bugün
- sıcak havaların sona ermesi5
- deccal internetten çıkacak7
- özbek kadınlar5
- yazarların otopsileri4
- orta doğu'nun orta dünya gibi olması7
- rus kadınla evlenir misiniz2
- dün gece sözlükte yaşanan ahlaksız olay7
- cennetin de bu hayatta olması3
- yeni bir din kurmak3
- ruhi çenet8
- sözlük whatsapp grupları5
- dayatılmış güzellik algısı5
- togg t6x6
- gizli oylayan yazarın amacı2
- 06 eylül 2026 antalya da orman yangını2
- 5 eylül 2026 fenerbahçe beşiktaş maçı41
- kpss 20263
- yarın kpssye girecek yazarlar13
- ekşi sözlük11
- gocu bak bi5
- ellerim bos gonlum hos27
- deizm6
- enayimiknatisii36
- kırbaç isteyen var mı5
- kadınların kötü günde terk edip gitmeleri3
- bana onu sormayin2
- siyasi vesayet2
- ismail kartal10
- anın görüntüsü26
- bütün yazarları eksileyen yazar kim sorunsalı2
- fenerbahçe12
- sözlük yazarlarının salatalıkları21
- düşün ki o bunu okuyor7
- kıyamet döneminde yaşanacak felaketler2
- gocu51
- insan olmaya ceyrek kala26
- hangi renksiniz17
- ölüm9
- dansöz izleme keyfi11
- sözlük kızlarındaki libido yüksekliği4
- aziz yıldırım12
- diamond bey biraderelle2
- güne bir şarkı bırak7
- 4 eylül 2026 başakşehir galatasaray maçı32
- serhat kılıç13
- tai lung34
- güneş kremimi yenilemem lazım diyen erkek12
- elleri güzel erkek nasıl oluyor sorunsalı12
- 05 09 2026 silvermist'e ciğer ısmarlamam14
- açık oylayan yazar ne demek istiyor13
Zamanlar arası geçiş yapılan, diyalogları gayet güzel, hırsın neye mal olacağını gösteren filmdir.
iMDB puanı 8.5'tir.
iMDB puanı 8.5'tir.
Çok güzel bir film akıl oyunların çok olduğu insanları düşünmeye iten çok güzel bir filmdir evet.
"Anlatman için peşinden koşarlar ama söylediğin anda gözlerinde bir hiç olursun, bir hiç. Sır hiç kimseyi etkilemez ama kullandığım hile her şeydir."
görsel
görsel
alfred bordon, robert angier. filmin iki ana karakteri. isim ve soyisimlerinin ilk harflerinin birleşiminden 'abra' sözcüğü çıkıyor.
abrakadabra.
abrakadabra.
david bowie'nın nikola tesla rolünde olduğu filmdir.
david bowienin de oynadığı şahane filmdir.
Bir zamanlar ülkenin adeta rothschild ailesi kadar havalı bir ailesiydi. Hey gidi.
(bkz: prestij müzik ailesi)
(bkz: prestij müzik ailesi)
Sürprizlerle dolu efsane bir film.
Dahi çocuk Christopher Nolan'ın harikulade filmlerinden biridir.
Üç kere ayrı zamanlarda izlemeyi deneyip hicbir denememde bir saatten fazla tahammül edemediğim ve yarım bıraktığım film oldu. Bir türlü ulasamadigimiz sonu çok güzelmiş filmin. Ben bir filmi 10 dakikalik sonu için mi izleyeceğim kardesim? Sırf Iki saatin son on dakikasi agzimi açık bırakacak diye film mi izlenir? O heyecani, ilgi çeken merak uyandıran havayi ilk yarim saatte veremiyorsa bana bir sorun vardir. önyargılı filan da degilimdir aslında genelde izlediğim filmleri sonlandiririm ama bununla yıldızımız barışmadi bir türlü ya da hep modumda olmadığım anları seçtim.
nasıl bir kafayla yazıldığını daha doğrusu senaristin nasıl bir kültüre, bilgiye ve akla sahip olduğunu anlayamadığm 2006 yapımı son derece kaliteli oyuncu kadrosuna sahip filmdir. Bugün izleme fırsatı bulabildim ve elbetteki filmi izleyen her kişinin yapması gerektiği gibi zihnimin sınırlarını sorguladm. Kesinlikle tavsiye ederim.
Her sahnesini zihnime kazıdım Hugh Jackman varsa iş bitmiştir <3 !
filmlerin kralidir. film dendiginde akla gelendir. an itibariyle trt de oynamaktadir.
ikinci milenyumun başında kasetten cd'ye geçiş dönemlerinde müzik cdlerinin içinde oyun da vererek promosyon yaptığını sanan ex-müzik firmasıdır. cd içinden çıkan starlancer adlı oyunu oynamayı o zamanlar beceremediğim için hala sevmem bu firmayı. *
Kaçak sigaradır. Fiyatı su aralar 3 ile 4 lira arasında değismektedir.
pkk sigarası olarak bilinen kaçak sigara.
prestijede güncelleme gelmiştir. paketi 3 lira olmuştur.
kaçak sigara markası. pakedi 2,5 tl den satılmaktadır.
facebook'da durum girerek elde edilemeyecek değer, birinin ergenlere bunu anlatması gerek.MEB'den yardım istiyorum.
kaçak sigara statüsünde olan tütün mamüllerinin babasıdır. empire yada united dan sonra içince parlement etkisi yapar.
Genelde öğrencilerin kullandığı kaçak ve ucuz sigaradır.
an itibariyle sol frame'in seviyesinin yerlerde sürünmesi sebebiyle gelen yoğun şikayetlerin değerlendirilmeye alınıp, sol frame'e tekrar kazandırılmaya çalışılan olgu.
(bkz: the prestige)
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar