bugün

beşinci nesil yazar adayı. ilginç ve yaratıcı nicklerden birine sahip, muhabbetine doyum olmayan insan. *
(bkz: resident evil)
benim nickim olup resident evilın başına p almış halidir.
mgs ustası snake hastası 5. nesil yazar adayı.
(bkz: george w bush)
resident evil oynadıgı garanti yazar.
sonunda yazar olmuş insan. hadi hayırlısı big boss. *
yaran yazardır. (bkz: sahin k isletim sistemi/#4428543)
gayet hoşlaştığım resident evil'i çağırıştıran creative bir nick'e sahip, sohbetine doyum olmayan delikanlı kişi. ayrıca darkranger denen yazara hep "enciniyır" diye hitab eder.
depresif zamanlarında black metale saran, bazen ben de bunalıma girince karşılıklı dinlediğimiz, dertlerimizi her daim paylaştığımız bro yazar.*
yoruma aç yazardır.ayrıca mgs ve re fanıdır.
15 günlük çaylaklık süresi bitmiş ve sahalara geri dönmüştür. yolladığı şarkılar için de buradan kendisine teşekkürü borç bilirim. *
doğum günü kutlu olsun yazarı. allah sevdikleriyle bir ömür boyu mutlu etsin inşallah. nice yıllara kardeşim..
doğum günü kutlu olsun yazarıdır.
bugün omeglede karşılaştığım üçüncü ulu yazarı. muhabbeti güzel. *
bushu çağrıştırıyor nedense *
bu aralar dersler toefl essay şu bu derken aşırı yoğunluktan dolayı üç ay kafa izni almış yazardır. kolay gelsin diyoruz kendisine burdan.
black metal dinlemesinin sadece hayatındaki bir bunalım döneminden kaynaklandığını düşündüğüm yazar. bu yaştan sonra blackçi olunur mu lan zaten. yobaz bir yapıya da sahiptir inceden.
prim yapma amacı olsaydı eğer, çoktan altıncı nesili göklere çıkarmış yazardır.
Toefl IBTyi ilk seferde geçmiş. Selin Sayek Böke'nin Econ 101'inden A almış.Ama ne yazık ki faşist bir türkçe hocasının dersinden D almış bir yazardır.
(bkz: reklam kokan hareketler bunlar)
arkadaşına küsünce anıtkabir e giden kemalist başlığı altında "kemalizm dininin gerekleri arasındadır" gibi bir cümleyi kurarak kemalizm'in bir din olduğu varsayımındaki kişi.
ilginç.
hoş sohbetli, resident evil'ci arkadaşım.
(bkz: silik)
şeytan başkan.