getirmesi7
- ümmetçilerin vatan sevgisi5
bostanci daki catismada sehit düsen, fotografindanda anlasilacagi üzere temiz yüzlü, cesur emniyet amiri. ruhunuz sad olsun! amirim.
kızları 2 ve 4 yaşlarındadır. hakkari'de 2,5 yıl boyunca özel harekat dairesinde görev yapmış ve pek çok silahlı çatışmaya dahil olmuştur. geçen sene istanbul'a gelmiş ve başkomiserlikten emniyet amirliğine terfi eder etmez bostancı'daki çatışmada apartman girişine yerleştirilen bubi tuzağının inflakı sonucunda şehit düşmüştür. ayrıca haberlere göre kendisi çok da iyi silah kullanırmış. bu işlerde ne kadar tecrübeli ve birikimli olursan ol, gerilla taktiklerine karşı savaşmak her zaman büyük sıkıntı malesef. 36 yaşındaydı, ülkenin başı sağolsun.
edit: apartmana giriş esnasında polisin bir bocalamasını da hissetmedim değil bu arada.
edit: apartmana giriş esnasında polisin bir bocalamasını da hissetmedim değil bu arada.
Allah rahmet eylesin, mekanı cennet olsun. Ama burada, polisimizin eğitimsizliği ile ilgili birşeyler demek lazım. Sen koskoca emniyet amirisin ve timinle bir teröristin sığınağına giriyorsun. Bu adam kapkaççı değil, trafik suçu işlememiş, adı üzerinde terörist. Neden daha dikkatli olunmadı? Amerikan filmlerinde görüyoruz, adamlar termal kameralarla kapının arkasını görüyor ondan sonra içeri giriyor. Bizimkiler ise kapıyı kırıp içeri girmeye çalışıyorlar ve bubi tuzağı patlayınca şehit oluyorlar. işte tam bunları düşünürken akşam haberleri izliyordum ve cep telefonu ile çekilen polisin vurulma sahnesini gördüm. içerideki kahpe, silahla polislerin üzerine ateş açmaya başlamış, bizimkiler de allah ne verdiyse kaçıyor ve çiti atlamaya çalışıyorlar. Bu sırada bir polis yaralanıyor. Kardeşim hadi geri çekiliyorsunuz, bu olabilir. Ama allahaşkına 2'niz gerinizi kollarsınız, bu sırada bir tanesi adama baskı ateşi yapar ki herif kafasını uzatıp hem sizi vurmasın hem de yeni mevziinizi görmesin. Geriye kalanlar çiti aşar, sonra onlar baskı atışına başlar, siz de sağsalim yeni mevziinize varırsınız. Nedir o öyle, hepiniz çitin üzerinden aynı anda atlamaya çalışıyorsunuz.
cenaze namazı fatih camii'nde kılınan kahraman polis. allah mekanını cennet etsin.
bayrak uğruna kurşun atanda, ölende yücedir ve kendisi yüceliğin en üst makamına yerleşmiş bir şehittir.
http://galeri.internethaber.com/gallery.php?id=3760
http://galeri.internethaber.com/gallery.php?id=3760
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar