bugün
- üstteki yazar hakkında fikrini söyle15
- blackberry5
- bir erkeği yakışıklı gösteren 3 şey3
- sebahattin şirin14
- çerçeve yasa23
- kova burcu2
- sözlüğün en tipsiz kız yazarı5
- hiçbir servet zamanı satın alamaz11
- herkes öldüğü hal üzere diriltilecektir2
- sözlük yakışıklıların fotoğrafları9
- apo piçtir piç kalacak12
- apo adamdır adam kalacak2
- rabbin sana verecek ve sen hoşnut olacaksın2
- romelu lukaku8
- eski türkiye5
- bu plak para eder mi3
- malum takımın azalarak bitecek olması6
- numan kurtulmuş3
- z jenerasyonunun önceki nesilden az zekalı olması4
- kalp krizi7
- esrar içip müzik eşliğinde sevişmek6
- ipsala vs kapıkule2
- aslolan fenerbahce dir vs frank lucas3
- ırkınızı seçme şansınız olsaydı7
- aslolan fenerbahce dir andavalı4
- profilini gizli tutma nedeni9
- milliyetçi faşistlerin pkk biter korkusu13
- türk milletine kurulan pusu7
- allah'ın delili hazreti mehdi5
- ümmetçilerin vatan sevgisi5
- 1 milyon dolar ama sözlükte nude'un dolaşacak5
- true'nun sözlüğe küsmesi6
- akp iktidarının yaptığı en önemli hizmet7
- 73 yıllık sigara2
- en sevdiğin eşofmana çamaşır suyu dökülmesi5
- terörist mecliste konuşma mı yapar4
- mel melin palavra sıkması7
- ismet'in domuz çukulatası getirmesi7
- atilla kaya2
- kendi doğum gününü unutmak3
- ekşide yazar olmak vs uludağda birader olmak3
- en namuslu kadın bile dudaktan öpüşmüştür5
- poğaca ile kahvaltı yapmak8
- galatasaray8
- fatih tekke4
- aym'nin evlenen kadin nufus kaydi karari2
- sözlüğe taze kan ihtiyacı5
- hangi film karakteri olmak isterdiniz2
- intihar edenler hiç korkmuyor mu5
- galatasaray ın yeni transferi3
5. nesil bir yazar. gelmesini hoşbuldum.
sağ(cı) olsun, sol(cu) olsun, top(çu) olsun iyi yazan üçbeş 'klavyeninkilerin' haricinde abuk sabuk entrymsilerin cirit attığı sevgili uludağ sözlük'teki en komik entrylerden birine imza atmış bir yazar bu. devamını bekliyoruz...
(#2999126)
(#2999126)
"türk" kelimesinin anlamını kavrayabilmiş sözlük yazarı. pkk sempatizanlarının midesini bulandırırı o ayrı.
eski zamanlarını anlattığı entry'sinde beni yarmış, gülmemden miğdeme kıramplar sokmuş yazardır.
çok yaşasındır.
allah belasını vermesindir.
çok yaşasındır.
allah belasını vermesindir.
5 numara nesil olalı böyle yazar görmedi.
kendisine bob marley faruk minvalli seslenmek istediğim yazar; çok dikkat çekiyosun, yapma. *
sözlükte son zamanlarda bi hayli dikkatimi çeken, geyik potansiyeli yüksek yazar.
haa derseniz ki, 'lan totoş, sen kimsin, senin dikkatini çekse nolacak çekmese nolacak? ne bu mahalle aralarına topçu keşfetmeye gitmiş menajer tripleri..' bunu derseniz çıkarır yayınevi sahibi kimliğimi, masaya fururum! ben derim, bitişikcümle yayınevi sahibi akın bitişikcümle; bu da kartım! apışır kalırsınız...
neyse, keyifle okumaya gayret ediyorum efendim. başarılarının devamını dilerim (bu kısım da okul müdürü gibi oldu)
haa derseniz ki, 'lan totoş, sen kimsin, senin dikkatini çekse nolacak çekmese nolacak? ne bu mahalle aralarına topçu keşfetmeye gitmiş menajer tripleri..' bunu derseniz çıkarır yayınevi sahibi kimliğimi, masaya fururum! ben derim, bitişikcümle yayınevi sahibi akın bitişikcümle; bu da kartım! apışır kalırsınız...
neyse, keyifle okumaya gayret ediyorum efendim. başarılarının devamını dilerim (bu kısım da okul müdürü gibi oldu)
tamamen homofomik bir yazar.
bana ayar vererek hoşgeldin diyen yazar. entryleri epey güzel.
nşa'da katiyen nick altı entry girmem lakin öylesine iyi yazıyor ki türkan şoray bile kurallarını bozar da salçaya bulanır allahıma.
sözlük'te kendisini ilk keşfedenlerden biri olmakla gurulanıyorum açıkçası. daha sözlük'te henüz yeni yazar olmuşken, kendisi muhtemelen "hoş sohbet" takılırken, ben onun iki entrysini favorilerime eklemiştim bile. aylarca süren kafa iznimin ardından dönüp baktığım da "super mario" olmuştu bile. tüm sözlük alemlerinin en harikukulade 10 entrysine en az bir entry sokabilecek yetiye sahip bir yazar. hatta sokmuş yazar daha da sokacak besbelli. belki 5 tane daha sokar bilemem sokabilitesinden haberim yok. velhasıl kelam iyi yazıyor işte... lakin galatasaray'lı, yakışmadı.*
onlarca okuduğum entryleri arasından şuana dek rast geldiğim en iyi entryleri:
(bkz: #3674874)
(bkz: #3675873)
(bkz: #3688072)
(bkz: #2967960)
(bkz: #3023197)
(bkz: #3421934)
sözlük'te kendisini ilk keşfedenlerden biri olmakla gurulanıyorum açıkçası. daha sözlük'te henüz yeni yazar olmuşken, kendisi muhtemelen "hoş sohbet" takılırken, ben onun iki entrysini favorilerime eklemiştim bile. aylarca süren kafa iznimin ardından dönüp baktığım da "super mario" olmuştu bile. tüm sözlük alemlerinin en harikukulade 10 entrysine en az bir entry sokabilecek yetiye sahip bir yazar. hatta sokmuş yazar daha da sokacak besbelli. belki 5 tane daha sokar bilemem sokabilitesinden haberim yok. velhasıl kelam iyi yazıyor işte... lakin galatasaray'lı, yakışmadı.*
onlarca okuduğum entryleri arasından şuana dek rast geldiğim en iyi entryleri:
(bkz: #3674874)
(bkz: #3675873)
(bkz: #3688072)
(bkz: #2967960)
(bkz: #3023197)
(bkz: #3421934)
melis isimli bayan arkadaşla kötü bir anısı olduğunu düşündüğüm, entrylerinde diyalog yazarken kız ismi olarak hep "melis"i seçen, takip edilesi yazar. *
cok cok güzel yazdigini maalesef yeni fark ettigim yazar. zevkle takip edecegimi düsündügüm sözlük kisisi. ayrica melis e cok fena kafayi takmis gibi görünüyor.
abartısız söylemek gerekirse sözlüğün en komik, en şahane, en şukela yazarı. (bkz: abartısız) aslında hepimizin kesin rastladığımız bir elemanı anlatıyor çoğu zaman daha başlıktan diyorum zaten: 'lan evet biliyorum ben çoçuğu' aklıma gelince gülüyorum zaten. bir de bu yazar ayrı bir komedi katıyor olaya yarıyor resmen. yine abartısız söylemek gerekirse sözlükte sürekli adı, en sağlam yazar olarak geçen üç beş yazarın eline verecek derecede daha sağlam bu yazar. çok taşaklı. tavşan taşşağı değil at yar*ağı kadar hemide.
belki de sözlüğün en iyi yazarlardan. "belki"yi geri aldım.
sözlükte daha fazla takılsa işte o zaman süper olur.
sözlükte daha fazla takılsa işte o zaman süper olur.
her entry siyle karşılaştığımda beni güldüren yazar. çok iyi yazıyor. ama iki aydır yazmıyormuş.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar