bugün
- 29 ağustos 2026 galatasaray göztepe maçı3
- lokum gibi2
- ismet özel der ki3
- sabahları nefret edilen şeyler15
- rafael leao24
- sarapci koala69
- karı kıza para yedirir misiniz7
- yazarların kulaklığında şu an çalan şarkı6
- günün sözü20
- türkiye16
- ateistlerin yaşama amacı25
- galatasaray'ın çok ballı kura çekmesi23
- sözlüğün en sevilen yazarı38
- erkeklerin istediği tek şey17
- kendisine şiir yazılan kadın olmak ister miydiniz9
- sikerim böyle hayatı deyip 7/24 taksicilik yapmak2
- gece araba sürerken dinlenecek şarkılar9
- akp2
- biraderlerin vurduyor olması12
- biraderine de sana da yeter artık7
- mehmet ali alabora7
- sarapci diye nick alan akpli17
- iş yerinde sözlükte takılmak15
- en son ne zaman namaz kıldın13
- 26 ağustos 2026 olympique lyon fenerbahçe maçı50
- ayağı şiir kokan kadın6
- fener balı15
- gece tuvalette zıplayan fil görmek5
- karşı partiye oy veren arkadaşınıza küser misiniz13
- biraderizm felsefesi6
- fenerbahçe vs galatasaray26
- gerçekliğin zihinle genişleyerek yaratılması9
- bir dinciyle tartışmak5
- cin görmüş yazarlar4
- yeni tasarıma tek tıkla eskiye göt vererek geçmek9
- manifest11
- telefon zil sesini ilahi yapan anadolu çomarı3
- dayak yiyen kadının şikayetçi olmaması11
- deniz göktaş5
- gece şahin içinde lapsekili tayfur dinlemek4
- teröriste sövmek artık yasak23
- 27 ağustos 2026 şampiyonlar ligi kura çekimi22
- sorgulayan aklı insana kim verdi19
- öldükten sonra 2865 te dirilmek4
- gece herkes uyurken otele gelen kapüşonlu adam2
- kapadokya23
- game of thrones taki kerhaneci13
- pikap3
- gece ormanda bir seri katille köşe kapmaca oynamak3
- şarapçı koala ile viski içmek5
Mevsimlik iscilik ve turizmden sonra yurdum insanina bir ic göç sebebi daha çıktı.
play store da bulamadığım oyun. oğlum torrentten felan mı çekiyonuz nabıyonuz.
görsel
kutsal mekandan saygılar.
kutsal mekandan saygılar.
efsanevi pokemon kekoçu'yu yakalamak üzere bağcılara doğru yola çıktığım oyun. hakkınızı helal edin.
Baktim her yer kirmizi mavi, sari oldum bende. Maksat rekabet olsun. Sictim agziniza.
poketoplarınızı ve stardustlarınızı beleş gibi harcamayın, para verip poketopu alamıyoruz. stardust da biten bir şeymiş.
içimizdeki ashleri ortaya çıkarmıştır.adam inanmış.
görsel
görsel
pokemon avlamaya giderken takmak için kendime ash şapkası arıyordum, adamlar full teçhizat şapkalı, eldivenli falan geziyormuş.
Gogovlv
görsel
görsel
gps, internet, kamera vs derken öküz gibi şarjınızı yiyen oyun. telefon daha uzun süre dayansın diyorsanız bir bakın derim.
https://www.youtube.com/watch?v=XZksrHv49VI
https://www.youtube.com/watch?v=XZksrHv49VI
Bir kaç gün önce piyasaya çıkmış olan ve çok ses getireceğe benzeyen oyun.
Oynar mıyım? Oynamam.
Oynar mıyım? Oynamam.
akşam 7, gece 2 arası serverı göçük oyun, umarım en kısa zamanda başka ülkelere de yayılır, server sıkıntısı çekmeyiz.
bol miktarda zubat yakaladığım oyundur (17 adet).
memleket memleket değil mağara amk her yerden yarasa fırlıyo.
memleket memleket değil mağara amk her yerden yarasa fırlıyo.
görsel
Bana umumi tuvalet köşelerinde pokemon aratmış oyundur. Ulan kafedeyim bi bakiym dedim. Yakında biseyler var. Tuvalete kadar geldim köşede işerken yakaladım terbiyesizi.
Bana umumi tuvalet köşelerinde pokemon aratmış oyundur. Ulan kafedeyim bi bakiym dedim. Yakında biseyler var. Tuvalete kadar geldim köşede işerken yakaladım terbiyesizi.
suriyelilerden bile hizli yayilan oyun,
kardes bakiyorum hem ekside hem donanimhaberde vs akliniza gelebilecek tum sanal platformlarda inanilmaz bir hizla yayilmis, sayfalarca yorum atilmis, bu turk insanindaki bir seyin cilkini cikartma huyu ne yazikki hic degismeyecek gibi, hic oynamadim oyunu, yeni bir bagimliliga zamanim el vermez fakat olayin bu boyutlarda olmasi beni sasirtti,
simdi bunun klanlari kurulur belki, facebook gruplari acilir, oyuncu kulupleri hatta teamspeak a kadar yolu var, oyun hareket etmeyi gerektirdigi icin bu soylediklerimin bazilari olmayabilir fakat dedigim gibi, bu isin sonu iyi degil, eroin gibi insanlar kaptirmis kendini.
kardes bakiyorum hem ekside hem donanimhaberde vs akliniza gelebilecek tum sanal platformlarda inanilmaz bir hizla yayilmis, sayfalarca yorum atilmis, bu turk insanindaki bir seyin cilkini cikartma huyu ne yazikki hic degismeyecek gibi, hic oynamadim oyunu, yeni bir bagimliliga zamanim el vermez fakat olayin bu boyutlarda olmasi beni sasirtti,
simdi bunun klanlari kurulur belki, facebook gruplari acilir, oyuncu kulupleri hatta teamspeak a kadar yolu var, oyun hareket etmeyi gerektirdigi icin bu soylediklerimin bazilari olmayabilir fakat dedigim gibi, bu isin sonu iyi degil, eroin gibi insanlar kaptirmis kendini.
Bu gün Oynarken on kilometre yürüdüğüm oyundur.
Veee yolda başka pokemoncular da gördüm. Elindeki telefona kitlenip bakan ve hızlı hızlı yürürken aniden durup parmağını ekranda aşağıdan yukarı hareket ettiren dünya kadar insan var.
Biri tüm gymleri ele geçirmiş. Sonra parkta bulduk onu da. Adam bisikletle geziyor. Çok mantıklı. Bi de diş hekimi sanırım nicki öyle, yol üserindeki bütün gymleri toplamış. O da kesin arabayla geziyor.
Hayatımda ilk defa bi yerden bi yere giderken yol uzatıyorum. Yarın çıkıp poketop toplamam lazım.
Delirdi millet ya, ben de delirdim.
Veee yolda başka pokemoncular da gördüm. Elindeki telefona kitlenip bakan ve hızlı hızlı yürürken aniden durup parmağını ekranda aşağıdan yukarı hareket ettiren dünya kadar insan var.
Biri tüm gymleri ele geçirmiş. Sonra parkta bulduk onu da. Adam bisikletle geziyor. Çok mantıklı. Bi de diş hekimi sanırım nicki öyle, yol üserindeki bütün gymleri toplamış. O da kesin arabayla geziyor.
Hayatımda ilk defa bi yerden bi yere giderken yol uzatıyorum. Yarın çıkıp poketop toplamam lazım.
Delirdi millet ya, ben de delirdim.
"roket takımı nerede?" dediğim oyundur.
zeka seviyesi düşüklerin oynadığı oyun. lan ne tür cinsiniz siz. evet.
en çok da ne koyuyor biliyor musunuz? sorsanız pokemonun nintendodaki oyununu oynamayı bırak adını bile duymayan insanlar ellerinde poke top pokemon avlıyor...
Ergenlerin, ya da ruhu ergen olanların, daha doğrusu çocukluktan çıkamayanların oynadığı oyun.
Neyse dokunmayalım sevinsin mutlu olsun garipler.
Neyse dokunmayalım sevinsin mutlu olsun garipler.
applestore a hala gelmemiş oyun. indirmek için yeni zelanda hesabı açtıracak oyun
Ne ara bu kadar güçlendiniz aq.
Ne ara bunları yakaladınız. Bize anca zubat zaten.
(img:#1110862)
Edit: arkadaşlar kaynak suan belirtemiyorum ama reddit te bir kullanıcıya ait bu.
Ne ara bunları yakaladınız. Bize anca zubat zaten.
(img:#1110862)
Edit: arkadaşlar kaynak suan belirtemiyorum ama reddit te bir kullanıcıya ait bu.
maalesef, türkiye'ye yasal olarak geldiğinde apk'dan yükleyerek kasılan karekterlerin silineceği oyun..
tabi sizler bilirsiniz arkadaşlar ama kendinizi de yormayın şuanlık, sadece oyunu kavramak için oynasanız yeterli. türkiye'ye yasal olarak geldiğinde yardırabilirsiniz.
tabi sizler bilirsiniz arkadaşlar ama kendinizi de yormayın şuanlık, sadece oyunu kavramak için oynasanız yeterli. türkiye'ye yasal olarak geldiğinde yardırabilirsiniz.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar