bugün
- dünyanın en ucuz benzini türkiye de4
- yazarların başarılı olduğu konular8
- anti christ4
- tekerlek toplayan cocuk18
- pazar günü saat 17 00 ten sonra nereye gidilir6
- memesiz kadın3
- mesajlaşırken btw yazmak5
- 60 kilo üzeri kızlar sözlükten çıksın9
- yazarların sıkıldıklarında yaptıkları şeyler5
- anın görüntüsü16
- türklerin başarılı olduğu konular8
- memeli erkek2
- hasan mutlucan3
- cennetin doğusu2
- kürtlerin başarılı olduğu konular7
- kalbini isa mesih'e karşı nefretle doldurmak2
- italyanların başarılı olduğu konular5
- tevratta anlatılan ensest ilişki13
- 4 ekim 2026 azerbaycan litvanya maçı4
- sözlüğün sessiz olduğu saatler2
- hicr suresi3
- özdemir erdoğan2
- bekir bozdağ4
- aktroll maaşları2
- japonların başarılı olduğu konular3
- fatma betül sayan kaya37
- fatma betül sayan kaya'nın tıp eğitimi2
- ellerim bos gonlum hos neyin kafasını yaşıyor4
- google hizmetlerini kullanan yahudi sevici vex4
- dün gece yaşadığım korkunç şey2
- hamsili cilt kremi8
- arapların iyi olduğu konular4
- s'i l v'e r m'i s t'in mutfağına konuk olmak7
- akp seçmeni12
- yunanlıların başarılı olduğu konular3
- ispanyolların başarılı olduğu konular4
- tavuk şiş4
- yemek yapmayı bilen yazarlar bakabilir mi7
- cyberpunk 20772
- araba4
- seni bir daha ne zaman görebilirim mesajına cevap2
- şeriatçıların başarılı olduğu şeyler3
- israil de özelleştirilen f35 adir ler3
- menemen2
- bahtı değil iştahı açık olan kız4
- gandalf2
- yahudilerin en iyi olduğu konu teknoloji3
- zorba arkadaşlar4
- tayvanın iyi olduğu konular3
- roboski3
yaşı büyük bir abla. ya da nene. bilemedim. ayak parmaklarının buruşukluğuna bakılırsa bu net bir şekilde görülebilir.
"yine ey rûh-i musavver kafes-i tende misin
yoksa bir vuslat için dâmen-i dilberde misin
va'dler etmiş idin âşıka rahm eylemeye
enverî sen dahî gör kendini defterde misin"
yoksa bir vuslat için dâmen-i dilberde misin
va'dler etmiş idin âşıka rahm eylemeye
enverî sen dahî gör kendini defterde misin"
beni eve attı evet evet beni eve attı. tuttu fırlattı kalbimiiiii, ezdi üstünü çiğnediiii. zamanla geçerrrrr dedi. zamanla, zamanla..
beni eve attı, evet evet beni eve attı. tuttu fırlattı pipimiiii, ezdi üsünü çiğnediii. zamanla büyür dedi. zamanla, zamanla...
(bkz: #16946518) hak vermeyen adam top olur valla. yine titretti.
kızmış yine. (#16946518) ööhöhöhöeei. çok yaşa.
prozac kullanıyorsun heralde canım?
evet kullanıyordur.
evet kullanıyordur.
prozac insanı sakinleştirse de ben uzun zamandır kullanmıyorum. ve de bugün pek sakin değilim. nickim üzerinden espri yapanların espri yetenekleri gerçekten yoksa -ki bu olmadığının kanıtıdır- yapmamalarını önemle rica ediyorum.
zira her zaman adabımı koruyamıyorum. * bazen edepsiz olabiliyorum.
zira her zaman adabımı koruyamıyorum. * bazen edepsiz olabiliyorum.
nickname'i ile ilgili abuk sabuk espri(!)ler yapılarak üzülmemesi gereken nezih bir yazardır.
kızımız sakinleşmiş ve nick'ini" passiflorainsanı " olarak değiştirmiştir kutlar ve başarılarının devamını dileriz.
güldürürken düşündürebilen, düşündürürken uyuklatan, sonra öğlenleri açıktıran, pasta börek yapabilen, halı kilim kenarları dikebilen, kısaca elinden her iş gelen hamarat yazar.
edit: eksi verenler, sizi bulacam, olum.
edit: eksi verenler, sizi bulacam, olum.
şöyle bişey yazmış. (bkz: #17162922)
--spoiler--
40 derece ateşi olan bir adamın erekte olabilitesini türk doktorlarının engin bilgisine bırakıyorum ve bence mümkün değildir.
--spoiler--
herkeşi bir görüyor galiba. çünkü kimi çük vardır sıvazlarsın sıvazların solcan gibi süner. kimi çük vardır kendiliğinden büyer. mesela salih memecan yazarken bile titreyen adamlar var. entry giremiyolar o başlığa. lütfen yani. çük var, çükcük var.
--spoiler--
40 derece ateşi olan bir adamın erekte olabilitesini türk doktorlarının engin bilgisine bırakıyorum ve bence mümkün değildir.
--spoiler--
herkeşi bir görüyor galiba. çünkü kimi çük vardır sıvazlarsın sıvazların solcan gibi süner. kimi çük vardır kendiliğinden büyer. mesela salih memecan yazarken bile titreyen adamlar var. entry giremiyolar o başlığa. lütfen yani. çük var, çükcük var.
allahaşkına şunun bir karma sıfatına bakın ve gülmemek için kendinizi tutmaya çalışın.
bu sıfat ne la? demek ki artı oy her zaman insanı vezir yapmıyormuş. her şeyin azı karar çoğu zararmış.
865 (teknoseksüel)
bu sıfat ne la? demek ki artı oy her zaman insanı vezir yapmıyormuş. her şeyin azı karar çoğu zararmış.
865 (teknoseksüel)
(#17186529)
nesli tükenmek üzere olan nadir insanlardan biri. bana bile kıyamadığına göre düşünün artık.
nesli tükenmek üzere olan nadir insanlardan biri. bana bile kıyamadığına göre düşünün artık.
iş yerindeyiz demeden kıkır kıkır gülen ve güldüren insandır bu.
(#17213511)soba borusu gibi temizlemiş. " g. " yi de parçalamış.
gerçek tarihini bilmeyen, lise tarih bilgisine bir şey katamamış gerzekler içinde bir orta zekalı lafı ettiği için ayyuğa çıkarılan yazardır... gerizekalılar içinde orta zekalı lafı haliyle üstün görünüyor tabii.
poposunu dillediğiniz arkadaşınız şuna bir cevap verse iyi olur. (#17213926) zira adam itin g*tüne sokmuş adeta.
ne yazdıysa haklıdır.
hakaret ettiğini düşünen organizmalar, nickaltına pislemek yerine kendisini tck 216'ya istinaden savcılığa verebilirler...
hakaret ettiğini düşünen organizmalar, nickaltına pislemek yerine kendisini tck 216'ya istinaden savcılığa verebilirler...
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar