bugün
- türkiye medeni bi ülkeyse neden hristiyan yok28
- foşik törklörön liginde birinci amedspor23
- afrikalılar gariban avrupa emperyalist yalanı12
- musa anter11
- s'i l v'e r m'i s t'in kullandığı ucuz parfüm17
- türkler ile moğollar kardeştir17
- göçmen karşıtı din düşmanı sosyal demokratlar18
- dünyanın en ölümcül terör örgütü hristiyan lra4
- ölümden korkuyor musunuz34
- 20 eylül 2026 amedspor beşiktaş maçı30
- akp'li tayyar'ın erdoğan'a sıra dayağı çağrısı2
- parcalandim toparlanamiyorum313
- çamaşır makinasını çalışırken izlemek6
- claudian clouds43
- hollanda'nın deniz seviyesinin altında bulunması6
- game of thrones taki kerhaneci17
- medyanın yunanla savaşı adeta körüklemesi5
- anın görüntüsü26
- 29 yaşında erkek 40 yaşında kadın evliliği7
- dating uygulamasında eşleşme algoritması3
- osmanlıcılar vs kürtçüler5
- sözlüğün canlandırılması için yapılması gerekenler9
- iş arayanların aslında para araması7
- sivilce için deneyimli yazar tavsiyeleri51
- motorinin 100 lirayı görmesi2
- bilgisayar vs tablet4
- sözlük kızları dertleşiyor14
- memduh bashgan4
- durup durup dedem köleydi diye ağlamak2
- emeviler6
- meksika açmazı macerası3
- karate kursundan tanışılan kızla sevişmek4
- 19 eylül 2026 trabzonspor galatasaray maçı36
- size göre akp'nin en büyük ihaneti hangisi19
- gençlik ve güzellik bitince kızlar ne yapıyor9
- şahin k2
- düşün ki o bunu okuyor6
- 20 eylül 2026 fenerbahçe eyüpspor maçı16
- habire1220
- betray me4
- yapay zekaya porno aratmak3
- ittihat terakki döneminde gerçekleşen soykırımlar6
- türkiye'deki hoşgörü hristiyanlıktan geliyor4
- afrikalıları hadım eden müslüman ağalar2
- nasreddin hoca'nın eşeğine kayyum olarak atandım3
- sözlük erkeklerinin bugünkü kombinleri25
- okan buruk13
- betray me masklavi frank lucas kerhaneci yagmurcu7
- simko34
- sürekli hırpani asabiyetle yazmak2
id software'nin en oynanabilirliği yüksek oyunu. hayatımda en çok zevk alarak oynadığım süper hadise. grafiklerinin çok hızlı ve süper yapılmış olmasına karşın sadece 16 mb ekran kartı istemesi* ve sadece ortalama 500 mb dolaylarında yer kaplaması* ilginçtir. oyun seviyelerinin içinde nightmare diye bir seçenek vardır ki akıllara zarar. aşmış olmama ve birçok bölümü bu seviyede bitirmeme rağmen vede\hatta oyunu yıllardır oynamama rağmen hala sıkılmadığım eli öpülesi oyun. ne counter strike nede half life size bu oyunun verdiği zevkin yarısını veremez.
bir de oyunda bir silah var ki (bfg10k) gerçekte olmasını dilerdim, şöyle taksimde etrafa saçmak güzel olurdu.
bir de oyunda bir silah var ki (bfg10k) gerçekte olmasını dilerdim, şöyle taksimde etrafa saçmak güzel olurdu.
aşmış bir oyundur. yaratıcılığını, hızını, keyfini başka bir oyunda şuana kadar bulamadım. yıllardır oynamama rağmen kesinlikle sıkılmadım. oyunun içideki oyunlar bulmacalar ve güçlü silahları almak için çabalar oyuna ayrı bir zevk katıyor, hele oyunda bir silah vaki tadına doyum olmuyor.
(bkz: bfg10k)
(bkz: bfg10k)
oyunda kullanılan silahlar;
+the gauntlet
+machine gun
+shotgun
+grenade launcher
+rocket launcher
+plasma gun
+railgun
+lightning gun
+bfg10k
+the gauntlet
+machine gun
+shotgun
+grenade launcher
+rocket launcher
+plasma gun
+railgun
+lightning gun
+bfg10k
çıktığı zaman içinde single player(varda o da botlarla kapışmaktan ibaret)olmadığı sadece multiplayer tabanlığı olduğunu öğrenince şok olmuştuk ve çoğu quake fanatiğini üzmüştür, ama bu hata quake 4 ile düzeltilmiştir.
düzgün bir bilgisayarla railgun oynamanın zevkinin inanılmaz olduğu oyun.
"gelin deleyim" o derece.
"gelin deleyim" o derece.
mükemmel gaza getiren oyun. head shot, double kil sesleri havada uçuşurken birden bir füzenin size gelirken çıkardığı sesi duyduğunuz anda kalp yerinde güpgüp atmaya başlar.
bu günkü son kuşak grafikli oyunların grafik motorlarının temelinde yatan kodlara sahip efsane oyundur. pek çok oyun, bu oyunun grafik motorunun optimize edilmesiyle oluşturulmuştur.
dünyadaki en zeki botlara sahip oyundur. nightmare seviyesinde öyle akıllı oynarlar ki "bunlar bilgisayar programı değil ayol canlı resmen" diyesiniz gelir. savaşırlar, koşu yolunuza roket atarlar, saklanırlar, kazanmak için her şeyi yaparlar. bölümleri oynaya oynaya o kadar iyi ezberlersiniz ki hani eviniz gibidir.
ayrıca id software çalışanlarını ve mapların yazılımlarını yapanları da kutlamak gerekir zira hepsi ayrı ayrı sanatçıdırlar. ölye müthiş maplar var ki bugün en kral mimarı bulsanız çizdirseniz bu kadar süperini yapacaklarını sanmıyorum.
kendilerine yeni map indirmek isteyenler için,
http://www.born-robotic.net/lvldesign/q3maps adresi uygun olacaktır.
ayrıca id software çalışanlarını ve mapların yazılımlarını yapanları da kutlamak gerekir zira hepsi ayrı ayrı sanatçıdırlar. ölye müthiş maplar var ki bugün en kral mimarı bulsanız çizdirseniz bu kadar süperini yapacaklarını sanmıyorum.
kendilerine yeni map indirmek isteyenler için,
http://www.born-robotic.net/lvldesign/q3maps adresi uygun olacaktır.
çok hareketli oyun.
minimum sistem gereksinimleri; çok keskin refleks ve aşırı hızlı parmaklar.
id software'in elinden çıkmış, multiplayer tarihine adını altın harflerle yazdırmış bilgisayar oyunudur. serinin tamamen multiplayer a dayanan tek oyunudur. zorluk arttıkça quake profesyonelleri daha bir zevklenirken ortalama oyuncular ağlamaktadır *. bir zamanlar gerçekten iddialı olduğum, sonra kalleş bilgisayarım yüzünden artık oynayamadığım ve eski formumu kaybettiğim oyundur. yine olsa yine oynarım.
ardından gelen quake 3 team arena ile gelen yeni modları pek tutmasam da kamikaze olayı çok zevklidir. biri kamikaze yaptı mı; en güzeli, oluşan devasa kara topu ve uçuşan oyuncuları uzaktan izlemektir.
quake 3 collesium şeklinde ek paket mi olduğu belli olmayan bir şekli de vardır. space tuşuna basılı tuttuğumuzda baktığımız yere ip atmışız, kendimizi çekiyoruz durumu yaşatır.
excellant, quad damage ve imressive diyen kalın sesli emmimizi özlediğimiz oyun.
hala sunucuları dolu olan oyun. severek oynuyoruz.
(bkz: quake 3 team arena)
unreal tournament ın eline kesinlikle su dökemez...
dikkatinizi çekiyorum, sadece unreal tournament ın. yani ut2003/ ut2004/ ut3 den bahsetsek burada herhalde bu oyunlara hakaret etmiş olurduk...
daha gerçekçi ve detaylı silahlar, daha ince düşünülmüş modlar, bütün botların istendiği gibi ayarlanabilmesi özelliği vs. vs. unreal tournament ı quake 3 arena dan kat kat daha üste çıkartıyor.
ayrıca şöyle düşünelim bir de:
(bkz: nightmare vs godlike)
hatta:
(bkz: #1066303)
dikkatinizi çekiyorum, sadece unreal tournament ın. yani ut2003/ ut2004/ ut3 den bahsetsek burada herhalde bu oyunlara hakaret etmiş olurduk...
daha gerçekçi ve detaylı silahlar, daha ince düşünülmüş modlar, bütün botların istendiği gibi ayarlanabilmesi özelliği vs. vs. unreal tournament ı quake 3 arena dan kat kat daha üste çıkartıyor.
ayrıca şöyle düşünelim bir de:
(bkz: nightmare vs godlike)
hatta:
(bkz: #1066303)
1.32 point release updateler, modlar ve map packler için:
http://www.quake3world.co...opic.php?f=19&t=21699
http://www.quake3world.co...opic.php?f=19&t=21699
küçükken kuzenimle korka oynadığım oyundu ve oynarken 3,5 atardım.o yılların üzerinden seneler geçti ve ben yine quake 3 arena oynamaya karar verdim lakin hiç bir oyuncuda bulamadım bu oyunu.sonunda torrentle indirdim , mutluyum.
(bkz: nostalji)
(bkz: nostalji)
zamanın ötesinde aşmış, yemiş bitirmiş çok güzel oyundur. swat3 le birlikte zamanında sabahlama nedenidir.
fps dünyasında çığır aşmış, kalıpları yıkmış john carmack imzalı tadından yenmez oyun.
son derece gaza getiren müziklere sahip oyundur.
(bkz: sonic mayhem)
(bkz: sonic mayhem)
zamaninda evde internet baglantisi olmadigindan, bot'lara karsi oynadigim güzel oyun. özellikle nightmare zorluk seviyesinde rekor kirmisligim vardir. 14 saniye hayatta kalabildim.
enka umman blue city projesinde akşamları information technology deparmantnıyla kapıştığım oyun...
Gündemdeki Haberler