bugün

pro evolution soccer 2011

patch gelince become a legend a baştan başlamak farz oldu tabii. bu sefer farklı bir kariyer seçimi sunarsa iyi olur. racing santander sıktı artak.

bal modunda kanat oyuncusu olmak biraz zorlaşmış. zira omuz omuz mücadeleler ve fırfırlı ortaların şiddetini iyi belirlemek gerekiyor. onun dışında hoca sizi başlarda ne mevki olursanız olun başka mevkilerde de deniyor ki defans cidden çok sıkıcı. yani gereksiz olmuş dc nin açılması ki fifa bir de be a goalkeeper eklemiş cidden anlamsız. bu oyunda sanırım orta sahanın iki yönünü de oynamak kadar zevklisi yok. tabii defansa yardımcı olmak da gerektiğinden stamina istemekte. arapaslarının ise forvete ulaşması ve golle sonuçlanmasını izlemenin değeri tartışılmaz.

ayakkabıların ise oyuna nasıl etki ettiğini 2-3 seneden sonra yeni yeni kavrıyorum. ayakkabılar sizim mevcut puanlarınızı kısıtlamıyor veya maksimuma taşımıyor. onlara sadece + değer katıyor. misal 78 olan süratlenmeniz ayakkabının süratlenmeye etkisi 1 puan diye 75 e sınırlanmıyor. 1 puan üzerine ekleniyor. veya şuta 4 puan katıyorsa bunun etkisi de 4 puan oluyor, 82 lik şut puanınızın 81.2 sini kullanabiliyorsunuz olayı değil yani. 82+4 gibi veya bu ayakkabı puanlarının oyuncu puanlarına etkisi ne kadarsa o kadar eklenmesi durumu. kısaca bir k sabiti olup olmadığını bilmiyorum. ancak k sabiti 1 ise saçma bir durum söz konusu bana göre. sonuçta sabri ye Nike T90 Laser III ü giydirsen ne yazar giydirmesen ne yazar. +5 puan shoot accuracy mi alacak, hadi canım oradan sen de.
© copyright 2005 - 2026