bugün
- sinek küçüktür ama mide bulandırır5
- sözluk kız ayarlama yeri değildir6
- yaş ilerledikçe anlaşılan şeyler4
- ismail kartal9
- güne bir şarkı bırak14
- böceği öldürmek yerine dışarı atan insaflı kişi8
- müzik dinlemenin felsefesi4
- sözlükte kendini kadın yapan erkekler4
- bugün ne yedin10
- hayatın anlamsız olduğu anlar3
- fenerbahçede dördüncü ismail kartal dönemi5
- sıla gençoğlu2
- kızların evlenmek için 150 gram altın istemesi2
- yanlışlıkla erkek sikmek9
- arda güler egosu6
- bugünkü bilgi ile 2000 yıl önce yaşamak4
- islam düşmanlarına epstein şoku10
- somon pişirdim yanına da şarap açarız diyen kız3
- şu anda ne yapıyorsun19
- 17 haziran 2026 gökyüzünde ay yıldız olması3
- iş verenlerin aç gözlü olması8
- kütüphane de topuklu ile dolaşan kevaşe5
- evlenmek için gereken minimum para5
- en iyi terapi2
- kocasına tatlı yapan kadın2
- fokur fokur lubunya kaynaması6
- intihar etmek10
- sürekli yorgun olan yeni gelin5
- 30 lu yaşlar14
- tepkiselbiri3
- eşim ateist olsa 10 çocuğum da olsa onu boşarım5
- sultani bezelye2
- tutunacak tek dalı uludağ sözlük olan tip5
- evlenmek yerine tek başına dünyayı gezmek3
- ayağına kaldırım taşı bağlanan caretta caretta7
- g72
- günlüğüne ağlayarak çaylak olduğunu yazmak2
- arap emperyalizmi5
- sedat pekmez8
- cristiano ronaldo3
- hdp'yi meclise sokan hainler3
- bursa da navigasyonun yanlış yolu göstermesi5
- insanların gözlem yapmaması9
- bir şeyler söyle12
- kürtlük2
- cristiano ronaldo vs lionel messi5
- kilo verme günlüğü2
- kesin bilgi diye bir şey yoktur yaymayalım2
- hamburger fiyatlarının iyice çığırından çıkması3
- hobileriniz4
para karşılıgı kendini satmak.
en eski meslek.
emekliliğinde bile bu işe gönül verenlerin yapacağı meslek dalıdır.
orospuların icra ettiği meslek.
"orospuları koruma ve kollama derneği" adı altında bir dernek altında teşkilatlanma içinde olduklarını işittiğim bir meslek türü.
para karşılığında seks yapmak
girişi olan,çıkışı olmayan...adres soranlara kötü yol'dan direkt ilerlediye tarif edilen meslek,icraat...
dünyanın en eski mesleği. ve diğer memeli hayvanların bir kısmında da var olan meslek. içgüdüsel olabilir.
casusluk ve avukatlıkla birlikte en eski meslektir.hangisinin daha kötü
olduğu henüz bulunamamıştır.
olduğu henüz bulunamamıştır.
sadece para için değil, bir çıkar için bedenini, ruhunu veya karakterini satmaktır.
günümüz de binlerce şekli geliştirilmiş olan orospuluk, bir sanattır. herkes her konuda orospuluk yapabilir , belki de herkes bir şeyin orospusudur !!!
günümüz de binlerce şekli geliştirilmiş olan orospuluk, bir sanattır. herkes her konuda orospuluk yapabilir , belki de herkes bir şeyin orospusudur !!!
türkiye cumhuriyeti devleti' nin genellikle dış ilişkilerde bulunduğu durum.
illa para için değildir, tanımadığı görmediği birine sex teklifi yapmakta bu kategoriye girebilir.
bir kaç yerli bankanın alenen yaptığı meslektir. saygımız vardır. umarım afrikaya da şube açarsınız.
bi nevi kasaplık. kasap da et satıyor.
orospuluğun bir değil bin türlüsü vardır derler: yani orospuluk sadece parayla yatıp kalkma durumunu değil, aynı zamanda ruhunu satmak, yalan söylemek, işgüzarlık etmek, aldatmak, sevgilinin yanında göz kayması, cimrilik, cak cak konuşmak vbg. uzayan bir listediki diğer durumları da tek bir kelime 'orospuluk' ile tanımlayabiliriz.
hayat okulundan atılmış hayat kadını.
Ekonomik krize rağmen sapasağlam ayakta kalan tek sektör. işçi çıkarmayı bırakın her gün yüzlerce işçi kazanıyor.
kimilerine göre bacaklarının arasındakini herkese acan gibi yorumlanır .
ya para karslıgı ya da zevk karşılıgı yapmış olan dişi kişiye söylenir. sadece bedenen olmayan ve kadını / erkeği olmayan olgudur oysa.
ya para karslıgı ya da zevk karşılıgı yapmış olan dişi kişiye söylenir. sadece bedenen olmayan ve kadını / erkeği olmayan olgudur oysa.
erkek egemen bi dünyada yaşıyoruz. her ne kadar bütün kararları kadınlar alsa da, tüm dünyada* erkekler egemendir.*
dünyanın en eski mesleğidir ya da kendi istekleriyle bu işe bulaşıp bulaşmadıkları geyiklerine girmiycem; ben başka birşeye takılıyorum aslında. orospu, fahişe, eskort değil! hayat kadını.. aslında hak ettikleri tek ad bu galiba: 'hayat' kadını!
dünyanın en eski mesleğidir ya da kendi istekleriyle bu işe bulaşıp bulaşmadıkları geyiklerine girmiycem; ben başka birşeye takılıyorum aslında. orospu, fahişe, eskort değil! hayat kadını.. aslında hak ettikleri tek ad bu galiba: 'hayat' kadını!
özel bir takım şartları vardır her isteyen orospuluk yapamaz. bu mesleği icra eden bir bayandan öğrendiğim kadarı ile türkiye cumhuriyeti vatandaşı olmak, 21 yaşını doldurmuş olmak, iş yerine yakın bölgede okul ve ibadethane bulunmaması gibi şartlar aranıyor imiş bu mesleği icra edebilmek için. vergi de veriyorlarmış ayrıca.
cogu insani sapiklikdan alikoymaya yarayan meslek.
para karşılığı, erkeklerle sex yapan kadınların, yaptığı iştir. aşağı görmemek gerekir. zira bir erkeğin, sucudan daha fazla ihtiyacı olabilir bu meslek erbabına. neden ihtiyacımız olan ve severek ilgilendiğimiz şeye bok atalım ki?
yemekteyiz
yemekteyiz
para karşılığı birlikte olmak zorunda kalıp bilmediğimiz insanlara bu lafı etmek beni rahatsız ediyor. çaresizlik zor birşey. hiç birmizin yarını belli değil. sıcak evlerden tanımadığı bir sürü insanın pis kokusunu çekenlere bu damgayı vurmak ne kadar doğru...
bilmiyorum ama bana göre bu kavramı karşılayanlar; insanların hayatı ve onuru ile oynayanalar, kıskançlar, yalancılar, zihniyetlerinde binbir tilki dolandırıp herkesin canını yakanlardır!
bilmiyorum ama bana göre bu kavramı karşılayanlar; insanların hayatı ve onuru ile oynayanalar, kıskançlar, yalancılar, zihniyetlerinde binbir tilki dolandırıp herkesin canını yakanlardır!
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar