bugün
- iç sıkıntısından intihar etmek10
- m r e r e c t o24
- birader beylerin birader beyler olmaları6
- kontrat fosfor karburator4
- iyi öpüşmek için yapılması gerekenler13
- yazarları gülümseten şeyler6
- milli takım şarkısının akp tarafından üretilmesi12
- geleyim beş dakika göreyim seviyesinde sevmek13
- karamanoğlu beyliğinin bayrağı5
- mardin de bir ağanın inşa ettirdiği ilginç köy evi3
- en çok kullandığınız ağrı kesici9
- sarı yeleli aslan trump8
- 60 saat boyunca uyumayan insan4
- iş sıkıntısı olmasa okuyacağınız bölüm4
- deniz şortunun içine boxer giyilir mi sorunsalı3
- yaz günü bira içmek6
- ümmetçiler neden filistin'i kurtarmıyor10
- hababam sınıfı semra hoca7
- müslim sarı2
- sıradan biri olarak ölmek istememek2
- zallın fake hesabı var mı9
- en son ne yediniz7
- montla sıçmak3
- mor semsiyeli yabanci21
- kıçına tekmeyi basmak2
- anın görüntüsü19
- ya maho ağa feyzo yla anlaşsaydı2
- zall sözlüğü bizzat takip ediyor18
- kendi kendine konuşmak5
- en gey özelliğiniz13
- olgay'ı pezevenklerin eline vermek3
- talibanin kadınlara hemşire ve ebeliği yasaklaması10
- sıradan bir hayatın güzel olmadığının sanılması2
- kalmadı3
- siyah araba4
- klima çarpması2
- gocu26
- özşen madencilik işçilerinin direnişi8
- ben bir hata yaptım4
- ben bu dünyada hangi boşluğu dolduruyorum15
- chp'nin hali ne olacak49
- ani gelen can sıkıntısı2
- 40 yaşında bekar kadın6
- dinciler4
- eşimi aldattım vicdan azabı çekiyorum4
- kadınlar hakkında net gerçekler4
- dönerci isim önerileri4
- türkiye a milli futbol takımı2
- bisikletle giderken arkadan daat yapan araba6
- ben geldim naneler6
bir sayı ve jasper kent romanı.
Napoleonun saldırıları karşısında çaresiz kalan rus ordusunun son çare olarak Opriçniki olarak bilinen oniki savaşçıya başvurması üzerine olayların gelişmesini konu alan jasper kent romanıdır. Can yayınlarından çıkan bu kitap, kırkmerak dizisiyle başlayan değişimi gerek tanıtım çalışmaları gerekse kapak tasarımlarındaki çeşitlilik bakımından sürdürmektedir. Bağdat caddesinde bu sıcakta oniki gence siyah pelerin giydirip ilan dağıtmak insanlarda yanlış izlenim uyandırması bakımından* iyi bir fikir olmayabilir.
Anadolu Aleviliği'nde önemli bir yere sahip olan imamların sayısı.
Napoléon, Rusya seferinde dayanılmaz kış koşullarına mı yenildi, yoksa işin içinde başka güçler de var mıydı?
Rusya 1812 sonbaharında başa çıkılmaz bir düşmanla karşı karşıyadır: Napoléon Bonaparte'ın Büyük Ordusu. Rus şehirleri Fransızlara birer birer teslim olmuş, imparatorluğun kalbi Moskova'yı kurtarmak ancak bir mucizeye kalmıştır. Bir grup üst rütbeli Rus asker, son çare olarak Opriçniki adı verilen, Hıristiyan Avrupa&'nın uzak köşelerinde efsane olmuş on iki savaşçının yardımına başvurur. Sadece geceleri ve yalnız başlarına savaşan çete, koca bir savaşın kaderini değiştirir. Ancak Yüzbaşı Aleksey, çetenin yolu üzerindeki ölüm haberlerinden şüphelenir. Asıl karabasanın henüz başlamadığını kısa sürede anlayacaktır.
Gerçek tarihî olaylar, sınırsız fantezi ve hiç eskimeyen halk hikâyeleri. Roman, esrarlı olayları, dehşet duygusunu ve tarihi inanılmaz bir ustalıkla birleştiriyor.
Fantasy Book Review
Tarihî romanla kara fantezinin kusursuz bir bileşimi, benzersiz bir gerilim.
Lisa Tuttle, The Times
insan olmayan varlıkların yarattığı dehşetin, insanların yarattığı dehşeti vurguladığı bir roman.
New York Times Book Review
Rusya 1812 sonbaharında başa çıkılmaz bir düşmanla karşı karşıyadır: Napoléon Bonaparte'ın Büyük Ordusu. Rus şehirleri Fransızlara birer birer teslim olmuş, imparatorluğun kalbi Moskova'yı kurtarmak ancak bir mucizeye kalmıştır. Bir grup üst rütbeli Rus asker, son çare olarak Opriçniki adı verilen, Hıristiyan Avrupa&'nın uzak köşelerinde efsane olmuş on iki savaşçının yardımına başvurur. Sadece geceleri ve yalnız başlarına savaşan çete, koca bir savaşın kaderini değiştirir. Ancak Yüzbaşı Aleksey, çetenin yolu üzerindeki ölüm haberlerinden şüphelenir. Asıl karabasanın henüz başlamadığını kısa sürede anlayacaktır.
Gerçek tarihî olaylar, sınırsız fantezi ve hiç eskimeyen halk hikâyeleri. Roman, esrarlı olayları, dehşet duygusunu ve tarihi inanılmaz bir ustalıkla birleştiriyor.
Fantasy Book Review
Tarihî romanla kara fantezinin kusursuz bir bileşimi, benzersiz bir gerilim.
Lisa Tuttle, The Times
insan olmayan varlıkların yarattığı dehşetin, insanların yarattığı dehşeti vurguladığı bir roman.
New York Times Book Review
D&R'ın sabahki mailiyle Can yayınları tarafından basılmış olduğunu öğrendiğim kitap ve tabii ki artık D&R'da.
--spoiler--
gossip girl tadında vampir hikayelerinden sonra ilaç gibi gelen kitap.
napoleon rusyaya saldırınca vampirler de bildiğin safariye çıkıyorlar; le grande armee arkasından. güzel ziyafetler veriyorlar, takılıyorlar öyle. sonra rus askeri bunları çözüyor tek tek kesiyor,
--spoiler--
aslında the danilov quintet beşlemesinin ilk kitabı.
diğer kitaplar ise;
thirteen years later
the third section .
zmyeevich
uncle mitka
sadece ikinci kitap yurtdışında yayınlanmış durumda bize de gelir bugün yarın.
gossip girl tadında vampir hikayelerinden sonra ilaç gibi gelen kitap.
napoleon rusyaya saldırınca vampirler de bildiğin safariye çıkıyorlar; le grande armee arkasından. güzel ziyafetler veriyorlar, takılıyorlar öyle. sonra rus askeri bunları çözüyor tek tek kesiyor,
--spoiler--
aslında the danilov quintet beşlemesinin ilk kitabı.
diğer kitaplar ise;
thirteen years later
the third section .
zmyeevich
uncle mitka
sadece ikinci kitap yurtdışında yayınlanmış durumda bize de gelir bugün yarın.
insana tarihi sevdiren, gerilim ve heyecan dolu Jasper Kent romanı.
yazarı jasper kent olan ve türkleri vahşi bir toplum olarak sürekli dile getiren bir kitap.
tarihi-fantastik gerilim romanı.çok zamanınız varsa okuyabilirsiniz.
http://bit.ly/oniki-jasper-kent
http://bit.ly/oniki-jasper-kent
jasper kent'in danilov beşlemesinin ilk kitabı. okuyanın pek bir şey kazanıp kaybetmeyeceği roman.
Gündemdeki Haberler
güncel Önemli Başlıklar