bugün

"tamekse koy sepete" reklam sloganı budur.
kornişon turşusu tavsiye edilmeyen marka.
tamek 100% portakal suyunu almayın. ben aldım açtım paketi bardağa dolduruyorum resmen su akıyor. lan bu %100 portakal değil mi diyorum (3 ytl civarı para saymışım) bi okuyorum içindekiler kısmını aynen şunlar yazıyor

içindekiler;

su
parçacıklı portakal konsantresi
potasyum karbonat
c vitamini

parçacıklı portakal konsantresi nedir aq! yoksa sadece 100% tamek mi demek istemişler. nerden baksan kolpa. nerden baksan ahmakça.
şeftali suyu vardı bunun, çok koyu kahverengimsi bir cam şişede. MAç günleri babamın yanında kahveye gittiğimizde içerdim. Tadı hala damağımdadır.
visne suyunun icine visne koymayi unutmus firmadir. bildigin su. *
barbunyası fena değil.
kanada'da çalışan bir arkadaşımın market rafında görünce vatan hasreti neticesinde ağlamasına sebep olan marka. kadıncağız her halde türk bayrağını görmüş gibi duygulanmış.
kornişon turşusu tavsiye edilir,kokusu yoktur,ağır değildir.
tek sıkıntı nedense her markette yoktur.
türk malıdır.
Türk malı olduğu için desteklenmelidir.
bazen iğrenç olabiliyor. şimdi bana diyeceksiniz niye koydun bu resmi. muhtemelen küfür de yerim. lakin ben görevimi yapayım. insanların yedikleri ve içtiklerine biraz daha dikkat edilmeli kanımca.

https://scontent-a-fra.xx...a5bb686e4&oe=54C15D5E
1954.

görsel
Tamekse koy sepete diye sloganı olan meyve suyu markası. Nerde o eski tatlar şimdi haliyle bozdular efendim.
görsel
Kahverengi meyve suyu şişesine geri dönmüş marka. Evet.
eskiden efsane olup şimdi ise çok bozan efsane meyve suyu markası. ayrıca tamek meyve suyu dışında salça ve konserve de üretmektedir.
bursa-karacabey tarafında hala faal olan firma
iç piyasada olmamasının sebebi ürettigi nektarların tüketiciye pahalı gelmesi
%80 yurt dışına ithal eden firma.
(bkz: saf meyva suları)
© copyright 2005 - 2026