bugün
- 14 haziran 2026 avustralya türkiye maçı56
- milli maçı izlemeyen erkek23
- derinliğimizi anlayabilecek düzeyde kadın olmaması6
- 19 haziran 2026 paraguay türkiye maçı5
- şirine hangi şirinle evlenirdi sorunsalı5
- byd türkiye fabrikasını askıya aldı7
- herkesin bir yerde yanlış olduğu2
- dinlerin geldiği günden beri kan dökmesi6
- 20 haziran 2026 türkiye paraguay maçı2
- mantı abartılmış balon bir yemektir2
- hepinizin bana aşık olduğunu düşünüyorum2
- vincenzo montella8
- o kadar kadın varken neden onu beğendim sorusu4
- onu anlatsana biraz2
- ciddi ciddi maymundan geldiğine inanmak16
- yunan adaları2
- avustralya7
- uzun zamandır aktif olmayan birinci nesil yazarlık5
- migros'ta şarap seçen yalnız ve hüzünlü kadınlar5
- yahudilerin bu kadar zengin olmasının nedeni8
- bir kızı doyurmak7
- muşlettin geldi topu aldı vurdu goooooolll8
- fas3
- türkiye yapay zeka eylem planı2
- anın görüntüsü20
- kadınlar neyden hoşlanır8
- nakliyat2
- bir kadının aşkım prensim dediği erkek olmak3
- uysaljakoben9
- özel okulların dolup taştığı kriz ülkesi4
- türkiye10
- bir şeyler söyle9
- avustralya 0 türkiye 75
- deniz şortunun içine boxer giyilir mi sorunsalı20
- tanrıyı görmek için 12 yıldır oturmayan adam5
- avustralyalıların iri yarı olması5
- futbol3
- chp'nin hali ne olacak58
- kemalizm3
- en iyi antidepresan18
- 13 haziran 2026 katar isviçre maçı3
- türkiye nufusunun 3 ayda 104 530 kişi artması2
- milli takım şarkısının akp tarafından üretilmesi18
- uludagsözlük ilk yapay zeka moderasyon başarısı9
- kerkük türküleri2
- zall yüzünden gol yememiz5
- bizim çocuklar2
- avustralya milli futbol takımı4
- berhan şimşek2
- türkiye'nin avustralya'ya 2 0 yenilmesi3
yeni yamasıyla beraber takım kadrolarının gerçekleştirildiği oyun. Sanki gol atma işini de biraz kolaylaştırmışlar gibi geldi bana.
pes 11, oyunu bilenler ve bilmeyenleri ayırt etmemizi sağlamıştır. uzaktan şutta çekiliyor, çalımda atılıyor harika organize ataklarda yapılıyor efendim, hele birde oyuna alışırsanız ayrı bir zevki çıkıyor. Noldu yoksa sen artık ronaldo'yla messi'yle bir baştan bir başa yardıramadığın için mi üzüldün...
hd projeksiyon + kaliteli bir mac book un saglam grafikleri ile ile haftasonlarini senlige ceviren oyun. pes + projeksiyon + ses sistemi + bira + tv koltugu + 4 kol + saglam bilgisayar + 4 iyi oyuncu = mukemmel bir 6 saat
çalım kolay atılıyor diyen yazarlar. sivrilik mi yapmaya çalışıyorsunuz. 14 yıllık düzenli futbol oyuncusuyum. zor lan işte çalım atmak. ha ısrarla "çalım atmak kolay yea" diyenlere hodri meydan. kapışalım da görelim nasılmış şu çalım.
ex aşkım
Çok mu kasıntı olmuş yoksa çok mu gerçekçi çözemedim. Yalnız ne olursa olsun, oyun eski keyfi vermiyor. ya biz alışkanlıkları kıramadık yada bu işte bir terslik var.
hangi oyuncuyla şut çektiğiniz farketmeksizin şutlarınızın bombele bi şekilde dışarıya çıktığı bir oyun.
oyun gerçekliğe daha yaklaşmış filan diyoruz ama mesela az önce sabri uzaktan vurdu ve gol oldu. güiza karşı karşıya buldu mu affetmiyor. nihat çok hızlı ve şutları çok sağlam.
buradan konami'ye sesleniyorum; türkiye'de gerçeklik filan dedirtmek istiyorsanız bunları düzeltmeniz lazım.
buradan konami'ye sesleniyorum; türkiye'de gerçeklik filan dedirtmek istiyorsanız bunları düzeltmeniz lazım.
demosunu oynadım, türkçe olayı güzel olmuş ancak, o kamera olayını hiç sevmedim, umarım full oyunda istenilen ayara dönüştürülebiliyordur, ayrıca ben mi yapamadım bilmiyorum ama 2010 gerard torres benzema vb. oyuncularla uzaktan yapıştırıp gol atabiliyorduk( gerardla ve torresle orta sahayı geçtiğim gibi gol attığımı bilirim), bunda yok galiba 2009 daki gibi.
düzeltme: evet uzaktan gol atılabiliyormuş, 40 metreden yapıştırdım gol oldu, ayrıca o saha neden 2008 deki iğrenç sahaya dönmüş anlamadım, velhasım kelam bence 2010 dan daha güzel değil.
düzeltme: evet uzaktan gol atılabiliyormuş, 40 metreden yapıştırdım gol oldu, ayrıca o saha neden 2008 deki iğrenç sahaya dönmüş anlamadım, velhasım kelam bence 2010 dan daha güzel değil.
evet oyun zor, ama dün gece şunu farkettim, become a legend modunda oynamak çok daha zor.
bu modda oynadım kaç gündür, ecel terleri döktüm, buna rağmen st.etienne'i fransız liginde lider yaptım, çok zorlandım, ondan sonra dur bi de exhibition'da bir maç yapayım dedim, acayip kolay geldi. oyun o kadar da zor değil, abartmanın lüzumu yok, unutulmamalıdır ki her sene pes çıktığında yok şurası şöyle, yok burası böyle eleştiriler yağmur gibi yağar, ancak kısa zamanda alışılır.
fifacılar eksilemeye devam, hadi bakalım...
bu modda oynadım kaç gündür, ecel terleri döktüm, buna rağmen st.etienne'i fransız liginde lider yaptım, çok zorlandım, ondan sonra dur bi de exhibition'da bir maç yapayım dedim, acayip kolay geldi. oyun o kadar da zor değil, abartmanın lüzumu yok, unutulmamalıdır ki her sene pes çıktığında yok şurası şöyle, yok burası böyle eleştiriler yağmur gibi yağar, ancak kısa zamanda alışılır.
fifacılar eksilemeye devam, hadi bakalım...
(bkz: bağlı çalımlar)
uzaktan şutlarda gol olmayan pes versiyonu.
(bkz: #9541869)
hakkında uzaktan gol atılmıyor diyenlerin var olduğu oyun.
ben mi farklı bir oyun oynuyorum anlamadım, bu oyunun gerçekçi olmayan tek yönü, uzaktan atılan şutların hemen hemen hepsinin gol olmasıdır. sanırım bazıları belirli bir uzaklıktan sonra gol atabilmek için şut ve ara pası tuşlarına aynı anda basmaları gerektiğini çözememişler. ha çözüp de hala gol atamıyorsanız tsubasa oynamanızı tavsiye ediyorum.
ben mi farklı bir oyun oynuyorum anlamadım, bu oyunun gerçekçi olmayan tek yönü, uzaktan atılan şutların hemen hemen hepsinin gol olmasıdır. sanırım bazıları belirli bir uzaklıktan sonra gol atabilmek için şut ve ara pası tuşlarına aynı anda basmaları gerektiğini çözememişler. ha çözüp de hala gol atamıyorsanız tsubasa oynamanızı tavsiye ediyorum.
şutlar gol olmuyor diyenler mevcut bu oyun hakkında. Öncelikle söylenmesi gereken şey oyuncunun altında şut çekerken dolan güç barı aslında topa ne kadar sert vuracağımızı değil topa ne kadar yükseklik kazandıracağımızı belirliyor yani topa hızlı vurmak için abanmayın. topun ne kadar hızlı gideceği oyuncunun teknik özelliğine, o anki açısına, pozisyonun müsaitliğine kalmıştır. Bir diğeri şuta bastıktan sonra ara pasına da basarsanız şık goller atabilirsiniz. Bir diğer özellikte kaleciyle karşı karşıya veya ceza sahası içinden şut+r2 kombinasyonuyla da kontrollü şut denilen plase şeklinde şut çekebilirsiniz.
maç içerisinde adam seçilmediğinde oyuncu kendi kafasına göre oynuyor. bu bir özellik midir değiştirebilir mi bilmiyorum, aradım bulamadım. sözlük sen biliyorsan bir el atıver.
edit:ayarlardan "yardımlı" seçilmesi gerekiyormuş.
edit:ayarlardan "yardımlı" seçilmesi gerekiyormuş.
satın alıp oynamaya başladıktan sonra az önce harcanan paraya yazık olan oyundur..
Olmamış diyenlerin, bir pc futbol oyundan ne beklediklerini gözden geçirmelerini önerdiğim oyun.
patch gelince become a legend a baştan başlamak farz oldu tabii. bu sefer farklı bir kariyer seçimi sunarsa iyi olur. racing santander sıktı artak.
bal modunda kanat oyuncusu olmak biraz zorlaşmış. zira omuz omuz mücadeleler ve fırfırlı ortaların şiddetini iyi belirlemek gerekiyor. onun dışında hoca sizi başlarda ne mevki olursanız olun başka mevkilerde de deniyor ki defans cidden çok sıkıcı. yani gereksiz olmuş dc nin açılması ki fifa bir de be a goalkeeper eklemiş cidden anlamsız. bu oyunda sanırım orta sahanın iki yönünü de oynamak kadar zevklisi yok. tabii defansa yardımcı olmak da gerektiğinden stamina istemekte. arapaslarının ise forvete ulaşması ve golle sonuçlanmasını izlemenin değeri tartışılmaz.
ayakkabıların ise oyuna nasıl etki ettiğini 2-3 seneden sonra yeni yeni kavrıyorum. ayakkabılar sizim mevcut puanlarınızı kısıtlamıyor veya maksimuma taşımıyor. onlara sadece + değer katıyor. misal 78 olan süratlenmeniz ayakkabının süratlenmeye etkisi 1 puan diye 75 e sınırlanmıyor. 1 puan üzerine ekleniyor. veya şuta 4 puan katıyorsa bunun etkisi de 4 puan oluyor, 82 lik şut puanınızın 81.2 sini kullanabiliyorsunuz olayı değil yani. 82+4 gibi veya bu ayakkabı puanlarının oyuncu puanlarına etkisi ne kadarsa o kadar eklenmesi durumu. kısaca bir k sabiti olup olmadığını bilmiyorum. ancak k sabiti 1 ise saçma bir durum söz konusu bana göre. sonuçta sabri ye Nike T90 Laser III ü giydirsen ne yazar giydirmesen ne yazar. +5 puan shoot accuracy mi alacak, hadi canım oradan sen de.
bal modunda kanat oyuncusu olmak biraz zorlaşmış. zira omuz omuz mücadeleler ve fırfırlı ortaların şiddetini iyi belirlemek gerekiyor. onun dışında hoca sizi başlarda ne mevki olursanız olun başka mevkilerde de deniyor ki defans cidden çok sıkıcı. yani gereksiz olmuş dc nin açılması ki fifa bir de be a goalkeeper eklemiş cidden anlamsız. bu oyunda sanırım orta sahanın iki yönünü de oynamak kadar zevklisi yok. tabii defansa yardımcı olmak da gerektiğinden stamina istemekte. arapaslarının ise forvete ulaşması ve golle sonuçlanmasını izlemenin değeri tartışılmaz.
ayakkabıların ise oyuna nasıl etki ettiğini 2-3 seneden sonra yeni yeni kavrıyorum. ayakkabılar sizim mevcut puanlarınızı kısıtlamıyor veya maksimuma taşımıyor. onlara sadece + değer katıyor. misal 78 olan süratlenmeniz ayakkabının süratlenmeye etkisi 1 puan diye 75 e sınırlanmıyor. 1 puan üzerine ekleniyor. veya şuta 4 puan katıyorsa bunun etkisi de 4 puan oluyor, 82 lik şut puanınızın 81.2 sini kullanabiliyorsunuz olayı değil yani. 82+4 gibi veya bu ayakkabı puanlarının oyuncu puanlarına etkisi ne kadarsa o kadar eklenmesi durumu. kısaca bir k sabiti olup olmadığını bilmiyorum. ancak k sabiti 1 ise saçma bir durum söz konusu bana göre. sonuçta sabri ye Nike T90 Laser III ü giydirsen ne yazar giydirmesen ne yazar. +5 puan shoot accuracy mi alacak, hadi canım oradan sen de.
çoluk çocuk oyunu. eşşek kadar oldunuz hala ben seni yendim o beni yendi.
ulan en son ataride vardı o kollar. o zamanlar oynardık, çocuktuk.
şimdiki gençliğe bakınca... gerçekten kayıp bir gençliğe sahibiz.
ulan en son ataride vardı o kollar. o zamanlar oynardık, çocuktuk.
şimdiki gençliğe bakınca... gerçekten kayıp bir gençliğe sahibiz.
güncellemelerde yeni şampiyonlar ligi modu takımları vs diyordu, indir dedik, bursasporu gene göremedik. bunu yaşayan ben miyim bir tek bilemeyeceğim ama şu anda inatla bursasporu tanımayan oyundur efenim.
bursaspor un telif parasını yüksek tutması sebebiyle oyuna dahil edilmediği oyun.
1.02 güncellemesinde irlanda ile hollanda nın kitleri yanlış sunulunca güncelleme pakedi konami tarafından yeniden yayınlanmıştır. siz gene indirin ilave içeriği, orjinal falan olmamasından değil o. oyuna açtıkça sürümünüz 1.0 a düşüyor olayı değil yani.
not: oyun piyasaya 1.01 sürümü ile sunulmuştur.
not: oyun piyasaya 1.01 sürümü ile sunulmuştur.
galatasaray ile oynayanlara, milan baros'un galatasaray için nasıl bir bulunmaz nimet olduğunu bir kez daha gösteren oyun.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar