bugün
- sözlük erkeklerinin göğüsleri15
- iki zenciyle aynı odada uyumak9
- ellerim bos gonlum hos5
- zall özel mesajları okuyor mu sorunsalı6
- aykolik'in her gün mastürbasyon yapması27
- bana sesini yükseltme diyen partner4
- şükredilecek şeyler9
- kızlar acilen konuşmamız gerek19
- şeytanla pazarlıkta istenecek saçma şeyler2
- lanetli çaylak3
- haftanın gammazları listesi25
- dejavu yaşamak6
- anın görüntüsü22
- herkese garip size normal gelen şeyler17
- aykolik 31 çekmeyi nerden öğrendi sorunsalı11
- en son ne yediniz5
- osimhen lukaku vlahovic salah6
- bir kızı meyveli sodaya alıştırmak5
- iç gıcıklayıcı bir şey söyle7
- hindistan'a atom bombası atmak3
- mastürbasyon yapmayı unutmayın6
- sözlüğe efsane filmler bırak2
- sözlükte elit zevkleri olan insan olmaması24
- tarih tekerrür eder mi6
- zorunlu eğitim paradoksu3
- 13 ağustos 2026 15 ilde fırtına alarmı2
- kaslı serseri mi göbekli iş adamı mı6
- dayanamayıp kitap almak2
- uyuyan kızın ayaklarını koklamak4
- sözlük sadece bilgi edinmek için değildir2
- ben sözlüğü ciddiye almıyorum karizması11
- hangi sözlük kızının sağ koltuğuna oturursunuz9
- kingdom come deliverance 22
- pforzheim den talimat alan yazarlar5
- zeytin ağacı2
- yiyip yiyip kilo almamak4
- hurdacı aganın anlattığı kıssa2
- zeki insanlar5
- mehdinin bir anda gelecek olması11
- ferhat mardin2
- ülkemde başı açık kadın görmek istemiyorum4
- süleymancılar6
- beyin ameliyatından çıkmak7
- damarsız tüysüz manisa yaprağı6
- ispartalı kızların gül kokması8
- gammaz olup kimseyi gammazlamamak8
- iha yaptı siha yaptı7
- sağ koltukta bacağını elleten erkek7
- ahmet mümtaz taylan3
- 13 ağustos 2026 kolombiya depremi11
94 doğumlu yeni nesil oyuncu. sil baştan dizisinde oynamıştı.
murat dalkılıç'ın yani klibinde oynayan 94 doğumlu oyuncu dansçı.
çok saf ve temiz ve baya bir de güzel yüze sahiptir.
klipte dans ederken vücudunu mükemmel kullanması da cabası.
allah sevdiğine bağışlasın.
allah beni sevdiği yapsın.
çok saf ve temiz ve baya bir de güzel yüze sahiptir.
klipte dans ederken vücudunu mükemmel kullanması da cabası.
allah sevdiğine bağışlasın.
allah beni sevdiği yapsın.
(bkz: 1994) doğumludur.
Hoş hatta miray daner’den 3,4 kat daha hoş kızdır. Hem fizik olarak hem de yüz güzelliği. Seviliyorsun kızçem.
Rahmetli kardeşimin kopyası olan, izledikçe ağladığım ağladıkça izlediğim güpgüzel oyuncu.. bir deli rüzgar adlı dizisi yok yere bitirilerek bizi kendisinden mahrum bırakmışlardır, kim bu kızın parlamasından korkuyor anlamış değilim. Bir sürü saçma dizi yayındayken bu kızın o dizisinin sonlanması çok saçmaydı. O değil de dizi devam etseydi kardeşim vefat etmedi de tv sektörüne mi geçti aslında diye düşünmeye başlayacaktım benim hayrıma oldu * instagramda koyduğu storylerle beni üzüntüden öldürecek yakındır kalp krizi geçirmem o benzerliğe, kendisinin uzun ömrü olsun inşallah, yüzü hep öyle gülsün.
Çıtır bir kadın oyuncu.
Basın sağolsun dediğim oyuncu.
Baya güzel kadın. Evet.
görsel
Hiç izlemedim oyunculuğu nasıl bilmiyorum ama son dönemde gördüğüm en güzel kadın diyebilirim.
Hiç izlemedim oyunculuğu nasıl bilmiyorum ama son dönemde gördüğüm en güzel kadın diyebilirim.
yaşına göre daha büyük gösteren güzel oyuncu. önce aşk 101'de sonrada yargı adlı dizide kendisine aşık ettirebilir.
Ayakları çok merak edilen hoş oyuncu.
Adana'da, 4 Kasım 1993'te doğdu. Mardinli ve Arap kökenli bir ailenin çocuğu olarak Adana'da dünyaya geldi ve iki yaşından itibaren istanbul, Tarabya'da büyüdü. istanbul Üniversitesi Halkla ilişkiler ve Reklamcılık bölümünden mezun olmuştur. ilk oyunculuk deneyimini 2014 yılında yayımlanan Sil Baştan adlı dizide Evrim karakterini canlandırarak yaşadı. Şarkıcı Murat Dalkılıç'ın Yani adlı şarkısının klibinde oynamıştır. 2016-2018 yılları arasında yayımlanan Vatanım Sensin adlı dizide Yıldız karakterini canlandırdı. 2018 yılında yayınlanan, başrolünü Berk Cankat'la paylaştığı "Bir Deli Rüzgar" dizisinde Gökçe karakterini canlandırdı. Netflix'te yayımlanan Aşk 101 dizisinde Burcu karakterini canlandırdı. 2021 yılında Kanal D ekranlarında yayımlanan Yargı dizisinde "Ceylin Erguvan" karakterini canlandırmaktadır.
Bana ilham veren güzel kadın. Göz yapılarımız çok benziyor ve göz makyajımı onun gibi yapıyorum. valla baya güzel oluyor. Tenks my darling..
Ben pek beğenmiyorum bu oyuncuyu. Başına buyruk dediği dedik tarzı birine benziyor. Yargı dizisi iyidir ama izliyoruz efendim. Bir aktris.
valla oyunculuğu falan nasıl bilmiyorum da hakikaten güzel kız. sırf bu tadelle reklamında oynuyor diye haftada 5 kez tadelle yiyen kazık kadar adamlar gördüm.
Disney plus Türkiye'nin bünyesine kattığı yıldız oyuncu.
Lakin aldığım duyunlara göre;
Oyuncular konusunda katı kurallar koyan Disney plus Türkiye; oyuncularla imzaladığı sözleşmeye 'sadece Fox TV ve disney plus Türkiye için çalışabilir' maddesi eklettirdiği için Pınar deniz konusunda esnetme yapmış.
Pınar deniz, kanal d'nin 'yargı' dizisinde başrol oynuyor. Rol aldığı Dizi başka kanalda olduğu için madde konusunda prüz giderilmiş.
Lakin aldığım duyunlara göre;
Oyuncular konusunda katı kurallar koyan Disney plus Türkiye; oyuncularla imzaladığı sözleşmeye 'sadece Fox TV ve disney plus Türkiye için çalışabilir' maddesi eklettirdiği için Pınar deniz konusunda esnetme yapmış.
Pınar deniz, kanal d'nin 'yargı' dizisinde başrol oynuyor. Rol aldığı Dizi başka kanalda olduğu için madde konusunda prüz giderilmiş.
Dalgayı yediği her halinden belli olan hatun.
gündeme gelmek için saçmalamış samimiyetsiz insan.
en fazla bir sezon daha dizide oynar "fanlarinin" gonlundeki yuzu eskiyince suphesiz issiz kalacak.
en fazla bir sezon daha dizide oynar "fanlarinin" gonlundeki yuzu eskiyince suphesiz issiz kalacak.
Pınar deniz pantene altınkelebek konuşması saçmalığı?
yıldız tilbe renkli gözlü olsa türk milleti onu da güzel olarak sunar yedirilmesi kolay olurdu.
yıldız ablayı severim o ayrı.
yarım asır deniz akkaya gibi kazuletin güzel kabul edildiği ülkedeyiz aq.
yıldız ablayı severim o ayrı.
yarım asır deniz akkaya gibi kazuletin güzel kabul edildiği ülkedeyiz aq.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar