bugün
- şort giyen genç kıza saldıran yaşlı kadın31
- dünyanın tersine dönmesi6
- insan doğru olanı seçerek mutlu olabilir mi6
- gıyasettin nerede sorusu3
- dolar3
- cansever4
- para4
- tavuk sevmemek5
- kadınlar neden kötü araba kullanır sorunsalı14
- superman ile venom birleşse3
- sözlük yazarlarının tatlıları14
- birader yazar beyler bay bey biraderdirler3
- gece gece arayan dolandırıcı3
- sözlüğün içinden geçmek2
- yorgun mermi19
- türk mutfağının en uyduruk kaydırık yemeği7
- galatasaray10
- behlül ün bihter den ayrılma nedenleri4
- fairuz3
- bikbik hanfendi3
- 20192
- karadağ2
- beyoğlunun arka sokaklarında arka sokaklar izlemek2
- gece kedilerin suyunu içen 5 metre yılan görmek2
- güzel kadın3
- meltem mi daha güzel gönül mü sorunsalı6
- futbol6
- anın fotoğrafı14
- galatasaray neden transfer yapamıyor16
- durmaması gereken yerde duran insan2
- etek giyen erkek10
- sürekli dizi6
- bir bayanı kötü adamların elinden kurtarmak3
- birol güven2
- waffle4
- yeni zelanda ya gitmek5
- milli piyade tüfeği2
- laptop4
- otostopçuya içini dökmek2
- sözlük yazarlarını evlendirmek12
- lionel messi5
- she was the most beautiful person'i ever saw2
- sözlük tipsizlerinin fotoğrafları12
- yecüc ile mecüc3
- namaz4
- yemek yapmayı bilmeyen kadın8
- kadın sürücülerin bilmediği trafik işareti2
- devalüasyon yakın mı9
- hangi manifest kızısın3
- zorunlu eğitim6
entry'ler (143)
Malesef izleyemediğim maç.
Türkiye'nin ilk interaktif dizisi imiş,fragmanı güzel görünüyor hayırlı olsun diyelim.http://1kezban1mahmut.com/
Müthiş itici bir adam aynı zaman da kendisi gibi son derece itici sağa sola emirler yağdıran bir oğlu vardır bu adamın.
Zaten hüzünlü olan bünyemi amının ortasına koymuştur gece gece
http://fizy.com/#s/1hrjxi
http://fizy.com/#s/1hrjxi
Bitmek bilmeyen kadın programlarına eklenen son halka tez vakit biter umarım.
bu akşam atletico madrid tarafından en az 5 yiyecek takımdır.
Edit : en az 5 dedim 2 tane daha gelir...
Edit : en az 5 dedim 2 tane daha gelir...
Elmander,Necati,Selçuk ve Melo karşısında çaresiz durumlara düşmesi muhtemel olan ancak bunun farkında olmayan acınası defans oyuncusu.
Euro lig'de bu sene mucizeler yaratan takımım.
Müthiş Playmaker diye de adlandırıldı ya eh artık ne diyim.
Galatasaray için çok büyük şanstır el üstünde tutulmalıdır.
bugünkü gaziantepspor maçını kazanmasıyla hiç bir şey iyiye gitmeyecek bu takımın top yapma sorunu var üst üste 3 pas yapamamama sorunu var haspel kadar birileri hata yapacak ve galatasaray kazanacak bunları görmeyip herşeyin iyi gittiğini sanan arkadaşların ben gözünü sikiyim.
Futboldan zerre anlamayan sadece yıldız transferden memnun olan taraftarların baş tacı ettiği futbolcu. Biraz daha dikkatli izlenirse bu adamın bir numarası olmadığı anlaşılır umarım almaz Galatasaray bonservisini.
9 maç üst üste kazanması gerçekten mucize olan takım. Bu takım bu sene bir daha böyle seri yakalayamaz.
(bkz: Recep yazıcı) ile birlikte yaptıkları güzel bir röpörtaj için http://goo.gl/r3tsp
Galatasaray alt yapısında 1991 yılından 2008'e kadar görevini başarıyla yapmış türk futboluna sayısız yıldız kazandırmış bir futbol emekçisi daha. Şimdiler de azerbaycan'ın Qebele takımında çalışmakta. Türk futbolunun gerçek mimarlarındandır bence kıymeti bilinesi insan.
Halim fıçıcı ve kendisiyle yapılmış çok güzel bir röpörtaj http://goo.gl/r3tsp ayrıca Berk yıldız'ın alt yapıya gelişi alt yapılar da futbol oynamış ancak başarılı olamamış beni duygulandırmıştır.
Halim fıçıcı ve kendisiyle yapılmış çok güzel bir röpörtaj http://goo.gl/r3tsp ayrıca Berk yıldız'ın alt yapıya gelişi alt yapılar da futbol oynamış ancak başarılı olamamış beni duygulandırmıştır.
Galatasaray alt yapısında 6 sene başarıyla görev yapmış şimdiler de azerbaycan'ın Qebele takımında yeni yıldızlar yetiştirmekte olan Galatasaray'da görev yaptığı dönem de (bkz: arda turan) (bkz: aydın yılmaz) (bkz: emre çolak) (bkz: semih kaya)
(bkz: sabri sarıoğlu) (bkz: uğur uçar) (bkz: cem sultan) gibi oyuncuları türk futboluna kazandırmış bir futbol emekçisi. Ayrıca bugüne kadar hakkında tek entry bile girilmemiş olması gerçekten üzücü.
(bkz: sabri sarıoğlu) (bkz: uğur uçar) (bkz: cem sultan) gibi oyuncuları türk futboluna kazandırmış bir futbol emekçisi. Ayrıca bugüne kadar hakkında tek entry bile girilmemiş olması gerçekten üzücü.
Moussa sow transferinin sponsoru mu acaba diye düşündürmüştür.
http://skormedya.com/gund...bahceden-sahenke-tesekkur
http://skormedya.com/gund...bahceden-sahenke-tesekkur
Açık ve net bir şekilde Fenerbahçe'yi bitirmeye çalışan takımım. Başarılı olur olmaz bilemem ancak aynı şeyleri bir başka kulübün Galatasaray'a yapma olasılığı sıfır sıfır sıfır.
nasıl bir yüzsüzlük pişkinliktir ki hala utanmadan TFF başkanvekillği yapmaktadır.