bugün
- 9 eylül 2026 sporting lizbon galatasaray maçı55
- futbolla zerre ilgilenmeyen erkek14
- kiraz cicegi kolonyasi14
- silvermist'in mutfağına konuk olmak13
- dm yazarlığı8
- dereden altın bulmak5
- galatasaray'ın ülke puanının anasını bellemesi4
- ne kadar paranız var10
- kendinle alakalı ilginç bir bilgi ver6
- mansur yavaş'ın akp'ye geçmesi10
- sırlar denizi5
- gta 78
- bakarız diyen erkek18
- cübbeli ahmet hoca9
- yaratılış kıssası3
- kronik omurga yetmezliği3
- sözlüğü gerenler2
- ayşe tokyaz cinayetinde cemil koç'a müebbet3
- çin tayvan gerilimi türkiye'yi etkilemez4
- deplasmanda atılan golün bir ağırlığının olmaması3
- çine neden bir şey olmuyor4
- insanoğlu çalışmak ile lanetlenmiştir10
- 0 0 78
- iphone duo4
- cincinnati cini3
- true ve s'i l v'e r m'i s t birlikteliği4
- sözlüğün en kütür kütür yazarı7
- semicenk şarkıları4
- ayak fetişizmine sapıklık diyen yobazlar5
- mehmet ağar3
- dünyanın en dayanıklı şehirleri2
- beynindeki sesleri susturamamak3
- gooooooooooool2
- sözlükten hatun indirmek5
- kim yong'un kızları2
- kuzey kore de aşk yaşamak2
- kuzey kore askerinin ukrayna savaşına katilmasi2
- iş görüşmesine çağrılınca telefonda maaş soran tip12
- manisa daki gizli kamera skandalında 1 tutuklama3
- soğuk savaş2
- ben çok pis içerim2
- sonra konuşuruz diyen sevgili14
- 6 saattir mesaj atmayan sevgili8
- sözlüğün sarması13
- hüseyin nihal atsız2
- yeni şafak4
- exini kesip kek yapan kız2
- ama hala buradasın2
- alkol içmek yasak mıdır4
- uykusuz kedi ile soba çayı içip dedikodu yapmak8
entry'ler (1280)
bastırılan duygular, düşünceler gecenin karanlığı ve ıssızlığıyla açığa çıkarda o yüzden.
aşık olunan kadının sesidir. net.
Yalnızlık, aynı havayı soluyupta bir türlü yanyana olamamak gibidir.
Aldığın her nefeste onun kokusunu duymak istersin
Ama yapamazsın, aldığın her nefes ciğerini acıtmaya başlar...
Aldığın her nefeste onun kokusunu duymak istersin
Ama yapamazsın, aldığın her nefes ciğerini acıtmaya başlar...
kuduz bir köpek kadar yalnızım.
hayal etmek ve inanmaktır.
gülümse derler elimde değil,
beni gülümsetenler yerinde değil.
beni gülümsetenler yerinde değil.
it gibi titretir. hafiflik falan yoktur üstündekiler 10 kilo olmuştur zaten yağmur suyunu yiyince. pişik olmuş çocuk gibi yürürsün. ben bir hafiflik göremiyorum, çok rahatsız edici.
benim zamanımdakilerin hepsi iyiydi be ayrım yapamıyorum.
ben eskiden masum bir insandım. duygularım saftı, incitmezdim sevdiğim insanları. çok zaman önce değil 1 sene kadar ya geçti ya geçmedi. bu kadar acımasız değildim mesela, bu kadar ağır şeyler yapıp, sevdiklerimi kendimden soğutmazdım. biliyorum dört dörtlük değildim ama en azından daha az hata yapardım. ben nasıl olduda bu hale geldim inanın hiç hatırlamıyorum. hissettiklerim, yapmak istediklerim ve yaptıklarım o kadar farklı ki ben bile kendimi tanıyamıyorum artık. kendi bedenimde bir yabancıyla yaşıyorum sanki. en iyi yaptığım şey insanları kendimden kaçırmak oldu şu sıralar. her şeyin farkındayım ancak elimden hiçbir şey gelmiyor... en acısıda bu işte. göz göre göre kaybettim her şeyimi. hala da kaybetmeye devam ediyorum. tıkandım artık be, gırtlağıma kadar geldi amına koydumun hayatı. ben nasıl bir şeyle sınanıyorum, bu nasıl bir oyun? açıklayamıyorum kendime. ben bunları hakedecek naptım diyorum onun da cevabını bulamıyorum. kaçtığım karanlık daha da içine çeker oldu artık beni. ben kaçtıkça o çekim kuvvetini arttırıyor sanki. ben ne kadar savaşırsam o karanlık bir o kadar daha karanlık oluyor sanki. daha ne kadar acı çekicez be dostum? ne zaman bitecek, ne zaman gülücem artık dolu dolu. o eskiden sabahları içime dolan huzur nerede artık? bir daha ulaşamayacak mıyım ona? hani zaman her şeyin ilacıydı? neden benimde ilacım olmuyo ki, benim ne farkım var diğer insanlardan? benimde ilacım olsan ya zaman, bir kere de beni güldürsen ya? geriye neyim kaldıysa onu da al, al onlar da senin olsun ama lütfen beni mutlu et artık. her şeyimi vermeye hazırım, her şeyimi kaybetmeye hazırım. gerçi bir şeyimde kalmadı ya... canımı mı alacaksın? al onu da kurtulayım be. isyan etmiyim diyorum ama insan dolup taşınca ediyo işte, dayanamıyo. hayat! hadi beni bu sefer mutlu uyandır uykumdan. bu sefer şaşırt beni...
hadi çal giderken kapımı...
bi bildiği olan yazarlardır. yalnız olmak bir lükstür. kafanızı ütüleyen kimse yok. iki saat hazırlanıp, 2 saat yol gidip buluşcağınız kimse yok. hesap vereceğiniz kimse yok(aileniz dışında). zırt pırt telefonu elinize alıp mesaj atacağınız kimse yok.... telefon aklınıza bile gelmiyor. yalnız olmak iyidir moruk boşverin sevgili ayakalarını.
daiman marley- patience.
"Seninle seviştiğimiz an anladım ki, bugüne kadar her şey bir ön sevişmeden ibaretmiş" dedim. Dudakları kızardı.
nilüfer bölgesi ve çekirge tarafları.
sandalyeden ayağa kalkmakla sonuçlanmıştır.
-kanka bu bayram centaur kesiyorum. sen ne kesiyorsun?
+hacı, biz 7 ortak manticore a girecez. yarmıştır.
+hacı, biz 7 ortak manticore a girecez. yarmıştır.
french kiss bilem yaparım.
bir kere kafanıza yerleştirirseniz bu isteği bir daha atamazsınız. şimdi değilse bile bir süre sonra mutlaka intihar edersiniz. virüs gibi amk şeyi.
bir aptalın soracağı sorudur. net.
kuranın indirilme hızı kaç mb/s ? o zamanlar fiber yoktu tabi kb/s de olabilir.