bugün
- iyi geceler9
- anın görüntüsü34
- küresel14
- uludağ sözlük geleneksel bahar pikniği12
- fiat egea10
- 12 mayıs hemşireler günü10
- adam gibi adam ametlerin fotoğrafları11
- cuma günü istanbula gidiyorum orada cami var mıdır20
- kadınlar erkeklerin yüzde seksenini çirkin buluyor25
- sari renkli seker38
- bedenini hemcinsine rahatlıkla gösteren kadınlar15
- kent lokantası11
- davul zurnayla evden kız alma geleneği15
- 4 aydır sevişmiyorum yardım edin10
- chp'nin oy kaybetmesi20
- televizyonun bozmasının nedenleri9
- darwinci ateistlerin cevab veremeyeceği sorular22
- akp bitmiştir12
- islami espri anlayışı10
- kürtlerin 5000 yıllık tarihi olması15
- allahsız kitapsız imansız saygısız taharetsizler9
- holding binasında dövülerek öldürülen işçi19
- polis vatandaşı dövebilir mi19
- 12 mayıs 2025 pkk'nın kendisini feshetmesi29
- en unutamadığın an14
- azerilerin çoğu pisliktir8
- otobüste ayakkabılarını çıkaran insan10
- devlet bahçelinin öcalana teşekkür etmesi16
- akp ve mhp pkk'lıları cezaevinden çıkarır mı14
- uludağ sözlükte sunulan imkanlar19
- erkeğin orospusu13
- kadınların hesap ödenirken sessiz kalması19
- beraber sarma sarılacak yazarlar11
- uğur yücel vs brad pitt12
- aptal ve cahil birine aptal ve cahilsin demek9
- yok mu sorusu olan14
- türbeye gitmek11
- arkadaşlar buyrun ballı muzlu çilekli süt içelim9
- fotoğraf makinesi alacaklara tavsiyeler11
- arabası olmayan erkek perdesiz ev gibidir13
- yengeç burcu12
- türk malı diye vestel venüs casper kullanmak8
- keyfi verilebilen çaylaklık süresi sorunsalı21
- hakan fidan'ın zehirlenmesi8
- galatasaray fenerbahçe farkı10
- dağdan gelen pkk evlatlarımızı bağrımıza basacağız10
- marketten ped alan erkek29
- çocuk yapmanın saçma olduğu gerçeği24
- anneler günü12
- arkadaşlar bi bakar mısınız15

entry'ler (25)
Arkadaş %2 başarılı ve bu konuda kendini geliştirmelidir. Daha olabilecek ihtimaller üzerinde durmalıdır.
Bu adamlar bedava hizmet verse bile kullanmamak gerek tecavüzcülerin kurumuna sponsor oluyor. Kurumsallığına zarar geleceği aşikar iken hala sponsorluktan çekilmiyorlar. O zaman halk olarak tepkimizi göstermeliyiz. Hattınızı iptal ettirmek yetmez.
Öyle bir yemek yoktur çünkü tek tür beslenmeden gelecek rahatsızlıklar sonucu ölüm gelir. Ancak sadece balık türleri yiyerek uzun süre yaşayabiliriz. (bkz: eskimolar)
Bahçelievler de hep Bahçeli evler yok ya. Ancak Şirinevler deki evler şirin ve küçüktür. Kentsel dönüşümün en yoğun yapıldığı yerlerden biridir. Çarpık kentleşme ye katılıyorum Zeytinburnu gibi.
Yaşam koçluğu var ünlülerin kilosuyla ilgilenen Sevda Çoşkun var. Ünlü başı aylık 3 bin Euro alıyor.
Hangi yaşlar olması çok önemli 60 65 yaş arasını veririm ama 25 30 yaş şaşını asla vermem.
Erkekler hizmetçi tuttuğunda bütün problem bitecek mi? Kadın çalışıyorsa hizmetçi tutulabilir diğer türlü gereksiz. 300 m2 ev varsa o Zaman hizmetçi tutulabilir.
Bir ay yapmadan durabilene helal olsun derim. Ergenleri ve yaşlıları kastetmiyorum. Ramazan'da cinselliğin ayrı bir fantezi olduğunu düşünüyorum. Daha az yapılmalıdır.
Kiraz mevsimi başladı giyince herkesin aklı fizik gidiyor. Yazın karpuz ve çilekle beraber en sevilen meyvesidir. Özellikle Napolyon kiraz en beğenilen Pazar'da en çok giden türüdür.
Ne orospusu tecavüzden sonra ondan iyi namuslu bulamazsın mahkemelerde davalar açar bir de tıbbi kontroller geçireceği için kendine dikkat eder.
Maliye bakanlığı bu sene internet ticaretine el attı vergilere büyük düzenlemeler getirdi. PayPal bazı irili ufaklı birçok firmanın daha az vergi ödemesini sağlıyordu. Bu yüzden Türkiye de bir süre ya da hiç olmayacak.
Bağdat şarkısının sözleri çok başarılı değil ama müziği sanatçının kattığı duygu müthiş beyaz bu şarkıyı popüler yaptığı için helal olsun.
Kimse kimsenin özgürlüğüne karışamaz ben de oruç tutacağım ama birileri ben oruç tutacağım diye neden keyfinden olsun ki. Hani islam dini hoşgörü diniydi herkese saygı vardı.
Tecrübeniz yoksa şirketler sizi elemek için elinden geleni yapar. Sınav tarihi koyar onu beklersin. Daha sonra sınav tarihi olur bir mülakat 2 mülakat derken referans beklerler onu da bulursun ancak bir bakmışsın başka bir adayı seçerler.
Gençlere çok üzülüyorum bu konuda özellikle üniversite mezunları için iş adamları istihdam yaratmalıdır. Çünkü mavi yakalı işler çok lise mezunları iş beğenmiyor.
Gençlere çok üzülüyorum bu konuda özellikle üniversite mezunları için iş adamları istihdam yaratmalıdır. Çünkü mavi yakalı işler çok lise mezunları iş beğenmiyor.
Sanki Almanlar sadece kendi hesabını kendi ödüyor.
Olgun erkek hayatında birçok hedefi gerçekleştirmiştir ve hala taş gibidir.
Suriye'den bize gelen teröristlerle aynıdır.
Rehber amca Bursa da 2 saat bir şeyler anlatıyor bin lira para aldı gruplardan.
Her neslin ilgi ve alakası farklı olduğu için anne babayı cahil bulurlar. Anneler tablette oyun oynayamıyo diye cahil ettik.
takım elbise ulaşım artı balo katılım ücreti 500 lira.