bugün

evliler için normaldir. evli olmayanlara her zaman yasaktır.
Bir şarkıyla araya girmek istiyorum

Günah benim suç benim kurdum hayat bu suç benim.
oruçlu oruçlu kokan ağzınızla öbüşmeyin, iftar sonrasını bekleyin. iftardan hemen sonra sevişmeyin göbeğiniz davul gibi oluyo amk. geceyi bekleyin ve çatır çutur sevişin... hoyratça ve fütursuzca!
evliler için bile zordur. Onbeş saat aç susuz kalıp akşam performans göstermek zevkten çok çiledir.
özellikle 15 saat aç kalan bünyenin yemek yedikten sonra o anki ani tansiyon yükselmesi ile libido tavan yapar. yemeğin üstüne tatlı niyeti görür bir nevi..
Bir ay yapmadan durabilene helal olsun derim. Ergenleri ve yaşlıları kastetmiyorum. Ramazan'da cinselliğin ayrı bir fantezi olduğunu düşünüyorum. Daha az yapılmalıdır.
orucu sıfırlar açık söyleyeyim. öyle top atıldı, iftar açıldı, gel hanım olmaz, 1 ay yok o şey, tuttuğunuz oruçlar da güme gider....
helal melal değil, 1 ay boyunca uçkurunu tutamayacak adam veya kadın, ben dindarım demesin.... ayrıca kadınlarınıza ne demek allasen, kimse kimsenin malı değildir, bu da böyle biline!
Caizdir. Vurabilir vurdurabilirsiniz. Herhangi bir problem yok hayırlı iftarlar.
© copyright 2005 - 2026