bugün
- üç sözlük kızına evlenme teklif etmek5
- 19 ekim 2026 trabzonspor beşiktaş maçı16
- caminin tuvaletinde 31 çekmek5
- coskuyla sabunlanan pipi9
- bir erkeğin yapabileceği en büyük hata8
- karton toplayan cocuk'un gerçek yüzü18
- 20583
- 40 yaş üstü erkekleri sözlükten tahliye ediyoruz18
- salata bile yapamayan tip5
- sözlüğün en güzel kızları sıralı liste9
- sözlük erkeği düşürmeye çalışan kız7
- arkadaşlar cenabet kim3
- gecenin bir vakti gelip vurdurmam lazım diyen kız8
- telefona eşini benim karı diye kaydeden erkek3
- egzotikbirkul6
- mandalinanın yanında ekmek yemek2
- erkek düşmanlığı yapan kadınlar8
- hangi 3 futbolcu ile ev arkadaşı olmak isterdiniz6
- bdsm ci kadın yazar12
- sözlüğü 5 ailenin yönetmesi20
- sözlük yazarlarının salataları15
- kolye140
- kekim kabarmıyor uff diye mesaj atan kız4
- kürt kızlarının afet'i devran olması4
- aferin forte2
- lise eteğini saklayan 35 lik abla2
- tuttuğunu koparan kadın3
- belinde don t stop dövmesi olan kız7
- anto'nun beyaz çorabı3
- duş almak yerine sadece kafasını yıkayan insan6
- dm den mesaj atılan kızın alet fotosu atması3
- türkiye nin en büyük sorunu13
- trabzonspor bu sene çok can yakar3
- arkadaşlar ben sapık mıyım4
- dişi bir yazarla karşılıklı çay içmek7
- 21 ekim 2026 lille galatasaray maçı13
- kızı için şoför arayan adamın ilanı10
- bir gun belki hayattan2
- usualsuspects'in ayağı15
- sözlüğü amcalardan arındırıyoruz kampanyası6
- atatürk ekber atatürk ekber3
- uzaylılar gözlük takıyor mu4
- gina'ya sımsıkı sarılmak2
- fon vurgunu34
- hem kürt hem trabzonsporlu hem milliyetçi olmak4
- zorunlu askerlik ve negatif özgürlük2
- anto'nun ayskları2
- yazarların hayattaki başarıları9
- güzellik göreceli değildir2
- parcalandim toparlanamiyorum36
ikinci elde alanın kötüne kazık olarak girecek bir pejo arabası. opel fiat peugeot 30 bin liranın üzerinde araba yapar da siz de gaflete düşüp alırsanız şemsiyenin açılmasını beklemeyin.
Edit :opeli gruptan çıkarıyor rakamı da enflasyon bazında güncelleyip 50bin yapmak durumunda kalıyorum.
Edit :opeli gruptan çıkarıyor rakamı da enflasyon bazında güncelleyip 50bin yapmak durumunda kalıyorum.
tasarımı audiyi anımsatmıştır.
yakışıklı arabadır.tıpkı diğer peugeotlar gibi.
uzun bir süre test ettim ve gerçekten beni kendine hayran bıraktı. zaten peugeot genelde güzel arabalar yapar, ama bu arabalar bizim yollarımız ve sürüş özelliklerimize uygun değildir, narin arabalardır, 508 de bu şekilde. segmentinde çok büyük rakipleri var, citroen c5, renault latitude , volkswagen passat , opel insignia ... gibi. rakiplerinden artıları - eksileri var, fakat fiyat / performans olarak ben kendisini bir adım önde görüyorum.
"yakışıklı araçlar" kategorisindedir.
2014 modeline sahip olduğum araç. yakıt olarak neredeyse türkiyedeki en az yakan araçlardan biri diyebilirim. konfor, rahatlık ve sürüş keyfi olarak da segmentinde ki arabalar dan aşağı kalır bir yanı yok, hatta fiyat olarak çok daha avantajlı.
Makyajlanmış kasasıyla beni benden almış fransız dükü , yeni passatla koy yanyana hiç aşşağı kalmaz elbette tdi ile hdi kıyaslamak olmaz ama ikisinin kasasıd ben burdayım diyor ok gibi araba maşşalah.
Ikinci el piyasasinda neredeyse polo parasina alinabilen aractir swh. Gercekten cok yakisikli bir arabadir. Az yakar diyorlar. 50 bin civari fiyata makul arac.
Gayet yakışıklı bir araç'tır.
Bir diğer yakışıklı için (bkz: citroen c5)
Bir diğer yakışıklı için (bkz: citroen c5)
bu sıralar almayı düşündüğüm araÇ. süren-kullanan varsa bi zahmet yeşil ışık yaksın bana.
ülkemizde hakkı teslim edilmeyen bir otomobildir. yol tutuşu, konforu, yakıt performansı, malzeme kalitesi , estetik yapısı ile sınıfında en önde gidenlerden olan bir fransız harikasıdır .
Bu araç ile 5.000 km yi deviren bir kullanıcı olarak söylüyorum; eğer şanzımanını takıntı yapmazsanız kesinlikle bu segmentte bu fiyata alacağınız en iyi aracı almış olursunuz.
Bu araç ile 5.000 km yi deviren bir kullanıcı olarak söylüyorum; eğer şanzımanını takıntı yapmazsanız kesinlikle bu segmentte bu fiyata alacağınız en iyi aracı almış olursunuz.
2019'da çıkacak yeni kasası çok canlar yakacak gibi duran otomobil.
fastback olarak piyasaya giriş yapan rakiplerine nazaran (a5,cla,arteon) fiyatı çok daha uygun -210.000, 330.000- olan, dış tasarımıyla gerçekten hayran bırakan bir araç. peugeot uzun zamandır bekletmesinin karşılığını verdi.
2018´de Paris Otomobil Fuarında tanitilan 2019 modeline 508 II (yani ikinci nesil 508) denilmektedir.
benzinli olarak 1,6 litrelik iki motora, bir hibrit motora, bir adet 1,5 litrelik dizel ve 2 litrelik iki adet motor sunmaktadir.
2014 yilinda konsept araci ile gelecekteki araclarinin nasil olacagi hakkinda fikir vermisti. bu arac fransa´da ve çin´de (bkz: wuhan) üretilmektedir.
görsel
görsel
görsel
görsel
görsel
görsel
benzinli olarak 1,6 litrelik iki motora, bir hibrit motora, bir adet 1,5 litrelik dizel ve 2 litrelik iki adet motor sunmaktadir.
2014 yilinda konsept araci ile gelecekteki araclarinin nasil olacagi hakkinda fikir vermisti. bu arac fransa´da ve çin´de (bkz: wuhan) üretilmektedir.
görsel
görsel
görsel
görsel
görsel
görsel
Wuhan'da üretiliyorsa Allah belasını versin. Olmaz olsun öyle araba.
abiiiiiiii o nasıl bir araba lan diye iç geçirdim arabaya resmen. sanırım 2019 model. nasıl karizmatik bir arabadır o. o arka lambalar ne güzel onlar öyle. bu adam bir arabaya aşık oldu sözlük...
yeni kasa tasarımı gerçekten çok güzel olmuş. kırmızısı insana boğa gibi hissettiriyor.
tek kelime ile müthiş bir araba. türkiyede alınamıyor tabii.
2019 ve 2020 modeli gerçekten ateş eden araba. Adamın dibi düşüyor ya.
Nefis makine, nefis.
Nefis makine, nefis.
Pederin bana alacağını iddia ettiği araç.
Beklentisizce, hayalden uzak bir şekilde bekliyoruz.
Beklentisizce, hayalden uzak bir şekilde bekliyoruz.
d segmentinde açık ara en az yakan araçtır. 1.6 e hdi motor + robotik şanzuman kombinasyonu at gibi arabaya şehir içi 3-4lt yakıt ortalaması yakalatabiliyor.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar