bugün
- akepeye oy verenlerin tipleri12
- kabataş yalanı20
- hayvanseverlik adı altında insan düşmanlığı yapmak15
- cumhurbaşkanlığı yolunda kaç chp'li telef olacak11
- pazardan ne alsam8
- anın görüntüsü15
- menzil şeyhinin çakarlı aracı12
- mahmud abbas9
- iyi giyinen kadınlar16
- akp için 3 kelime yakıştır11
- fay hattına kazıp kontrollü kırmak34
- yobazlar ve gericilerdeki pakistan hayranlığı25
- kedi besleyen kızların ortak özellikleri16
- kisinin 17 yasina verecegi ogut15
- allah ı niçin göremiyoruz16
- kasko fiyatları8
- erdoğan ikinci atatürk'tür11
- filistini destekleyen yahudi delege11
- ekrem imamoğlu85
- pakistan ve hindistan denze düşse kimi kurtarırsın17
- yola saçılan içkileri talan eden izmirliler12
- karınız istese sözlüğü bırakır mısınız15
- espressolab24
- erdoğan sonrası hükümet34
- her çarşamba 20 lik çıtır için aynı otele gitmek12
- gulmekicinyaratilmis13
- aykolik'in akbilini doldurmak11
- aykolik masklavi buluşması8
- galatasaray lı olmanın çok masraflı olması27
- bantla bantla da nereye kadar12
- gezi parkını yakmak8
- okunan kitabı anlatamamak9
- asya'nın en iyi 100 üniversitesinin 4'ü türkiye de20
- en uzun bekletilmiş erkek10
- akpli arkadaşınızı banyoda yıkar mısınız8
- ermeni soykırımı için özür dileyelim kampanyası12
- yolda namaz kılan davarlar16
- deprem oldu19
- aykolik yetkili olsun kampanyası25
- 4 hak mezhep9
- aşağılık insanlar11
- sırrı süreyya önder28
- fotokopici bi erkek39
- kendisinden ayrılan kadını rahatsız eden erkek15
- 27 nisan 2025 eyüpspor galatasaray maçı28
- aknaz beyaz peynir11
- bir erkeğe alınacak en güzel hediye20
- papa francis'in serveti9
- yazarların ölüme en çok yaklaştıkları an16
- zina çoğalınca deprem olur10

entry'ler (299)
görüntülü açık arttırma yapılabilen, emlak, vasıta ve her türden eşyayı alıp satmaya yarayan ücretsiz ilan sitesi.
http://www.garantialsat.com/
http://www.garantialsat.com/
"hayatımız duman, dumanlanmaya devam." diye bir giriş yapayım.
onüç ondört yaş zamanlarında "yak bitane lan bişey olmaz, ehzeh annenden mi korkuyosun yoksa, korkak lan bu, gel inşaatta içeriz olm, " larla başlatan arkadaşlarıma burdan gerçekten teşekkür ediyorum. kızma anlamında değil lan övme anlamında. iyi ki alıştırmışlar. gerçi o zamanlardan sonra kartaltepenin kardeşlerini korumaya çalışan ağır abilerinin ellerinde sigarayla üstümüze gelip "sen sigara mı içiyosun lan, birdaha görim ağzında söndürürüm onu" demeleriyle göt korkusu yüzünden bir müddet ara verdik ama neyse ki lise mahalleye biraz uzaktı. lise bir, iki, üç. üniversite bir, iki, üç, dört. kaç oldu lan hah işte yedi yıldır kesintisiz devam. neler geldi neler geçti, maltepeler, ballıcalar, monte carlolar, lmler, piç zamanlarda * marlborolar, cameller.* son dört senedir winston box'ımla birlikte mutlu mesut geçiniyoruz. bazı geceler bitmesin diye içmeye kıyamadığım son dal sigaralar bile oluyor. yakıp içtikten sonra küllerine bakıp üzüldüğüm. en sinir olduğum da, bir işle uğraşırken yanık unuttuğumda boşa gidenler. sizlerden de özür diliyorum kültabağında yanık unuttuğum sigaralarım, affedin beni. bağımlıyım hacı, ama pişmanmıyım hayır. iyi ki başlamışım diyebiliyorum. winston ne kadar premiumlarını çıkarıp, marlboro fiyat ve kalitesine ulaşmaya çalışsa da senin yerini alamaz, seviyorum seni winston box'ım. senin de beni sevdiğini biliyorum bebeğim, karşımda durup bakışın bunu anlatıyor bana.
sigara içiyorsun, ölüceksin. sen içmiyorsun ölmiyceksin dimi ? olsun ama sen daha erken ölüceksin. felsefe bu hacı hızlı yaşa genç öl cesetin yakışıklı olsun.
onüç ondört yaş zamanlarında "yak bitane lan bişey olmaz, ehzeh annenden mi korkuyosun yoksa, korkak lan bu, gel inşaatta içeriz olm, " larla başlatan arkadaşlarıma burdan gerçekten teşekkür ediyorum. kızma anlamında değil lan övme anlamında. iyi ki alıştırmışlar. gerçi o zamanlardan sonra kartaltepenin kardeşlerini korumaya çalışan ağır abilerinin ellerinde sigarayla üstümüze gelip "sen sigara mı içiyosun lan, birdaha görim ağzında söndürürüm onu" demeleriyle göt korkusu yüzünden bir müddet ara verdik ama neyse ki lise mahalleye biraz uzaktı. lise bir, iki, üç. üniversite bir, iki, üç, dört. kaç oldu lan hah işte yedi yıldır kesintisiz devam. neler geldi neler geçti, maltepeler, ballıcalar, monte carlolar, lmler, piç zamanlarda * marlborolar, cameller.* son dört senedir winston box'ımla birlikte mutlu mesut geçiniyoruz. bazı geceler bitmesin diye içmeye kıyamadığım son dal sigaralar bile oluyor. yakıp içtikten sonra küllerine bakıp üzüldüğüm. en sinir olduğum da, bir işle uğraşırken yanık unuttuğumda boşa gidenler. sizlerden de özür diliyorum kültabağında yanık unuttuğum sigaralarım, affedin beni. bağımlıyım hacı, ama pişmanmıyım hayır. iyi ki başlamışım diyebiliyorum. winston ne kadar premiumlarını çıkarıp, marlboro fiyat ve kalitesine ulaşmaya çalışsa da senin yerini alamaz, seviyorum seni winston box'ım. senin de beni sevdiğini biliyorum bebeğim, karşımda durup bakışın bunu anlatıyor bana.
sigara içiyorsun, ölüceksin. sen içmiyorsun ölmiyceksin dimi ? olsun ama sen daha erken ölüceksin. felsefe bu hacı hızlı yaşa genç öl cesetin yakışıklı olsun.
ben itiraf diyim de sen ne dersen de.
berberde ayakkabılarımı unuttum. ne o çok mu garibine gitti ? dur anlatayım baştan. pazar akşamı yorgun argın, herzaman ki mahalle berberine gittim sakal traşı olmak için. altımda şort, converselerinde arkasını ezip üstüne basarak giymişim köy ağası misali. traşı oldum, çırak herzaman ki gibi yine beni kandırıp yüzüme o ne idüğü belirsiz şeylerden sürüp bekletmeye aldı koltukta. o ara bende ayakkabıları ayağımdan çıkarıp tam üstüne basarak takılıyorum ayaklarım rahatlasın diye. neyse çırak yüzü yıkadı, kaldırdı koltuğun başlığını masaj yapmaya başladı. başıma, kollarıma, sırtıma falan. şerefsiz tam bi masör ama, sanki bana değil adriana limaya masaj yapıyor. o derece yani düşün. beni kendimden geçirdi o koltukta, sonra "hooppa. hadi saatler olsun abi" sesiyle kendime geldim. traş parasını bahşişini falan verip kalktım koltuktan, dışarı çıktım. kapıda sigaramı yakarken düşünüyorum "ulan bi gariplik var ama ney" dememe kalmadı çırağın sesi belirdi "ehzehe abi ehzehe ayakkabılar ya ehzeheh" diye gülünce anladık tabi olayı. nasıl gülüyo ama ipne, tabi malzeme çıktı iki hafta konuşur bunu artık. her gördüğünde ayaklarıma bakıyo "ehzehe bu sefer ayakta duruyo abi ehehze"
berberde ayakkabılarımı unuttum. ne o çok mu garibine gitti ? dur anlatayım baştan. pazar akşamı yorgun argın, herzaman ki mahalle berberine gittim sakal traşı olmak için. altımda şort, converselerinde arkasını ezip üstüne basarak giymişim köy ağası misali. traşı oldum, çırak herzaman ki gibi yine beni kandırıp yüzüme o ne idüğü belirsiz şeylerden sürüp bekletmeye aldı koltukta. o ara bende ayakkabıları ayağımdan çıkarıp tam üstüne basarak takılıyorum ayaklarım rahatlasın diye. neyse çırak yüzü yıkadı, kaldırdı koltuğun başlığını masaj yapmaya başladı. başıma, kollarıma, sırtıma falan. şerefsiz tam bi masör ama, sanki bana değil adriana limaya masaj yapıyor. o derece yani düşün. beni kendimden geçirdi o koltukta, sonra "hooppa. hadi saatler olsun abi" sesiyle kendime geldim. traş parasını bahşişini falan verip kalktım koltuktan, dışarı çıktım. kapıda sigaramı yakarken düşünüyorum "ulan bi gariplik var ama ney" dememe kalmadı çırağın sesi belirdi "ehzehe abi ehzehe ayakkabılar ya ehzeheh" diye gülünce anladık tabi olayı. nasıl gülüyo ama ipne, tabi malzeme çıktı iki hafta konuşur bunu artık. her gördüğünde ayaklarıma bakıyo "ehzehe bu sefer ayakta duruyo abi ehehze"
passwordun kalkmasıyla seviyesi iyice düşmüş, anamıza bacımıza sövüp sayılan klan serverlarından farkı kalmamıştır ulu serverımızın. mızın diyorum çünkü sahiplenmiş, benimsemiştik ama şu sıralar girdiğimizde içeride yabancı olduğumuz serverdır. eskisi gibi sxesi ile passwordu ve oyuncuların katılımı ile renklenmesini bekliyoruz.
biletleri satışa çıkmış metal konserler zinciri. evet lan festival değil kampsız festival mi olur.
süper kombine : 125 tl
ayrıca;
- Unirock Festival kapsamındaki tüm konserleri sahne önünden izleme imkanı
- Orijinal Unirock Festival 2009 posteri
- Orijinal Unirock Festival 2009 t-shirt (çeşitli ebatlarda)
ve en önemlisi
- 29 Temmuz tarihinde gerçekleşecekTestamentkonserine ücretsiz giriş (sahne önü)
Kombine + Sahne Önü
kombine: 62 tl
sahne önü kombine: 100 tl
1. Gün - Arch Enemy
giriş: 39 tl
sahne önü: 56 tl
2. Gün - Paradise Lost - Rotting Christ
3. Gün - Amon Amarth
------
- indirimli bilet satışı 1 Haziran tarihinde sona erecektir. Bu tarihten sonra bilet fiyatları artacaktır.
- Organizasyon firması organizasyonun programında değişiklik yapma hakkına sahiptir.
- Bütün katılımcıların kimliklerini yanında bulundurması gerekmektedir.
- Festival alanındaki ses düzeni geçici duyma bozukluğuna yol açabilir.
- Etkinlik mekanına profesyonel kamera, fotoğraf makinesi, ses kayıt cihazı v.b. sokmak yasaktır.
- Organizasyon şirketi etkinlik için uygun görmediği kişileri bilet bedelini iade etmek koşuluyla etkinlik mekanına almama hakkına sahiptir.
- Sadece reçeteli ve festival süresince alınması gereken miktar kadar ilaç alana sokulabilecektir.
- Festival alanına yiyecek-içecek maddeleri sokmak yasaktır.
- Kapı açılış 12:00
süper kombine : 125 tl
ayrıca;
- Unirock Festival kapsamındaki tüm konserleri sahne önünden izleme imkanı
- Orijinal Unirock Festival 2009 posteri
- Orijinal Unirock Festival 2009 t-shirt (çeşitli ebatlarda)
ve en önemlisi
- 29 Temmuz tarihinde gerçekleşecekTestamentkonserine ücretsiz giriş (sahne önü)
Kombine + Sahne Önü
kombine: 62 tl
sahne önü kombine: 100 tl
1. Gün - Arch Enemy
2. Gün - Paradise Lost - Rotting Christ
3. Gün - Amon Amarth
------
- indirimli bilet satışı 1 Haziran tarihinde sona erecektir. Bu tarihten sonra bilet fiyatları artacaktır.
- Organizasyon firması organizasyonun programında değişiklik yapma hakkına sahiptir.
- Bütün katılımcıların kimliklerini yanında bulundurması gerekmektedir.
- Festival alanındaki ses düzeni geçici duyma bozukluğuna yol açabilir.
- Etkinlik mekanına profesyonel kamera, fotoğraf makinesi, ses kayıt cihazı v.b. sokmak yasaktır.
- Organizasyon şirketi etkinlik için uygun görmediği kişileri bilet bedelini iade etmek koşuluyla etkinlik mekanına almama hakkına sahiptir.
- Sadece reçeteli ve festival süresince alınması gereken miktar kadar ilaç alana sokulabilecektir.
- Festival alanına yiyecek-içecek maddeleri sokmak yasaktır.
- Kapı açılış 12:00
rotting christ 1987 yılında yunanistan'ın atina şehrinde kurulmuş bir black /death metal grubudur.
grup, sakis tolis ve themis tolis tarafından kuruldu. andreas lagios 1996'da basçı olarak katıldı. rotting christ temel olarak bu elemanlardan oluşmaktadır. 20 yılı aşkın geçmişlerinde rotting christ saf bir black metal grubu başladı daha sonraki çalışmalarında gotik metal ve melankolik doom metal tarzlarında eserler vermiş olsa da extreme müzik tarzından hiç kopmadı.
ayrıca bu yaz unirock fest kapsamında ülkemizi ziyaret ediceklerdir.
Şimdiki Elemanlar
Sakis Tolis - (vokal ve gitar) 1987-
Andreas Lagios - (bas gitar) 1996-
Giorgos Bokos - (gitar) 2005-
Themis Tolis- (bateri) 1987-
Eski elemanlar
Kostas Vassilakopoulos - (gitar) 1996-2004
Georgios Tolias - (klavye) 1996-2004
Jim Mutilator - (bas gitar) 1989-1996
Albümler
Satanas Tedeum (1989)
Passage to Arcturo (1991)
Thy Mighty Contract (1993)
Non Serviam (1994)
Triarchy of Lost Lovers (1996)
A Dead Poem (1997)
Sleep of the Angels (1999)
Khronos 666 (2000)
Genesis (2002)
Sanctus Diavolos (2004)
Theogonia (2007)
grup, sakis tolis ve themis tolis tarafından kuruldu. andreas lagios 1996'da basçı olarak katıldı. rotting christ temel olarak bu elemanlardan oluşmaktadır. 20 yılı aşkın geçmişlerinde rotting christ saf bir black metal grubu başladı daha sonraki çalışmalarında gotik metal ve melankolik doom metal tarzlarında eserler vermiş olsa da extreme müzik tarzından hiç kopmadı.
ayrıca bu yaz unirock fest kapsamında ülkemizi ziyaret ediceklerdir.
Şimdiki Elemanlar
Sakis Tolis - (vokal ve gitar) 1987-
Andreas Lagios - (bas gitar) 1996-
Giorgos Bokos - (gitar) 2005-
Themis Tolis- (bateri) 1987-
Eski elemanlar
Kostas Vassilakopoulos - (gitar) 1996-2004
Georgios Tolias - (klavye) 1996-2004
Jim Mutilator - (bas gitar) 1989-1996
Albümler
Satanas Tedeum (1989)
Passage to Arcturo (1991)
Thy Mighty Contract (1993)
Non Serviam (1994)
Triarchy of Lost Lovers (1996)
A Dead Poem (1997)
Sleep of the Angels (1999)
Khronos 666 (2000)
Genesis (2002)
Sanctus Diavolos (2004)
Theogonia (2007)
otlakçılara söylenen yalanların başındadır. bir diğeride;
(bkz: son dalım)
(bkz: son dalım)
29 temmuz 2009 çarşamba günü maçka küçükçiftlik park ta olacak konser.
aha da kanıtı.
http://www.testamentlegions.com/tour-v5.htm
edit: maslak ne lan maçka o maçka *
aha da kanıtı.
http://www.testamentlegions.com/tour-v5.htm
edit: maslak ne lan maçka o maçka *
* - merhaba st johan ben
+ bende baltalı ilah
++ bende saylon muzaffer
* - bu kim ?
/ sen bana bu diyemezsin
- pardon haklısınız, peki siz kimsiniz
/ sen bana bu diyemezsin dedik ya
- tamam bilader özür diledik işte ne uzatıyon
/ya hayır bi dakika nickim sen bana bu diyemezsin
- ya bırak git ya
dipnot: yaşanmamıştır.
+ bende baltalı ilah
++ bende saylon muzaffer
* - bu kim ?
/ sen bana bu diyemezsin
- pardon haklısınız, peki siz kimsiniz
/ sen bana bu diyemezsin dedik ya
- tamam bilader özür diledik işte ne uzatıyon
/ya hayır bi dakika nickim sen bana bu diyemezsin
- ya bırak git ya
dipnot: yaşanmamıştır.
kendi işime bakarım aga diye cevap verilesi soru.
perran kutman ne olacak şimdi filminde şener şen'e karşı baya bi kullandırtmıştır bu eylemi.
http://www.youtube.com/watch?v=a7QLBfu_OBc
http://www.youtube.com/wa...g6pnw&feature=related
(bkz: tükür oğlum babanın suratına)
http://www.youtube.com/watch?v=a7QLBfu_OBc
http://www.youtube.com/wa...g6pnw&feature=related
(bkz: tükür oğlum babanın suratına)