bugün
- izmir de başörtülü kadını sahilden kovan seküler15
- sersem herif9
- ilk buluşmada kızı lahmacuncuya götüren erkek9
- kurtuluş savaşı'nın müfredattan kaldırılması20
- imamoğlu'nun 1 günde 3 davaya girmesi20
- zihni göktay11
- yön duygusuna sahip olmamak6
- hoşlanılan kızın evlilik düşünmüyorum demesi5
- yaş ilerledikçe fark edilen şey10
- kadınların piç erkek tercihi8
- nickli başlık açacak kadar acınası durumda olmak4
- karı kıza para yedirir misiniz7
- otobüste yere oturan kızlara bağıran adam7
- üstünlük kompleksi vs aşağılık kompleksi4
- 2026 dünya kupası26
- günün şiiri21
- sevgiliye alınabilecek 200 tl altı hediyeler12
- yutar mısınız4
- 12 temmuz 2026 norveç ingiltere maçı7
- yeni yazarlara öneriler8
- sözlük tipsizlerinin fotoğrafları28
- evlenilmeyecek kız tipi5
- saraca finch house12
- sözlükte kavga olmayacak hissi6
- unutulmayan duvar yazıları7
- velvet ile ismet gürbüzün ortak noktaları6
- nato toplantısı anısına basılan 5 tl7
- mel mel bakan adama gülümsemek11
- brezilya milli futbol takımı2
- gocu buraya bak parlak çocuk10
- yılın ilk denize girişi4
- öbür sözlüğün dağılıyor olması5
- iyi erkeklerin nerede olduğu sorunsalı3
- isveç norveç danimarka2
- 6 temmuz 2026 meksika ingiltere maçı6
- özgürlükçü eğitimin imkansızlığı üzerine2
- daha önce başkasına nude atmış kızla evlenmek3
- carlo ancelotti2
- ragnar rockefeller38
- değersizlik hissi6
- beni de gammaz yapın5
- erling braut haaland6
- apophis göktaşı'nın 2029 da dünya'ya yakın geçişi2
- neymar2
- futbol21
- dinozorların gerçekten yaşadığını sanan cahiller6
- şeriatçıyım deyip ingiltere ye sığınmak3
- ata demirer'in deniz göktaş eleştirisi3
- keloğlan'ın balkıza aşık olması4
- heyt bea2
olur böyle vakalar
türk polisi yakalar,
çeker seni merkeze
rezil eder herkese.
türk polisi yakalar,
çeker seni merkeze
rezil eder herkese.
200 binden fazla polis var hepsinin melek olmasını beklemiyorsunuz herhalde illa ki görevi kötüye kullanan olur cezasını da çeker.
(bkz: silop)
Ekrem imamoğlu: Maçta birisi taş atsa, 10 tane polis onun üstüne yığılır. Taş yağıyor, polis seyrediyor ya.
yunanca şehir demekti galiba.
Emekli olduğunda mevcut silahını %50 indirimle alabilir.
(bkz: it kapıda zebun gerek)
Saçma sapan sebeplerle adam tutuklamalarıyla meşhurdur.
telefonunu bulamayan ama insanı çevirmesini bilen bir kişi. çevirsin sorun yok da telefonumu da bulabilse iyiydi.
Latince “düzen”.
sizi hafızaya kaydetmek için belli bir süre dik dik yüzünüze bakarlar.
Çok maaş alıyorlar 5 bin eksik verilip emeklilere verilemez miydi?
ölümde dahillikleri varsa da ellerine sağlık.
Maraş depreminde ebrar sitesinde hayatını kaybeden polis memurunun cenazesinin çocuk zannedilerek yanlış aileye teslim edildiği ortaya çıktı.
Tekrar ediyorum; “polis memurunun” cenazesi “çocuk zannedilerek” yanlış aileye teslim edildi.
Ve ancak 14 ay sonra farkedilebildi!
https://www.haberler.com/...emurunun-17211819-haberi/
Lan siz koskoca adamın cesedini nasıl çocuk zannettiniz? 14 ayda DNA analizi yapamadınız mı? 14 ay bu adamın ailesi ne yaşadı hiç düşünmediniz mi?
Alın işte bu ülkede polise verilen değer bu kadar!
Tekrar ediyorum; “polis memurunun” cenazesi “çocuk zannedilerek” yanlış aileye teslim edildi.
Ve ancak 14 ay sonra farkedilebildi!
https://www.haberler.com/...emurunun-17211819-haberi/
Lan siz koskoca adamın cesedini nasıl çocuk zannettiniz? 14 ayda DNA analizi yapamadınız mı? 14 ay bu adamın ailesi ne yaşadı hiç düşünmediniz mi?
Alın işte bu ülkede polise verilen değer bu kadar!
Son zamanlarda hedef alınan güvenlik güçlerimizdir. Adamın durduk yere boynuna bıçak sapladı pislik herif. Polislere acilen yeni yetkiler verilmedir.
evlenmenin dinen caiz olmadığı silahşörlerdir. öldüklerinde şehit olmazlar.
Genel olarak saygı duyulacak bir meslek grubu olmakla birlikte alt katımızda bu mesleğe mensup 3 adet adanalı şahıs bulunmakta. Hakaret edeceğim ama uğraşmak istemiyorum. Apartman merdivenlerini silmeye gelen bir ablamız var ve sadece 60 tl alıyor bunun için. Ve bu kadın her parasını istemeye gittiğinde asla kapıyı açmıyorlar, bir önceki ay da sadece 30 lirasını vermişler. Yani bunun adını cimrilik mi, insanlıktan çıkmak mı koymalı bilemedim. Abi paranız mı yok 60 lirayı veremiyorsunuz delireceğim. Üsküdar Mimar Sinan. Görürseniz üzerinize alının. Evet.
Ayrıca sabah 4'e kadar gitar çalıp şarkı söylüyorlar. Böyle tipler için genel bir söylem olarak: Köyünüze dönün allah'ın barzoları. Evet.
Birde genel olarak bakıldığında bunlar polis olacak birde hak hukuk hak getire. Devletin polisi böyle mi olmalı dedirtiyor. Evet.
Ayrıca sabah 4'e kadar gitar çalıp şarkı söylüyorlar. Böyle tipler için genel bir söylem olarak: Köyünüze dönün allah'ın barzoları. Evet.
Birde genel olarak bakıldığında bunlar polis olacak birde hak hukuk hak getire. Devletin polisi böyle mi olmalı dedirtiyor. Evet.
''polisten dost olmaz'' tanımı eskilere dayanır ve gerçekliğini her daim korur.
yolda kenara çektirip
kontrol için durdurular genel de
domalacağımız test değildir umarım
kontrol için durdurular genel de
domalacağımız test değildir umarım
akp döneminde işlevsizleştirilmiş,
seçkin siyasi ve zenginleri, güvenliklerini sağlamakla korumakla görevli emir erine dönüştürülmüştür,
toplumu tehdit eden tecavüzcülere, katillere, psikopatlara, vahşi ve cani kocalara, gaddar babalara, zalim annelere, trafik canavarlarına karşı isteseler de görevlerini ifa edemezler,
ne zaman silah kullanacakları bile seçkin simalara zarar gelmesin diye kısıtlanmıştır,
aynı şeyi şimdi ordu üzerinde deniyorlar,
ülke yavaş yavaş suriyeye benzemekte:
(bkz: gaspettiği engelli genci benzin döküp yakan adam)
seçkin siyasi ve zenginleri, güvenliklerini sağlamakla korumakla görevli emir erine dönüştürülmüştür,
toplumu tehdit eden tecavüzcülere, katillere, psikopatlara, vahşi ve cani kocalara, gaddar babalara, zalim annelere, trafik canavarlarına karşı isteseler de görevlerini ifa edemezler,
ne zaman silah kullanacakları bile seçkin simalara zarar gelmesin diye kısıtlanmıştır,
aynı şeyi şimdi ordu üzerinde deniyorlar,
ülke yavaş yavaş suriyeye benzemekte:
(bkz: gaspettiği engelli genci benzin döküp yakan adam)
gururumuz.
hacettepe üniversitesinde, tek amaçları yemekhaneyi protesto etmek olan gençleri nasıl da etkisiz hale getirdiler gördünüz mü.
gençlerin ellerindeki olası tehlike oluşturabilecek kitap, pet su ve çantalara rağmen, polisimiz büyük bir fedakarlık ve kahramanlık örneği göstererek yine türk halklını uçurumun kenarından almıştır.
hacettepe üniversitesinde, tek amaçları yemekhaneyi protesto etmek olan gençleri nasıl da etkisiz hale getirdiler gördünüz mü.
gençlerin ellerindeki olası tehlike oluşturabilecek kitap, pet su ve çantalara rağmen, polisimiz büyük bir fedakarlık ve kahramanlık örneği göstererek yine türk halklını uçurumun kenarından almıştır.
polis değilseniz dost olmaz., bilirsiniz.
''üniforma giyince başka bir adama dönüşüyorum sanki'' diyenlerin sayısını unuttum.
samimiyete hiç gerek yok..
''üniforma giyince başka bir adama dönüşüyorum sanki'' diyenlerin sayısını unuttum.
samimiyete hiç gerek yok..
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar