bugün
- tai lung vs gocu22
- kadınların reddedemediği teklifler6
- fusya semsiyeli yabanci'nın gerçek kimliği39
- true nickli yazar19
- tuvaletin evin dışında olması5
- habire1227
- analı avratlı sözlük kavgaları7
- varlık sebebimiz3
- bir erkek ile yanlışlıkla göz göze gelmek5
- sözlüğün embesillerle dolu olması7
- ecevit döneminin kepazeliği5
- gocusuz bir sözlük3
- kürtler asimile edilmelidir11
- yanlışlıkla plaj şemsiyesine diklemesine oturmak6
- uludağ sözlük adalet sistemi5
- apocalypse tank3
- erkek kavgasının çok sıkıcı olması5
- seviyenin bugün yükselmesi için ne yaptın5
- bottega3
- binbir gece2
- meksika açmazı macerası5
- 1 gocu'ya 4 kişi dalması5
- asrın soygunu2
- patso3
- sevgili ile deneme kabinine girmek2
- sözlüktekiler kaç yaşında8
- et döner dürüm9
- lale belkıs3
- sözlüğe renk katan yazarlar hangi rengi katıyor21
- kavga bitti hadi yatağa3
- mod gelince civciv sürüsü gibi dağılmak3
- şemsiyeli olayının gerçek yüzünü açıklıyorum8
- nicki 4 harfli olanların tehlikeli olması3
- epoxis4
- gammazlık3
- miiletin annesi namus değil mi3
- kanal avrupa2
- tinder algoritması2
- blendax mavisi2
- allah'ın yasakladığı cinsel ilişkiler10
- kadir inanır'ın kendi ailesine miras birakmaması6
- karton bardakta kola cips2
- sarı poşet kudurtması13
- manisada okul saldırısı17
- introsuyla bizi bizden alan şarkılar5
- evliliği ayakta tutan güçler13
- diego dur allah ını seversen zaten ortalık karışık2
- sözlükteki kemaliklerin birbirlerine dalaşması2
- eazy e2
- sözlüğü sallayacak itiraf4
yaşı büyük bir abla. ya da nene. bilemedim. ayak parmaklarının buruşukluğuna bakılırsa bu net bir şekilde görülebilir.
"yine ey rûh-i musavver kafes-i tende misin
yoksa bir vuslat için dâmen-i dilberde misin
va'dler etmiş idin âşıka rahm eylemeye
enverî sen dahî gör kendini defterde misin"
yoksa bir vuslat için dâmen-i dilberde misin
va'dler etmiş idin âşıka rahm eylemeye
enverî sen dahî gör kendini defterde misin"
beni eve attı evet evet beni eve attı. tuttu fırlattı kalbimiiiii, ezdi üstünü çiğnediiii. zamanla geçerrrrr dedi. zamanla, zamanla..
beni eve attı, evet evet beni eve attı. tuttu fırlattı pipimiiii, ezdi üsünü çiğnediii. zamanla büyür dedi. zamanla, zamanla...
(bkz: #16946518) hak vermeyen adam top olur valla. yine titretti.
kızmış yine. (#16946518) ööhöhöhöeei. çok yaşa.
prozac kullanıyorsun heralde canım?
evet kullanıyordur.
evet kullanıyordur.
prozac insanı sakinleştirse de ben uzun zamandır kullanmıyorum. ve de bugün pek sakin değilim. nickim üzerinden espri yapanların espri yetenekleri gerçekten yoksa -ki bu olmadığının kanıtıdır- yapmamalarını önemle rica ediyorum.
zira her zaman adabımı koruyamıyorum. * bazen edepsiz olabiliyorum.
zira her zaman adabımı koruyamıyorum. * bazen edepsiz olabiliyorum.
nickname'i ile ilgili abuk sabuk espri(!)ler yapılarak üzülmemesi gereken nezih bir yazardır.
kızımız sakinleşmiş ve nick'ini" passiflorainsanı " olarak değiştirmiştir kutlar ve başarılarının devamını dileriz.
güldürürken düşündürebilen, düşündürürken uyuklatan, sonra öğlenleri açıktıran, pasta börek yapabilen, halı kilim kenarları dikebilen, kısaca elinden her iş gelen hamarat yazar.
edit: eksi verenler, sizi bulacam, olum.
edit: eksi verenler, sizi bulacam, olum.
şöyle bişey yazmış. (bkz: #17162922)
--spoiler--
40 derece ateşi olan bir adamın erekte olabilitesini türk doktorlarının engin bilgisine bırakıyorum ve bence mümkün değildir.
--spoiler--
herkeşi bir görüyor galiba. çünkü kimi çük vardır sıvazlarsın sıvazların solcan gibi süner. kimi çük vardır kendiliğinden büyer. mesela salih memecan yazarken bile titreyen adamlar var. entry giremiyolar o başlığa. lütfen yani. çük var, çükcük var.
--spoiler--
40 derece ateşi olan bir adamın erekte olabilitesini türk doktorlarının engin bilgisine bırakıyorum ve bence mümkün değildir.
--spoiler--
herkeşi bir görüyor galiba. çünkü kimi çük vardır sıvazlarsın sıvazların solcan gibi süner. kimi çük vardır kendiliğinden büyer. mesela salih memecan yazarken bile titreyen adamlar var. entry giremiyolar o başlığa. lütfen yani. çük var, çükcük var.
allahaşkına şunun bir karma sıfatına bakın ve gülmemek için kendinizi tutmaya çalışın.
bu sıfat ne la? demek ki artı oy her zaman insanı vezir yapmıyormuş. her şeyin azı karar çoğu zararmış.
865 (teknoseksüel)
bu sıfat ne la? demek ki artı oy her zaman insanı vezir yapmıyormuş. her şeyin azı karar çoğu zararmış.
865 (teknoseksüel)
(#17186529)
nesli tükenmek üzere olan nadir insanlardan biri. bana bile kıyamadığına göre düşünün artık.
nesli tükenmek üzere olan nadir insanlardan biri. bana bile kıyamadığına göre düşünün artık.
iş yerindeyiz demeden kıkır kıkır gülen ve güldüren insandır bu.
(#17213511)soba borusu gibi temizlemiş. " g. " yi de parçalamış.
gerçek tarihini bilmeyen, lise tarih bilgisine bir şey katamamış gerzekler içinde bir orta zekalı lafı ettiği için ayyuğa çıkarılan yazardır... gerizekalılar içinde orta zekalı lafı haliyle üstün görünüyor tabii.
poposunu dillediğiniz arkadaşınız şuna bir cevap verse iyi olur. (#17213926) zira adam itin g*tüne sokmuş adeta.
ne yazdıysa haklıdır.
hakaret ettiğini düşünen organizmalar, nickaltına pislemek yerine kendisini tck 216'ya istinaden savcılığa verebilirler...
hakaret ettiğini düşünen organizmalar, nickaltına pislemek yerine kendisini tck 216'ya istinaden savcılığa verebilirler...
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar