bugün
- öcalan için imralı da ev inşa edilmesi10
- kahvaltı9
- yeni parti tüzüğü3
- kaka yaparken dünyayı kurtarma planı yapmak3
- insanın kendisine benzeyen kişiden hoşlanmaması6
- dolma biberin kabuğunu yemeyen insan6
- gocu35
- kese kağıdında kalan simit susamları4
- sözlük yazarlarına güvenmek19
- gocu'ya gocucuk gocucuk diyip kaçmak3
- küpe takan adama kız vermem diyen baba10
- regl ağrısı çeken sevgiliye yapılacaklar12
- fenerbahçe'nin kemalistlerin takımı olması3
- tavuk döner sırasında hayatının aşkına rastlamak3
- sözlüğe elini atan erkeğin namusu28
- yazarların 80 lerde nasıl göründüğü26
- her şeyin mizahı yapılmalı mı18
- otobüste cam kenarına geçmek isteyen erkek3
- eski sevgiliyle bakkalda karşılaşmak2
- prenses gibi büyüyen kızlar9
- pilavın yanında ekmek yemek3
- özlemek2
- çayı üfleyerek içen erkek3
- boyumun 2 cm kısalması22
- nev12
- uyudun mu mesajı14
- haksız insan uzaklaşması3
- teröristbaşı bebekkatiline villa yapan akepeli3
- ismail kartal35
- dövmeli küpeli bi erkeği damat getirmek15
- israil'in hizbullah yeraltı merkezini patlatması3
- 0 0 715
- kiraz cicegi kolonyasi42
- dövme yaptıran erkeklerin genelde gay olması11
- sözlükte kavga olacak hissi5
- elleri güzel erkek nasıl oluyor sorunsalı24
- arda turan4
- sözlük yazarlarının kudurtan kombinleri14
- marmara depremi için ezber bozan açıklama5
- levent mercan2
- ona bir şey söyle8
- türk erkeğinde olması gereken meziyetler18
- 10 eylül 2026 fenerbahçe roma maçı50
- kendi değerimizi biz mi belirleriz başkaları mı13
- fazla açıklama yapan insan2
- 9 eylül 2026 sporting lizbon galatasaray maçı77
- fazla samimiyet9
- ünlüler2
- mal mıyım sorunsalı13
- sözlük kızlarının meme savaşı8
msn avatarı çok guzel olan yazar.
yaratici besiktas taraftari olan hafizasi guclu yazar
Beşiktaş lı olması sebebiyle ne yapsa yeridir, ne yazsa doğrudur, ne söylese güzeldir, nerde oynarsa forvet tir, nerde gülse kahkahadır, nerde kızsa depremdir, nerde akıla gelse hasrettir, nerde daralsa kardeşimdir. Herkez Beşiktaş lı olamaz. Bu bir yetenektir.
her daim bir abi edasindaki yazar,avatarindaki o kucuk kopek masum durabilir ama kendisi cin gibi..ha bi de nedense bana sisko biri gibi geliyor *
içine konulmadan imam bayıldı yapılmaması gereken gıdadır.domates salçasının hammaddesi olan domates bazı botanikçiler tarafından içinde bulunan çekirdeklerden dolayı meyve olarak ta kabul edilir..
uludag sozluk bursa hali saha zirvesi 5 te,aynı takımda olup ileri 2li olarak görev yaptığımız -çokda iyi yaptığımız- yazar kardeşimiz.
beraber iki halı saha maçı yapma fırsatını bulduğum, ilkinde beraber oynayıp galibiyete uzandığım, ikincisinde rakip olup bize mağlubiyeti tattıran, dağ yolu zirvesinde muhabbet etmekten pek hoşlaştığım, beni haremine harem ağası yapmayı bir türlü kabul ettiremediğim, sinema zirvesinde seve seve abilik yapabileceğim yazar arkadaşım, kardeşimdir...
10 kutu Antidepresan gücündeki kişi.
Gerektiğinde dostlarına sonsuz desteğini sunmaktan geri kalmayan yazardır. Geçen haftanın en beğenilen entryleri fasilitesini parsellediğini farkettiğim kardeşimdir ayrıca. "ne yazsam okunuyor kardeşim ben ne yapayım" dediğini duyar gibiyim *. bu sene sezon sözlükte "inönü kapalıda buluşuyoruz" zirvelerine imza atacağımız renkdaşım.
siyah karartılardan oluşan entrylere en iyi can veren yazarlardan biridir. beni veliahtı olarak göstermesiyle gururlanmama sebep olmuş beşiktaşlı ulvi yazardır ayrıca.
domates-biberin kaynatılmasıyla yapılan yiyecek türü.Ayrıca her lafa karışanlarada denir bunun sebebide salçanın her yemeğe katılmasından dolayıdır.
msn zirvesinde tanışma imkanı bulduğum ve sevdiğim hoş yazar
ezik*
bu kadar entry yazıldığına göre sözlüğün demirbaşı olarak tanımlanacak sözlük yazarıdır. en yakın zamanda tanışmak istediğim türdendir *
Kurtlar vadisinin soyagacını çıkaran yazar. Takip edilesi yazar , (#458947) entryden başlayın takip etmeye, haksız olmadıgımızı anlayacaksınız.
kurtlar vadisi fanatiği olması kesin yazar.
kankim olur kendileri...
(#421899)
(#421899)
yeni tanış olduk, pek memnun kaldık. pek bi kıpır kıpır.
sabah sabah açtığı başlıklara bakılırsa rüyasında takma diş gördüğünü düşündüğüm yazar.. kendide kullanıyor olabilir aslında.. *
bana göre fazlasının yemekleri kaçırdığı ama duyduğuma göre bu siteye tat veren bi şahsiyet kendisini tebrik ederiz.
müthiş kalecilik yeteneklerimi görmekten şimdilik mahrum kalacak yazar,ayrıca kibarmış kendisi.
hergün onlarca kez "abi, şu entryimi yaran entrylere yazsana, güzel olmuş di mi, hadi bea abicim, n'olur be" şeklinde mesaj atan çekirdeği ayıklanmamış domates ezmesi. vıççığı cıkmadan önce salatalıkla kanka olabilecek kadar şahsiyetsiz pestil. *
şuan bulunduğu caddede timsah sevinci yaptığını tahmin ettiğim,muhabbeti ayrı güzel olan, yarmasıyla ünlü,genç kızların sevgilisi,tribünlerin vazgeçilmezi,altılı kuponunun bankosu,sözlüğün taçsız kral pele'si,şuan poposu 1 karış yukarıda olan *olan insan.
edit:ulan ben bunu deep başlığına yazdım zannediyordum yanlış olmuş ama ne yapalım böyle kalsın artık.*
edit:ulan ben bunu deep başlığına yazdım zannediyordum yanlış olmuş ama ne yapalım böyle kalsın artık.*
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar