bugün
- türklerin ileri olduğu konular21
- en gey özelliğiniz10
- burçlara inanan erkek15
- en son alınan hediye7
- soğuğu sıcağından daha iyi olan şeyler7
- yazarların çektiği manzara fotoğrafları9
- çırçıplak yatmak9
- sözlük kavgalarındaki avamlık5
- nervio yu çok seviyorum ne yapmalıyım7
- sokakta gocu ile karşılaşmak5
- bir kadının en güzel bölgesi8
- eski seni özlüyor musun6
- deri ceketli serseri5
- abd vizesi5
- dünyanın en güzel tatlısı8
- arkadaşlar bakar mısınız11
- caner taslaman7
- 40 yaş üstü kel sözlük yazarı5
- dinsize inanır mısın17
- sözlükte kadınlara sararak tatmin olan incel5
- bir gün öleceğini unutmak10
- bugün sağlığın için ne yaptın7
- nasuh mahruki2
- her başlığın altında biten sözlük paraziti5
- geceye acı ama gerçek bir cümle bırak3
- vantilatörü kendine çevirmek6
- özlenen hissiyatlar6
- ruh hastası olan yazarlar6
- seninle şurada olabilirdik5
- uysaljakoben gocu'nun fake hesabı mı5
- kültürün bireyi boğması4
- bir insanın daraldığında sığınabileceği yerler5
- ayak sevecek kadar abaza olmak3
- gocu pandela barışı4
- film izlerken ağlayanlara gülmek3
- evdeki alkolün bittiği anda yapılacaklar5
- sözlüğün kalitesindeki artış4
- sevgiliyle karşılıklı ağlamak3
- salak yazarlar7
- ioçke'nin elleri4
- geceye bir şarkı bırak23
- ses yakışıklılığı2
- ak saçlı klavye delikanlısı3
- kasiyer kızdan hoşlanmak4
- pandela6
- kültür seviyesi yüksek esprilerin havada kalması4
- chatgptye penis fotoğrafını atmak18
- bir kadının kalitesiz oldugunu gösteren detaylar3
- gocu31
- bir insanda en sevilen özellik3
play station da liverpool u seçtiğim için şu an pişmanlığını yaşadığım kişidir.
bejekanın ingiltere'deki eşi.
fasulye sırığı gibi boy olmasına rağmen mehmet aurelio kafa topu veren futbolcudur.
rakip ceza alanında bitmiş kavak ağacı. bu haliyle adam beşiktaş'a karşı bir gol bir asist ile oynadı.
bildiğin orospu çocuğu. galatasaraylıyım ama dün beşiktaş maçında yaptığı orospu çocukluklarını görünce iyice nefret ettim.
futbolculuğu ayrı, ingiliz terbiyesizliği tadında piçliği apayrı bir adam.
maçtan önce tıpkı kankası domuzcuk rooney'nin her türk takımı ile eşleşmesinden sonra yaptığına benzer açıklamalar yapan ingiliz lavuğu. kariyerinin en güzel golünü şampiyonlar liginde 3-2 biten galatasaray maçında atmıştır bu eleman. o boyuna göre tekniği gayet yerindedir.
tiplere bak ya,
http://galeri.uludagsozluk.com/r/peter-crouch-57656/
(bkz: down sendromu)
tiplere bak ya,
http://galeri.uludagsozluk.com/r/peter-crouch-57656/
(bkz: down sendromu)
beşiktaş maçından önce kendi s.kik takımına bakmaksızın beşiktaş'ı küçümseyen açıklamalar yapan ingiliz lavuğu.
maçta yusuf yusuf hallerini bolca gördük ama. demek konuşmakla olmuyormuş bu işler.
karı gibi kendini attığın saçma sapan penaltı olmayaydı belki de sahadan elinize alıp çıkacaktınız kim bilir?
istanbul'a gelme oğlum. bu taraftar bir şeye taktı mı işin var demektir. hezimete uğrayacaksınız o maçta. benden söylemesi.
maçta yusuf yusuf hallerini bolca gördük ama. demek konuşmakla olmuyormuş bu işler.
karı gibi kendini attığın saçma sapan penaltı olmayaydı belki de sahadan elinize alıp çıkacaktınız kim bilir?
istanbul'a gelme oğlum. bu taraftar bir şeye taktı mı işin var demektir. hezimete uğrayacaksınız o maçta. benden söylemesi.
Türk takımlarıyla karşı karşıya geldiğinde rahat durmayan futbolcu atıyor durduramıyoruz.
robocrocuh adıyla anılıyor ingiltere'de.
bundan bir hafta önce olsa galatasaraylılar bilir sebebini derdim
ama şimdi bir de dert ortakları çıktı. beşiktaşlılar da biliyor artık sebebini.
bundan bir hafta önce olsa galatasaraylılar bilir sebebini derdim
ama şimdi bir de dert ortakları çıktı. beşiktaşlılar da biliyor artık sebebini.
(bkz: peter crouch/#13295875)
dedik oldu.
rahat bir galibiyet falan diyen bu yavşağın hezimet yaşarken yüzünü görmeyi o kadar çok isterdim ki.
götüne girsin crouch!
dedik oldu.
rahat bir galibiyet falan diyen bu yavşağın hezimet yaşarken yüzünü görmeyi o kadar çok isterdim ki.
götüne girsin crouch!
yüzüklerin efendisinde ki smeagol karakterinin; uzun boylusu. ayrıca futbolcu olduğu iddia edilmektedir.
dünkü maçta manchester city e muhteşem bir gol atan oyuncu..
http://www.youtube.com/watch?v=awnoJ4o8dK0
http://www.youtube.com/watch?v=awnoJ4o8dK0
dünkü maçta manchester city e şansa bala muhteşem bir gol atan oyuncu. kaleye bile bakmamış amk.
dünkü manchester city maçında harika gol atan futbolcu. kaleye bakmaması normal adam forvet kalenin nerede olduğunu biliyor. bir jardel bir raul, her vurduğu topta kaleye bakıyorlar sanki. bir forvet oyuncusu için en önemli özelliklerden biridir, arkası dönükken kalenin nerede olduğunu bilmek.*
Uzun zamandır hakkında türkiye ye transfer olacağına dair peşpeşe haberler yapılmayan ingiliz forvet. Hayırdır insaallah. Fotomaç kendisini nadasa bıraktı herhalde , seneye daha çok verim almak için.
(bkz: başkanım beni al)
türkiye de olsa mahallede, okulda, maçlar da olsa lakabı uzun olurdu. hiç sevmiyorum bu adamı; sevgilisi de çok tatlı.
Sahi bir peter crouch vardı ne oldu o?
futboldan soğumak için tek neden. bir insan bu kadar mı sahaya yakışmaz!
futbolculuğuna bi şey diyemiyorum lakin yakışmıyorsun be kardeşim hala yakışmıyosun.
futbolculuğuna bi şey diyemiyorum lakin yakışmıyorsun be kardeşim hala yakışmıyosun.
issiz adaya dussem, yanima alacagim uc seyden birisidir kendisi. bi' insan bu kadar mi sempatik olur? drogba 1, robocroch 2. yillarca bulundugu takimlari alip, fm de pes de fifa da yardirdigim olmustur. unutamam hâlâ o gunleri. liverpool karsisinda stoke city formasiyla attigi golden sonra, bu gece ruyama girmistir dev adam... kesme futbolu hic birakmasa. 2 metrelik boyuyla yan kanatlardan acilan ortalara kambura yatip da kafa vuruslari arasa hep...
Birileri transfer etse de süper lig de izlesek keşke...
4 Nisan 2015 Chelsea stoke city maçında oyuna yedekten dahil olan veteran, dev golcü.
Yıllar önce hep Galatasarayıma gelmesini istediğim oyuncu ama olmadı.
yaşlandı artık.
yaşlandı artık.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar