bugün
- herkese garip size normal gelen şeyler8
- bardak ticareti7
- 2045 yılında ucan arabalar olacak mı sorunsalı5
- arkadaşlar iyi geceler7
- sözlükte elit zevkleri olan insan olmaması13
- şuan sözlükte fingirdeyen yazarlar7
- aklınıza gelen şarkı sözü8
- kale3112'nin gece de artılaması5
- online kişi sayısının artık gözükmemesi4
- sosyal olarak başarısız insanlar5
- nervio4
- çerçeve yasa31
- şişman olmak istemeyenlere tavsiyeler7
- cinler bizim alemimize nasıl geçebiliyorlar4
- 00 00 da entrylerin sıfırlanma saçmalığı5
- hikayenin kötü adamı olmak4
- çok kitap okuyanı eleştirmek6
- düğünde yemek yiyen davetliden para isteyen damat6
- türbede dua etmenin şirk olması13
- gece 3 te yatıp sabah 8 de işe gitmek3
- siber istihbaratta teknik derinlik4
- birazdan yer yerinden oynayacak10
- ahbap derneğine para kaptırıp elfida dinlemek3
- azrail gelse ona ne derdiniz13
- allah reisimizi başımızdan eksik etmesin2
- arkadaşlar ben sarhoş oldum3
- tomşak dudaklı kezo4
- kızlar çabuk bakar mısınız4
- g i l d e d l i l y10
- gece gece yarım ekmek sucuklu tost gömmek3
- perseid göktaşı yağmuru3
- sözlük kızı ile kavga etmek13
- 12 ağustos 2026 güneş tutulması9
- casperlar daltonlar redkitler şirinler6
- hiçbir servet zamanı satın alamaz20
- sözlük kızlarının çok sıkıcı olması3
- fingirdek erkek2
- acıktım lan3
- ekşi sözlük referans19
- arkadaşlar aranızda rüya tabiri yapabilen var mı3
- yurt dışı çıkış harcı8
- sokakta öpüşmek7
- kitap okuma alışkanlığı4
- memleketime şiir3
- dusan vlahovic2
- bir kadın tarafından hükmedilmeyi istemek4
- özgür özel15
- eve yarasa girmesi3
- recep ivedik'in yoga yapması2
- 18 ağustos 2026 fenerbahçe lyon maçı10
94 doğumlu yeni nesil oyuncu. sil baştan dizisinde oynamıştı.
murat dalkılıç'ın yani klibinde oynayan 94 doğumlu oyuncu dansçı.
çok saf ve temiz ve baya bir de güzel yüze sahiptir.
klipte dans ederken vücudunu mükemmel kullanması da cabası.
allah sevdiğine bağışlasın.
allah beni sevdiği yapsın.
çok saf ve temiz ve baya bir de güzel yüze sahiptir.
klipte dans ederken vücudunu mükemmel kullanması da cabası.
allah sevdiğine bağışlasın.
allah beni sevdiği yapsın.
(bkz: 1994) doğumludur.
Hoş hatta miray daner’den 3,4 kat daha hoş kızdır. Hem fizik olarak hem de yüz güzelliği. Seviliyorsun kızçem.
Rahmetli kardeşimin kopyası olan, izledikçe ağladığım ağladıkça izlediğim güpgüzel oyuncu.. bir deli rüzgar adlı dizisi yok yere bitirilerek bizi kendisinden mahrum bırakmışlardır, kim bu kızın parlamasından korkuyor anlamış değilim. Bir sürü saçma dizi yayındayken bu kızın o dizisinin sonlanması çok saçmaydı. O değil de dizi devam etseydi kardeşim vefat etmedi de tv sektörüne mi geçti aslında diye düşünmeye başlayacaktım benim hayrıma oldu * instagramda koyduğu storylerle beni üzüntüden öldürecek yakındır kalp krizi geçirmem o benzerliğe, kendisinin uzun ömrü olsun inşallah, yüzü hep öyle gülsün.
Çıtır bir kadın oyuncu.
Basın sağolsun dediğim oyuncu.
Baya güzel kadın. Evet.
görsel
Hiç izlemedim oyunculuğu nasıl bilmiyorum ama son dönemde gördüğüm en güzel kadın diyebilirim.
Hiç izlemedim oyunculuğu nasıl bilmiyorum ama son dönemde gördüğüm en güzel kadın diyebilirim.
yaşına göre daha büyük gösteren güzel oyuncu. önce aşk 101'de sonrada yargı adlı dizide kendisine aşık ettirebilir.
Ayakları çok merak edilen hoş oyuncu.
Adana'da, 4 Kasım 1993'te doğdu. Mardinli ve Arap kökenli bir ailenin çocuğu olarak Adana'da dünyaya geldi ve iki yaşından itibaren istanbul, Tarabya'da büyüdü. istanbul Üniversitesi Halkla ilişkiler ve Reklamcılık bölümünden mezun olmuştur. ilk oyunculuk deneyimini 2014 yılında yayımlanan Sil Baştan adlı dizide Evrim karakterini canlandırarak yaşadı. Şarkıcı Murat Dalkılıç'ın Yani adlı şarkısının klibinde oynamıştır. 2016-2018 yılları arasında yayımlanan Vatanım Sensin adlı dizide Yıldız karakterini canlandırdı. 2018 yılında yayınlanan, başrolünü Berk Cankat'la paylaştığı "Bir Deli Rüzgar" dizisinde Gökçe karakterini canlandırdı. Netflix'te yayımlanan Aşk 101 dizisinde Burcu karakterini canlandırdı. 2021 yılında Kanal D ekranlarında yayımlanan Yargı dizisinde "Ceylin Erguvan" karakterini canlandırmaktadır.
Bana ilham veren güzel kadın. Göz yapılarımız çok benziyor ve göz makyajımı onun gibi yapıyorum. valla baya güzel oluyor. Tenks my darling..
Ben pek beğenmiyorum bu oyuncuyu. Başına buyruk dediği dedik tarzı birine benziyor. Yargı dizisi iyidir ama izliyoruz efendim. Bir aktris.
valla oyunculuğu falan nasıl bilmiyorum da hakikaten güzel kız. sırf bu tadelle reklamında oynuyor diye haftada 5 kez tadelle yiyen kazık kadar adamlar gördüm.
Disney plus Türkiye'nin bünyesine kattığı yıldız oyuncu.
Lakin aldığım duyunlara göre;
Oyuncular konusunda katı kurallar koyan Disney plus Türkiye; oyuncularla imzaladığı sözleşmeye 'sadece Fox TV ve disney plus Türkiye için çalışabilir' maddesi eklettirdiği için Pınar deniz konusunda esnetme yapmış.
Pınar deniz, kanal d'nin 'yargı' dizisinde başrol oynuyor. Rol aldığı Dizi başka kanalda olduğu için madde konusunda prüz giderilmiş.
Lakin aldığım duyunlara göre;
Oyuncular konusunda katı kurallar koyan Disney plus Türkiye; oyuncularla imzaladığı sözleşmeye 'sadece Fox TV ve disney plus Türkiye için çalışabilir' maddesi eklettirdiği için Pınar deniz konusunda esnetme yapmış.
Pınar deniz, kanal d'nin 'yargı' dizisinde başrol oynuyor. Rol aldığı Dizi başka kanalda olduğu için madde konusunda prüz giderilmiş.
Dalgayı yediği her halinden belli olan hatun.
gündeme gelmek için saçmalamış samimiyetsiz insan.
en fazla bir sezon daha dizide oynar "fanlarinin" gonlundeki yuzu eskiyince suphesiz issiz kalacak.
en fazla bir sezon daha dizide oynar "fanlarinin" gonlundeki yuzu eskiyince suphesiz issiz kalacak.
Pınar deniz pantene altınkelebek konuşması saçmalığı?
yıldız tilbe renkli gözlü olsa türk milleti onu da güzel olarak sunar yedirilmesi kolay olurdu.
yıldız ablayı severim o ayrı.
yarım asır deniz akkaya gibi kazuletin güzel kabul edildiği ülkedeyiz aq.
yıldız ablayı severim o ayrı.
yarım asır deniz akkaya gibi kazuletin güzel kabul edildiği ülkedeyiz aq.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar