bugün
- beyaz eşya dükkanında çalışan kız12
- müzik öğretmeninin çocukları istismar etmesi20
- 1.50 boyundaki kızın 1.90 erkek istemesi19
- 21-22 mayıs 2025 aykolik masklavi istanbul zirvesi26
- erkeklerin evlenmek istememe nedenleri22
- anın görüntüsü15
- vatan haini nasıl olur28
- ak parti anketlerde önde26
- yarın denize girecek olmam9
- furkan bölükbaşı14
- v a m p i r o v25
- diyanet'in kuran kursunda 17 çocuğa tecavüz25
- gençler namaz var mı9
- erkek erkeğe aşk8
- küresel15
- iş kadını ile sevgili olur musunuz18
- kameranın icadından sonra dini mucizelerin durması17
- diploma iptaline ilişkin tebligat21
- künefe bağımlılığı11
- arkadaşlar sizce bu ayakkabı nasıl14
- türkiye laiktir laik kalacak20
- çalınan kol saatinin chp binasında bulunması12
- imamoğlu çalmamıştır diyebiliyor musunuz11
- limonlu makarna8
- en son ne yediniz13
- dinsiz diye bir insanı sevmemek14
- boğaziçi üniversitesinde yaşasın şeriat sloganı10
- işsizler tüm gün ne yapıyor sorunsalı10
- 30 yaşına gelip hala düzen kuramamak8
- özledim mesajı19
- öğretmenlerin aldığı maaş helal mi sorunsalı15
- sen yokken tadı tuzu yok sözlüğün9
- selahattin demirtaşın serbest kalması11
- yarın vurduracak olmam11
- alkol dostunuzdur8
- köpekler toplandığında sokaklarda geyik göreceğiz8
- kürtçenin resmi dil olmasını istiyoruz15
- üniversiteyi bitirmek10
- sanatçılar terörsüz türkiye istemiyor mu11
- insan olmaya ceyrek kala13
- selam arkadaşlar napıyorsunuz12
- 15 mayıs 2025 özgür özel habertürk canlı yayını8
- profilinde aslan kaplan fotosu olan insan8
- sürekli filistinden bahsedilmesi8
- karınız sizi aldatsa ne yaparsınız12
- ama kent uzlaşısı8
- 15 mayıs 2025 ankara depremi8
- true'nun yetkili olması9
- cinsel ilişki teklifini reddeden erkek9
- yok mu lan başka kupa10

entry'ler (1580)
Yufka ekmek var ise ona sarmalı ve birde yanında yeşil soğanla iyi giderdi.not:Kahramaraş içli köftesinin üzerine tanımam nasıl yerseniz yiyin afiyet olsun.
Şu zamanda iyi yada kötü kimseyi ayırt edemiyorum çok sinsi insanlar var .az insan çok huzur,buna inanıyorum..
ilişkiye girildiğinde emilip avuçlandığına göre cinsel organ dır.
Ancak bu organın bir işlevi de şu annenin bebeğini Kendi sütüyle besleye bilmesi için dişi canlıların memeleri büyük oluyor...
Ancak bu organın bir işlevi de şu annenin bebeğini Kendi sütüyle besleye bilmesi için dişi canlıların memeleri büyük oluyor...
Sinan oğan da hitabet gücü ve lider karizması var.artik şu saatten sonra parti kurar ise MHP nin alternatifi olur iyi partiden akp den çok oy alır ama bu seçimde zor.daha kimse tanımıyor gerçekten merhum yazıcı oğlu aklıma geliyor bu adamı dinledikçe...
Ulaşabileceği en kötü, ahlaktan yoksun bir piyasa haline geldi halada uçup gidiyor millet aracının üstüne 100 bin koydu depremden sonra hiç ders
Alan Yok yazıklar olsun bu millete..
Alan Yok yazıklar olsun bu millete..
Bence Fatih Erbakan ın Cumhur ittifakına geçmesi bir yandan bakarsak iyi oldu belkide dengeleri sağlamak için katıldı.
Sinan oğan da hitabet gücü ve lider karizması var.artik şu saatten sonra parti kurar ise MHP nin alternatifi olur iyi partiden akp den çok oy alır ama bu seçimde zor.daha kimse tanımıyor gerçekten merhum yazıcı oğlu aklıma geliyor bu adamı dinledikçe...
Bakışları yani nasıl baktığıdır.size öyle bir bakar ki gözleri sizi içine alır bazı kadınların .
Behzat ç .
Yalanı su gibi söyler. menfati için herkesi anında satar. aşırı arsız, anlayışsız olur.Ve neden se bu tipler sempatik görünür insanların gözüne...
Deprem bölgesinde yaşıyorum evim az hasarlı evimde kalıyorum bir kaç tane yardımdan faydalandım ihtiyacım neyse kafi kadarı.
iş yerinden bir arkadaşım ihtiyacı olmadıkları halde kömür yardımı almış hemde torbalarca ve bunuda para ile sattığını anlatıyor yüzsüz bir şekilde bu nasıl bir cahilliktir bu nasıl vicdan bide iyi bir b.k yemiş gibi anlatıyor yazıklar olsun bu insanlara bu kadar mı düştünüz? Acınızdan mı öldünüz? Evi hasarsız olup sırf yardım alayım diye para yardımı alayım diye bedava yemek yemek için çadırda kalan bir sürü aç köpek var.insan biraz ders alır şükür eder.
Milletin yakınları ölmüş evi yıkılmış bu bahsettiğim insanlar menfaat derdinde hiç doymuyorlar kendi insanlığımdan utanıyorum..
iş yerinden bir arkadaşım ihtiyacı olmadıkları halde kömür yardımı almış hemde torbalarca ve bunuda para ile sattığını anlatıyor yüzsüz bir şekilde bu nasıl bir cahilliktir bu nasıl vicdan bide iyi bir b.k yemiş gibi anlatıyor yazıklar olsun bu insanlara bu kadar mı düştünüz? Acınızdan mı öldünüz? Evi hasarsız olup sırf yardım alayım diye para yardımı alayım diye bedava yemek yemek için çadırda kalan bir sürü aç köpek var.insan biraz ders alır şükür eder.
Milletin yakınları ölmüş evi yıkılmış bu bahsettiğim insanlar menfaat derdinde hiç doymuyorlar kendi insanlığımdan utanıyorum..
Sistemin acilen değişmesi gerekli.iyileştirilmiş parlamenter sisteme dönmek gerek demokrasi ve adalet için buna ihtiyacımız var.
Yalakalık ve amirlerin şeflerin altlarında çalışan işçiye haksızlık yapması adam tutması...
Koyun eti çok ucuz ise kilosu kaç TL onuda belirt ve kardeşim?
Bizim burda hiçte öyle değil hatta danadan dahada pahalı nerede yaşıyor bunlar?
Bizim burda hiçte öyle değil hatta danadan dahada pahalı nerede yaşıyor bunlar?
Particilik menfaat ve çıkar ilişkisidir .
Necip Fazıl Kısakürek
Ali Tufan kıraç
Mahsuni Şerif....
Ali Tufan kıraç
Mahsuni Şerif....
Sırt heybesi var evde eski zaman.
Aday olma.
Neden ise turkiyede benim çevremde çoğu kişi messiyi sevmiyor nedeni ise Ronaldo'yu seviyorlar Ronaldo müslümanlara yardım ediyormuş.tamam kardeşim Ronaldo'yu da sev messiyi de ikiside efsane.messi büyük yetenek Ronaldo da bi tık altı çok bı fark yok arada iki efsane birbirlerine ilham oldular..
Tavsiye etmiyorum kesinlikle vardiyası ayrı dert ortamı ayrı a sosyallık ayrı a.k fabrikanın güzel sosyal bir iş edinin.