bugün
- hayvanlarla muhabbet etmek6
- çocuklara verilen farklı isimler7
- bakırköy de otelde çıkan yangın2
- 5 eylül 2026 köprülerin özelleştirilmesi2
- tai lung50
- 4 eylül 2026 başakşehir galatasaray maçı30
- sözlükte en az sevdiğiniz yazar16
- başakşehir'in galatasaray'a hep yatması14
- rafael leao12
- masklavinin akepeyi hiç eleştirmemesi28
- en fazla cinsel suçun işlendiği ülkeler18
- öğretmenlerin 3 aylık tatillerinin bitmesi7
- claudian clouds15
- herkes eski nikini yazsın bitsin bu eziyet11
- gece gelen makarna yeme isteği10
- büyü yapan sözlük yazarları11
- türk kızları keko erkek mi seviyor12
- kombin atıp erkek düşüren kız yazar7
- arkadaşlar neden böylesiniz8
- enayimiknatisii21
- eşşek gözlü sözlük yazarı6
- cinlerin insanlarla ilişkiye girmesi9
- sözlüğe kombin atan erkeğin asıl amacı12
- dünyayı kimler yönetiyor6
- sarapci koala55
- lezbiyenlik kul hakkına girmektir8
- salça yapan sözlük kızı10
- arkadaşlar bir şey dicem7
- ölmüş birini özlemek4
- sözlükte cin var mı6
- masklavi ile yeni parti mitingine gitmek38
- seviştikten sonra biz şimdi neyiz diyen cin5
- dinlerin uydurma olduğu gerçeği11
- gece mezarlıkta cinlere şeker dağıtmak6
- yeni parti'nin kürtçü olması14
- sözlük yazarlarının kudurtan kombinleri29
- sevgi ihtiyacını 31 çekerek karşılamak11
- israil olmasa orta doğu nasıl olurdu11
- kombin atıp kız düşüren erkek yazar7
- s'i l v'e r m'i s t29
- victor osimhen10
- nervio8
- anın görüntüsü21
- oy verdiğim partiyi niye eleştireyim13
- kendini eleştirebilen insan7
- sözlük erkeklerinin kombinleri9
- demleme usulü makarna5
- mucizelere inanıyor musunuz6
- mazotun litresi 90 lira13
- lise mezunu olup ateist olan tip8
hepiniz birer kahramansınız.
geçit vermezsiniz vermeyeceksiniz.
düşmanları gücünüzle alt edersiniz.
hepiniz gerçekten kahramansınız.
geçit vermezsiniz vermeyeceksiniz.
düşmanları gücünüzle alt edersiniz.
hepiniz gerçekten kahramansınız.
ismi kısaltınca tüm karizma gidiyor.
pöh. bak gitti işte pöh.
pöh. bak gitti işte pöh.
atatürkçülerin müslüman olmadığı düşüncesini o soğan cücüğünden bile küçük olan beynine girmesinin sebebi nedir sayın amk ne oldugu belli olmayan köpek boku?
Genel ihtiyaca binaen son birkaç yıldır artık direkt olarak TEMin edilen polis birimi.
Eskiden halihazırda görev yapan polisler arasından belli şartları taşıyanlar, özel harekatı Araştırma imkanı bulanlar, istekliler seçiliyordu. Belki her yıl onbinlerce özel harekatçı alınamıyordu ama kesinlikle daha nitelikliydiler.
Oysa şimdi 4 aylık bir eğitimle herkes özel harekatçı olabiliyor.
Bunun başlıca iki büyük sakıncası var.
Birincisi; sivil hayattan kopup doğrudan üniforma giyen bu son dönem özel harekatçılar daha önce diğer polis birimlerinde görev yapmadıkları için adli konularda zaafiyet gösteriyor. Tabiri caizse kanun bilmiyorlar ve ben yaptım oldu mantığıyla hareket ediyorlar.
ikincisi ise yine daha öncesinden polislik mesleğine aşina olmadıkları için görevin rutin zorluklarında dahi yılgınlık gösteriyorlar.
10 yıl öncesinin özel harekatçılarıyla bugünün özel harekatçısı arasındaki en büyük fark budur.
Eskiden halihazırda görev yapan polisler arasından belli şartları taşıyanlar, özel harekatı Araştırma imkanı bulanlar, istekliler seçiliyordu. Belki her yıl onbinlerce özel harekatçı alınamıyordu ama kesinlikle daha nitelikliydiler.
Oysa şimdi 4 aylık bir eğitimle herkes özel harekatçı olabiliyor.
Bunun başlıca iki büyük sakıncası var.
Birincisi; sivil hayattan kopup doğrudan üniforma giyen bu son dönem özel harekatçılar daha önce diğer polis birimlerinde görev yapmadıkları için adli konularda zaafiyet gösteriyor. Tabiri caizse kanun bilmiyorlar ve ben yaptım oldu mantığıyla hareket ediyorlar.
ikincisi ise yine daha öncesinden polislik mesleğine aşina olmadıkları için görevin rutin zorluklarında dahi yılgınlık gösteriyorlar.
10 yıl öncesinin özel harekatçılarıyla bugünün özel harekatçısı arasındaki en büyük fark budur.
En şerefli iş keşke olabilseydik.
Bir baltaya sap olamamislarin mesleği diyen sikikler hangi baltaya sap ? merak ettiren şerefli meslektir.
Keşke bu birimi köy korucularıyla kıyaslayacak kadar cahil olmasaydınız.
Emniyet teşkilatının terörle mücadelede etkin olarak kullandığı güzide birimdir.
Eğitimi haritacılık, keskin nişancılık, silah bilgisi ve atış, arazi harekatı, meskun mahal harekatı, operasyon planı hazırlama, hayattı idame ettirme, ilk yardım bilgisi, zırhlı araçlar, taktik ekipman kullanımı, bomba ve tuzaklama, pusu üzerinedir.
Sanılanın aksine eğitimi 5 ayda bitmez eğitim meslekten emekli olana dek devam eder ve onlarca kurs alınır ve meslek içinde profesyonelleşilir.
Beğenmediğiniz birimden eğitim almak için 72 ülke sıraya girmişken boş konuşmak için bile bir bilgiye sahip olmanız gerektiğini öğrenmelisiniz.
Emniyet teşkilatının terörle mücadelede etkin olarak kullandığı güzide birimdir.
Eğitimi haritacılık, keskin nişancılık, silah bilgisi ve atış, arazi harekatı, meskun mahal harekatı, operasyon planı hazırlama, hayattı idame ettirme, ilk yardım bilgisi, zırhlı araçlar, taktik ekipman kullanımı, bomba ve tuzaklama, pusu üzerinedir.
Sanılanın aksine eğitimi 5 ayda bitmez eğitim meslekten emekli olana dek devam eder ve onlarca kurs alınır ve meslek içinde profesyonelleşilir.
Beğenmediğiniz birimden eğitim almak için 72 ülke sıraya girmişken boş konuşmak için bile bir bilgiye sahip olmanız gerektiğini öğrenmelisiniz.
Son zamanlarda adını sıkça duyuran polis birimi. Neredeyse artık heryerde görüyoruz. Demekki iyi iş çıkarıyorlar.
Son zamanlarda adını sıkça duyuran polis birimi. Neredeyse artık heryerde görüyoruz. Demekki iyi iş çıkarıyorlar.
polisizimizin çelik yumruğudur . kodumu oturtur .
Namerde sert merde Yunus huyludur.
bugün bu bel ağrısıyla gitsem tamamlarım. sanki sat cehennem kursu kesildi başıma, abartmayalım.
Günümüzde değeri o kadar da bilinmeyen birim.
(bkz: pöh)
90'larda çökelek ekmek çay üçlüsü ile sessiz sedasız terörle mücadele eden yiğitler.
günümüzdekiler için no comment.
günümüzdekiler için no comment.
Aynı çatı altında çalışan benzer birimlerle kıyas etmeyi her zaman yanlış bulmuşumdur lakin bu sıralar mezun olma oranının yüksek olması kursun basitleşmesinden değil devletin politikasından kaynaklanıyor. Normal şartlarda bir çok kişi kurstan elenir ya da kendisi bırakır.
Komando kursunu yapan bunu da yapar diye bir saçmalık yoktur çünkü polis özel harekat kursunda kursiyerler kurs boyunca çelik yeleği sadece yatarken çıkarırlar koşarken sürünürken üzerinizde bu ağırlıkla eğitim alırsınız ve günlük ortalama 25 kilometre yol kat edersiniz dağa bayıra bu ağırlıkla vurur gidersiniz.
Komando kursunu yapan bunu da yapar diye bir saçmalık yoktur çünkü polis özel harekat kursunda kursiyerler kurs boyunca çelik yeleği sadece yatarken çıkarırlar koşarken sürünürken üzerinizde bu ağırlıkla eğitim alırsınız ve günlük ortalama 25 kilometre yol kat edersiniz dağa bayıra bu ağırlıkla vurur gidersiniz.
ülkenin bel kemiğidir, asayiş pöh ten sorulur.
Elleriniz dert görmesin yiğitler. Güzel benzetmizsiniz piçleri.
vatansever neferler, yerleri bambaşka.
sever sayarız, allah yardımcıları olsun.
sever sayarız, allah yardımcıları olsun.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar