bugün
- sözlükte ciddi kitap okuyan yok32
- 13 ekim 2026 galatasaray barcelona maçı27
- ofsaytımsı vol 218
- hamburg toplu taşıma sistemi6
- simko332
- bende kara patlıcan oturtması severim diyen kız7
- türk askeri yemen e gitsin kampanyası41
- seküler sanılan muhafazakarlar5
- çivisi çıkmış boklu dünyanın azgın pompacıları3
- nürnberg havalimanı5
- yulaf lapası5
- sıcak çıtır lahmacun ezme salata buz gibi kola7
- yavuz sultan selim11
- ilham aliyev26
- durduk yere arabistan husi savaşına dahil olmak10
- dem terör partisi6
- seminerlerde nefret ettiğiniz davranışlar2
- atatürk'ü sevmeyen birinin chp'yi yönetebilmesi2
- barça bu galatasaray'a kaç atar5
- nervio16
- çıkarıldığında rahatlatan şey2
- siyasal islamcıların ülkenin içinden geçmesi2
- şabısgoy9
- chp zihniyeti vs ilham aliyev zihniyeti6
- bik bik'in mutfağına konuk olmak10
- istanbul da sağanak ve fırtına uyarısı2
- husiler8
- mekke anlaşması10
- türkiye de artan okul saldırıları12
- heyt bea'nın mutfağına konuk olmak2
- yazarların askerde sınıflrı ve rütbeleri9
- çok film izleyen insandan zarar gelmez25
- kara para nasıl aklanır sorunsalı5
- cemil tugay17
- sözlük kızlarının kombinleri45
- moğolların araplara saldırma nedeni3
- yüksek enflasyon16
- donunu ve yarağını satmak4
- nürnberg2
- bir önceki entryi devam ettir5
- kılıçdaroğlu bahçeli görüşmesi2
- simülasyondayız ve para için hile kodu girebiliriz3
- soğuk havalarda da ince külotlu çorap giyen kadın3
- tarhana4
- son okunan kitap11
- galatasaray barcelona maçı saat 22 de trt 1 de2
- güne bir ahmet kaya şarkısı bırak5
- soğuk havada battaniyeyi üzerine alıp tv izlemek3
- uludağ sözlüğe kayyum atanması4
- cilt kanseri5
id software'nin en oynanabilirliği yüksek oyunu. hayatımda en çok zevk alarak oynadığım süper hadise. grafiklerinin çok hızlı ve süper yapılmış olmasına karşın sadece 16 mb ekran kartı istemesi* ve sadece ortalama 500 mb dolaylarında yer kaplaması* ilginçtir. oyun seviyelerinin içinde nightmare diye bir seçenek vardır ki akıllara zarar. aşmış olmama ve birçok bölümü bu seviyede bitirmeme rağmen vede\hatta oyunu yıllardır oynamama rağmen hala sıkılmadığım eli öpülesi oyun. ne counter strike nede half life size bu oyunun verdiği zevkin yarısını veremez.
bir de oyunda bir silah var ki (bfg10k) gerçekte olmasını dilerdim, şöyle taksimde etrafa saçmak güzel olurdu.
bir de oyunda bir silah var ki (bfg10k) gerçekte olmasını dilerdim, şöyle taksimde etrafa saçmak güzel olurdu.
aşmış bir oyundur. yaratıcılığını, hızını, keyfini başka bir oyunda şuana kadar bulamadım. yıllardır oynamama rağmen kesinlikle sıkılmadım. oyunun içideki oyunlar bulmacalar ve güçlü silahları almak için çabalar oyuna ayrı bir zevk katıyor, hele oyunda bir silah vaki tadına doyum olmuyor.
(bkz: bfg10k)
(bkz: bfg10k)
oyunda kullanılan silahlar;
+the gauntlet
+machine gun
+shotgun
+grenade launcher
+rocket launcher
+plasma gun
+railgun
+lightning gun
+bfg10k
+the gauntlet
+machine gun
+shotgun
+grenade launcher
+rocket launcher
+plasma gun
+railgun
+lightning gun
+bfg10k
çıktığı zaman içinde single player(varda o da botlarla kapışmaktan ibaret)olmadığı sadece multiplayer tabanlığı olduğunu öğrenince şok olmuştuk ve çoğu quake fanatiğini üzmüştür, ama bu hata quake 4 ile düzeltilmiştir.
düzgün bir bilgisayarla railgun oynamanın zevkinin inanılmaz olduğu oyun.
"gelin deleyim" o derece.
"gelin deleyim" o derece.
mükemmel gaza getiren oyun. head shot, double kil sesleri havada uçuşurken birden bir füzenin size gelirken çıkardığı sesi duyduğunuz anda kalp yerinde güpgüp atmaya başlar.
bu günkü son kuşak grafikli oyunların grafik motorlarının temelinde yatan kodlara sahip efsane oyundur. pek çok oyun, bu oyunun grafik motorunun optimize edilmesiyle oluşturulmuştur.
dünyadaki en zeki botlara sahip oyundur. nightmare seviyesinde öyle akıllı oynarlar ki "bunlar bilgisayar programı değil ayol canlı resmen" diyesiniz gelir. savaşırlar, koşu yolunuza roket atarlar, saklanırlar, kazanmak için her şeyi yaparlar. bölümleri oynaya oynaya o kadar iyi ezberlersiniz ki hani eviniz gibidir.
ayrıca id software çalışanlarını ve mapların yazılımlarını yapanları da kutlamak gerekir zira hepsi ayrı ayrı sanatçıdırlar. ölye müthiş maplar var ki bugün en kral mimarı bulsanız çizdirseniz bu kadar süperini yapacaklarını sanmıyorum.
kendilerine yeni map indirmek isteyenler için,
http://www.born-robotic.net/lvldesign/q3maps adresi uygun olacaktır.
ayrıca id software çalışanlarını ve mapların yazılımlarını yapanları da kutlamak gerekir zira hepsi ayrı ayrı sanatçıdırlar. ölye müthiş maplar var ki bugün en kral mimarı bulsanız çizdirseniz bu kadar süperini yapacaklarını sanmıyorum.
kendilerine yeni map indirmek isteyenler için,
http://www.born-robotic.net/lvldesign/q3maps adresi uygun olacaktır.
çok hareketli oyun.
minimum sistem gereksinimleri; çok keskin refleks ve aşırı hızlı parmaklar.
id software'in elinden çıkmış, multiplayer tarihine adını altın harflerle yazdırmış bilgisayar oyunudur. serinin tamamen multiplayer a dayanan tek oyunudur. zorluk arttıkça quake profesyonelleri daha bir zevklenirken ortalama oyuncular ağlamaktadır *. bir zamanlar gerçekten iddialı olduğum, sonra kalleş bilgisayarım yüzünden artık oynayamadığım ve eski formumu kaybettiğim oyundur. yine olsa yine oynarım.
ardından gelen quake 3 team arena ile gelen yeni modları pek tutmasam da kamikaze olayı çok zevklidir. biri kamikaze yaptı mı; en güzeli, oluşan devasa kara topu ve uçuşan oyuncuları uzaktan izlemektir.
quake 3 collesium şeklinde ek paket mi olduğu belli olmayan bir şekli de vardır. space tuşuna basılı tuttuğumuzda baktığımız yere ip atmışız, kendimizi çekiyoruz durumu yaşatır.
excellant, quad damage ve imressive diyen kalın sesli emmimizi özlediğimiz oyun.
hala sunucuları dolu olan oyun. severek oynuyoruz.
(bkz: quake 3 team arena)
unreal tournament ın eline kesinlikle su dökemez...
dikkatinizi çekiyorum, sadece unreal tournament ın. yani ut2003/ ut2004/ ut3 den bahsetsek burada herhalde bu oyunlara hakaret etmiş olurduk...
daha gerçekçi ve detaylı silahlar, daha ince düşünülmüş modlar, bütün botların istendiği gibi ayarlanabilmesi özelliği vs. vs. unreal tournament ı quake 3 arena dan kat kat daha üste çıkartıyor.
ayrıca şöyle düşünelim bir de:
(bkz: nightmare vs godlike)
hatta:
(bkz: #1066303)
dikkatinizi çekiyorum, sadece unreal tournament ın. yani ut2003/ ut2004/ ut3 den bahsetsek burada herhalde bu oyunlara hakaret etmiş olurduk...
daha gerçekçi ve detaylı silahlar, daha ince düşünülmüş modlar, bütün botların istendiği gibi ayarlanabilmesi özelliği vs. vs. unreal tournament ı quake 3 arena dan kat kat daha üste çıkartıyor.
ayrıca şöyle düşünelim bir de:
(bkz: nightmare vs godlike)
hatta:
(bkz: #1066303)
1.32 point release updateler, modlar ve map packler için:
http://www.quake3world.co...opic.php?f=19&t=21699
http://www.quake3world.co...opic.php?f=19&t=21699
küçükken kuzenimle korka oynadığım oyundu ve oynarken 3,5 atardım.o yılların üzerinden seneler geçti ve ben yine quake 3 arena oynamaya karar verdim lakin hiç bir oyuncuda bulamadım bu oyunu.sonunda torrentle indirdim , mutluyum.
(bkz: nostalji)
(bkz: nostalji)
zamanın ötesinde aşmış, yemiş bitirmiş çok güzel oyundur. swat3 le birlikte zamanında sabahlama nedenidir.
fps dünyasında çığır aşmış, kalıpları yıkmış john carmack imzalı tadından yenmez oyun.
son derece gaza getiren müziklere sahip oyundur.
(bkz: sonic mayhem)
(bkz: sonic mayhem)
zamaninda evde internet baglantisi olmadigindan, bot'lara karsi oynadigim güzel oyun. özellikle nightmare zorluk seviyesinde rekor kirmisligim vardir. 14 saniye hayatta kalabildim.
enka umman blue city projesinde akşamları information technology deparmantnıyla kapıştığım oyun...
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar