bugün
- şort giyen genç kıza saldıran yaşlı kadın31
- dünyanın tersine dönmesi6
- insan doğru olanı seçerek mutlu olabilir mi6
- 9 ağustos 20262
- gıyasettin nerede sorusu3
- kadınlar neden kötü araba kullanır sorunsalı14
- tavuk sevmemek5
- cansever4
- sözlük yazarlarının tatlıları14
- dolar3
- para4
- superman ile venom birleşse3
- birader yazar beyler bay bey biraderdirler3
- yorgun mermi19
- türk mutfağının en uyduruk kaydırık yemeği7
- gece gece arayan dolandırıcı3
- behlül ün bihter den ayrılma nedenleri4
- sözlüğün içinden geçmek2
- galatasaray10
- fairuz3
- bikbik hanfendi3
- 20192
- karadağ2
- beyoğlunun arka sokaklarında arka sokaklar izlemek2
- gece kedilerin suyunu içen 5 metre yılan görmek2
- galatasaray neden transfer yapamıyor16
- meltem mi daha güzel gönül mü sorunsalı6
- güzel kadın3
- etek giyen erkek10
- sürekli dizi6
- durmaması gereken yerde duran insan2
- futbol6
- anın fotoğrafı14
- yeni zelanda ya gitmek5
- birol güven2
- bir bayanı kötü adamların elinden kurtarmak3
- laptop4
- milli piyade tüfeği2
- waffle4
- sözlük yazarlarını evlendirmek12
- otostopçuya içini dökmek2
- lionel messi5
- she was the most beautiful person'i ever saw2
- sözlük tipsizlerinin fotoğrafları12
- yecüc ile mecüc3
- yemek yapmayı bilmeyen kadın8
- namaz4
- devalüasyon yakın mı9
- hangi manifest kızısın3
- kadınların erkeklerde çok fazla kriter araması8
dorduncu nesil bir yazar. sen de hosgeldin.
nickimi garip bulan yazar.
deniz kızları insanlar gibidir kimisi kızıl kimisi kumral kimisi esmer. ve saçları uzundur deniz kızlarının. çünkü uzun saç özgürlüktür. at yelelerini savurup nasıl koşarsa dört nala, deniz kızları da saçlarını savurarak yüzer okyanusta.
hoş gelmiş bir yazar. ayrıca bana söyledi kendisi doğma büyüme robertli. havası batsın. bitirmişmiş. ayrıca brown falan dedi de ben anlamadım.
deniz kızları insanlar gibidir kimisi kızıl kimisi kumral kimisi esmer. ve saçları uzundur deniz kızlarının. çünkü uzun saç özgürlüktür. at yelelerini savurup nasıl koşarsa dört nala, deniz kızları da saçlarını savurarak yüzer okyanusta.
hoş gelmiş bir yazar. ayrıca bana söyledi kendisi doğma büyüme robertli. havası batsın. bitirmişmiş. ayrıca brown falan dedi de ben anlamadım.
sözlükte online olmasını özlediğim yazar.
sen şimdi başka kıtada, başka dilleri konuşurken biz burda gün dolduruyoruz. james dean yuvana geri dön. *
sen şimdi başka kıtada, başka dilleri konuşurken biz burda gün dolduruyoruz. james dean yuvana geri dön. *
(bkz: afyon milli piyango terk)
#4131489 güzel bir fantezisi var. ortak olmak istiyorum. yalnız arkalarında da efsane olmasını beklediğim ancak piyasadan silinmek üzere olan pablo aimar'ı görmek istiyorum.
noktalama i$areti kullanmayi bilmeyen, forumdan firlami$ entrylere sahip 4. nesil yazar. umariz kendisini geli$tirir.
kobe bryant başlığına yazdığı yazılar ile gülümseten ve mutlu eden yazar. onun için geliyor;
(bkz: ko be or not ko be) *
(bkz: ko be or not ko be) *
#4565125 girisi ile koparmış yazar. lakin dikkat edilesi bir konu, "beğenmediysen yenisini yazarım" tarzında bir iyilik meleği oluşudur. başka bir detay da noktalama işaretlerini kullanmamayı kendisine yakıştırabilmiş bir üsluba sahip olmasıdır. nasıl desem, adam direk sizi o ruha sokuyor, o doğallığı hissettiriyor.
rüyasında çin mutfağını gördüğünü düşündüğüm yazardır.*
aslan galatasaray li yazar.
çikita muz karmasıyla doğum günümü kutlayan yazar. teşekkür ediyorum.
cogu yazisini silip, eksi sozluge tasiyan; gotun en onde gideni badim.
(bkz: #5070287)
badminton u kolay birşey sanarak raketle topa vurmaya alıştıktan sonra backhand smaç gibi hücum lopu, savunma lopu gibi vuruşları yapabileceğini sanan yazardır.
badminton u oynmaya biliyorsanız önce el içi vuruş ile el dışı vuruşun ne olduğunu bilmeniz gerekir zaten. bunu da kendisine hatırlatmak isterim.
badminton u kolay birşey sanarak raketle topa vurmaya alıştıktan sonra backhand smaç gibi hücum lopu, savunma lopu gibi vuruşları yapabileceğini sanan yazardır.
badminton u oynmaya biliyorsanız önce el içi vuruş ile el dışı vuruşun ne olduğunu bilmeniz gerekir zaten. bunu da kendisine hatırlatmak isterim.
dedim ya gotun onde gideni ondan badminton'u da kolay sanar tasak gecer, 7 ay yazmaz sonra ilk entrysini de kendisi hakkinda girer . turkiye'ye dondugunde uzulmus olur her zaman istedigi kafasinda kurdugu senaryoyu bulamadigi icin siktir edin gotoyu dedigim gibi.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar