bugün
- üstteki yazar hakkında fikrini söyle8
- fenerbahçe'nin kemalistlerin takımı olması5
- hatay arap şehridir5
- aşık yorguni6
- insanın bu hayattaki amacı17
- kimseyi memnun edememek10
- 2026 dünya kupasını almak için yapmamız gerekenler3
- fildişi sahili'nin çoğunun müslüman olması3
- ilk buluşmada öpen kız3
- 10 lu yaşların çabuk geçmesi7
- a milli takıma 15 milyon euro prim verilmesi10
- flörtlerin ilişkiye dönmeme sebebi10
- akademisyen egosu6
- buddy dude23
- dolandırıcı2
- uludağ sözlüğün cenaze namazı3
- erkek ısrarı5
- bu haftanın bitmek bilmemesi2
- güne bir şarkı bırak10
- çekyat kanepe kaplatma8
- chp içindeki alevi sünni kamplaşması10
- intihar etmek7
- 20 li yaşların çabuk geçmesi12
- ilk öpücük3
- heyt bea5
- çok güzel seven kadın5
- heyt bea vs herhangi bir yazar3
- kitap alıntıları2
- ışıktan daha hızlı olan şey7
- eylül akşamında eskişehir de yürümek2
- 21 temmuz 2026 fenerbahçe gornik zabrze maçı2
- sözlüğe gelince alınan koku7
- yaşadım demek için ne yapmalı10
- destur zall hazretleri3
- azazzazzz2
- yeni sevgilide olması istenen özellikler6
- hukukportali com2
- hayata dair iç burkan detaylar4
- san sebastian cheesecake2
- biz dededen chp liyiz başka partiye oy veremeyiz2
- türklerin yunan adalarına tatile gitme nedeni7
- erikli su5
- 17 haziran 2026 ırak norveç maçı3
- sedat pekmez4
- 16 haziran 2026 diş hekimliğinde doktora skandalı2
- iha ve siha ile övünmek3
- ai analiz2
- daha 176
- yabancı yatırımcı neden türkiyeye yatırım yapsın6
- kylian mbappe3
işini en kötü yapan kurumlardandır. Ne aile geleneği, ne cinsellik, ne de saçma sapan programlara dur demiyorlar. Halkın uyutulmasında doğrudan etkililer.
Arayıp biiiiiiiiiiiiiiiiiiiip deyip telefonu kapamak istediğim güzide kurum. Filmlerin içine ettiniz, lan hakkım hukukum helal olmasın size. Orospu pazarlama programlarını yayınlamayı sürdür filmdeki sigarayı içkiyi, lan/ be gibi sizin de kullandığınız kelimeleri bile biplemeniz yüzünden sizden nefret ediyorum.
Tüm dizileri, programları kaldırırlarsa çelenk yapıp götüreceğim kurum.
bir ara ceza nedeniyle 1 2 günlüğüne kanal kapatıyordu en son ne zaman kapattılar unuttum bile o kadar çok oldu yani.
Yukaridaki 20 dk reklam vs hikayedir asil atladiklari zamazingolari ele alirsak...
Su an yayin yapan uydumuz turksat 2b vs hangisi bilmiyorum ama bu turksat uydusunda yayin yapan bazi kanallar var. Gunduzleri genelde turk filmi geceleri yabanci film yayinlayan kanallar. Bazi filmleri daha digi gibi, d smart gibi, tivibu gibi platforlar zor alirken bunlar yayinliyor. Bu elbette izleyici icin iyi ama kotu yani da yasak olan reklamlari vsyi vermesi.
O hani meshur bal reklamlari, dijital sigara reklamlari vsyi yayinliyorlar saatlerce. Lan olum kimse denetlemiyor mu bu kanallari? Yayin nerden geliyor, kim mudahale edecek bu mesru olmayan seylere? Reklamlar sikimde degil lakin insanlari kandiriyor pezevenkler.
Simdi bu kanallar turksat uydusunda varken hala kapatilamiyorsa aklima tek sey gelir, rtuk'un gucunun yetmemesi. Rtuk'un gucu yetmeyecegi tek olusum da bu ulkede siyasi ayaktir. Hangi bakanin, mvnin, musavirin kanallari bunlar?
(bkz: aklımda deli sorular)
Su an yayin yapan uydumuz turksat 2b vs hangisi bilmiyorum ama bu turksat uydusunda yayin yapan bazi kanallar var. Gunduzleri genelde turk filmi geceleri yabanci film yayinlayan kanallar. Bazi filmleri daha digi gibi, d smart gibi, tivibu gibi platforlar zor alirken bunlar yayinliyor. Bu elbette izleyici icin iyi ama kotu yani da yasak olan reklamlari vsyi vermesi.
O hani meshur bal reklamlari, dijital sigara reklamlari vsyi yayinliyorlar saatlerce. Lan olum kimse denetlemiyor mu bu kanallari? Yayin nerden geliyor, kim mudahale edecek bu mesru olmayan seylere? Reklamlar sikimde degil lakin insanlari kandiriyor pezevenkler.
Simdi bu kanallar turksat uydusunda varken hala kapatilamiyorsa aklima tek sey gelir, rtuk'un gucunun yetmemesi. Rtuk'un gucu yetmeyecegi tek olusum da bu ulkede siyasi ayaktir. Hangi bakanin, mvnin, musavirin kanallari bunlar?
(bkz: aklımda deli sorular)
reytingi yüksek dizilere dokunmayan, diğer normal dizilere ise acımayan kurum.
radyo ve televizyonda cinselliği, ahlak dışı öğeleri takip ettiği kadar, o programın topluma ne verdiğini de takip etmesi gereken kurum.
Homoseksuelligi yasak kilan kurumdan birsey beklenemez!
Netflix, puhu ve youtube'a sansür getirecek olan kurum. Geçmiş olsun.
netflix, youtube gibi yerlere rtük denetimi gelecekmiş.. hayy o koca burnunuzu sokmadığınız bir bu kalmıştı.. karışmayın artık yeter şu üç günlük dünyada insanların zevklerine rahat bırakın ya..
Adnan oktar yüzündendir.
Farklı yerlere çekmeyiniz.
Farklı yerlere çekmeyiniz.
anayasadan kaynaklanan özgürlüğümüze neşteri vurmayı iyiden iyiye kafaya koymuş görünen kuruluş.
Kaşar peynir gibi adam kesilen dizilere sansür yok ama sigara ve alkol içeren sahnelere bolca sansür var çünkü çocukları etkiliyor. Alın size rtük.
Ayrıyeten internete de el atmaya geliyorlarmış. Aynen zaten bir el atmadıkları leylek kalmıştı o da çıksın tam olsun.
Ayrıyeten internete de el atmaya geliyorlarmış. Aynen zaten bir el atmadıkları leylek kalmıştı o da çıksın tam olsun.
Ülkedeki en gereksiz kurumlardan birisi net.
Seda sayan inşaat işçisi muhabbetine karşı duyargalarını kapatan kurum.
Sen anca sigara, alkol mozaik işlerine bak.
Sen anca sigara, alkol mozaik işlerine bak.
Seda sayan konusuna hiç girmeyen oluşum.
Seda sayan denilince aklıma her daim gelen bir şey var. Onu paylaşmadan geçemeyeceğim.
Seneler önce bir bayi toplantısına giden bir yakınım anlatmıştı. Toplantı sonunda seda bacımız çıkmış şarkı söylemeye. Sahnede kıvırtırken kafaları iyice cilalanmışlar, bunu gaza getirmişler aç aç aç diye tempo tutarak. Namuslu Seda bacımız eteğin yırtmacından tutup iç çamaşırı giymediği bölgeye kadar açıp özel alanı kamuya açmış ve benim herrrşeyim sizin cannlarım benim diye çemkirmiş.
Şimdi bunu burda niye anlattım, onu da bilmiyorum.
inşaat işçileri muhabbeti ahlakı bozucu bir muhabbet değil mi RTÜK emmi? Haloooo?????
Seda sayan denilince aklıma her daim gelen bir şey var. Onu paylaşmadan geçemeyeceğim.
Seneler önce bir bayi toplantısına giden bir yakınım anlatmıştı. Toplantı sonunda seda bacımız çıkmış şarkı söylemeye. Sahnede kıvırtırken kafaları iyice cilalanmışlar, bunu gaza getirmişler aç aç aç diye tempo tutarak. Namuslu Seda bacımız eteğin yırtmacından tutup iç çamaşırı giymediği bölgeye kadar açıp özel alanı kamuya açmış ve benim herrrşeyim sizin cannlarım benim diye çemkirmiş.
Şimdi bunu burda niye anlattım, onu da bilmiyorum.
inşaat işçileri muhabbeti ahlakı bozucu bir muhabbet değil mi RTÜK emmi? Haloooo?????
50 yaşındaki dünyadan kopuk bir yığın içi geçmiş insan, 80 milyonun ne izleyip ne izlemeyeceğine karar veriyor.
Rtük hemen hemen her yerde karşımıza çıkmaya başladı. Olur olmadık yerlerde herşeye sansür uygulamaya
başlaması bizi biraz kızdırmadı değil. Rtük yüzünden televizyonlarda güzel film kalmadı. Şimdide Youtube'ye
giriş yapmayı planlıyor. Ben şahsen özgür olarak bazı filmler, videolar, kalmadı televizyonda halkı rahatsız etmekte
üstüne yok malesef.
başlaması bizi biraz kızdırmadı değil. Rtük yüzünden televizyonlarda güzel film kalmadı. Şimdide Youtube'ye
giriş yapmayı planlıyor. Ben şahsen özgür olarak bazı filmler, videolar, kalmadı televizyonda halkı rahatsız etmekte
üstüne yok malesef.
(bkz: ulan istanbul) (bkz: kaçak) gibi dizileri toplumun ahlakini bozuyor diye kaldıran rtük
yıllarca bir şarlatannin önünde dans eden sözde hoca ve sarı müridlerine seyirci kalmıştır..
not:türkiyedeki en gereksiz kurumlardan biri..
yıllarca bir şarlatannin önünde dans eden sözde hoca ve sarı müridlerine seyirci kalmıştır..
not:türkiyedeki en gereksiz kurumlardan biri..
Fox TV ve Halk TV'ye ceza vermiş. FOX Ana Haber 3 gün, Halk Arenası 5 program yayınlanmayacak!
neden şaşırmadım acaba?
https://www.mynet.com/rtu...lyonluk-ceza-110104670570
neden şaşırmadım acaba?
https://www.mynet.com/rtu...lyonluk-ceza-110104670570
Ülkenin özeti olan kurum. Cahil cühela yuvası.
r:recep
t:tayyip
ü:ülkemizin
k:komutanıdır
şimdi ateizler bunu açıklasn !1!!!11!11
t:tayyip
ü:ülkemizin
k:komutanıdır
şimdi ateizler bunu açıklasn !1!!!11!11
katliama cihangir'den başlamak gerek, bir daha gezi olursa belgrad'a gömüğümüz silahları çıkarırız demek hiçbir suç teşkil etmiyor onlara göre.
anlaşılan o ki görev tanımları değişmiş.
artık korumaları gereken tek şey iktidarın ve rte'nin çıkarları.
rtek olarak değiştirsinler isimlerini madem.
anlaşılan o ki görev tanımları değişmiş.
artık korumaları gereken tek şey iktidarın ve rte'nin çıkarları.
rtek olarak değiştirsinler isimlerini madem.
ilhan Yerlikaya'nın istifasıyla yeni başkanın ebubekir Şahin olduğu kurum.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar