bugün
- habire1219
- basmane tren garı6
- renkli rüyalar oteli5
- silvermist9
- ben geldim naneler15
- torpille bir yerlere gelenler4
- habire12nin çaylak olması5
- hz isa'nın fiziksel annesi ve babası yoktu11
- türkiye solunun en büyük sorunu6
- hiç kimse fikirleri yüzünden hapis yatmasın8
- lahmacun3
- siyonizmin tasfiye oluşu3
- masklavi ile yeni parti mitingine gitmek38
- gammaz çetesi9
- sersem herif5
- konaktan üçkuyular'a gitmek3
- dinler tarihi5
- sözlük yazarlarının kudurtan kombinleri23
- sarapci koala63
- karşıyaka dan bayraklı ya yürümek4
- cemaatçi polis3
- guendouzi ve greenwooda uefa disiplin süreci7
- tribünlerde apoya küfür edilmesinin yasaklanması6
- hoşlandığın kızın komünist çıkması4
- g i l d e d l i l y3
- özgür özel'in önder sav ile yan yana gelmesi3
- mantı8
- motorine 8 24 tl zam gelmesi5
- şeyhine sakso çekip şeriat isteyen tip7
- ben sizin anonim11
- bir kız güneş kremi sürmenizi rica etse2
- 4 eylül 2026 başakşehir galatasaray maçı8
- yılana güven olur mu2
- maşa ile koca ayı online3
- imbat3
- önder sav4
- çikolatalı kek4
- sen onun başını ezeceksin o da topuğunu ısıracak2
- akpartililerin apo sevdası5
- deli sikince yapılabilecek çılgınlıklar3
- bostanlı dan karşıyaka ya sahil boyu koşmak3
- sözlükte kıskançlık oluyor hissi7
- sözlükte en çok kıskandığınız yazar9
- insan olmaya ceyrek kala15
- sonbaharda yapılacak en iyi şey5
- şeriatçıların konserleri yasaklatması6
- kıskançlık krizi geçiren kadına yapılacak müdahale8
- allah'ın homo sapiensi çamurdan yaratması4
- ahlak duygunuzu nerden alıyorsunuz24
- mavibahçe alışveriş merkezi2
barthez, taffarel, seaman, casillas, van der sar, lehman (yanlış yazılmış olabilir) gibi kalecileri seyretme imkanım oldu, ama tartışmasız kahn ayrı bir tip, ayrı bir efsane idi. sanırım bayern münih'in dünya futboluna kattığı en büyük efsaneler alanı kaleciler olsa gerek. yeni nesil efsane kaleci adayları için (bkz: manuel neuer)
Dünya Üzerinde kavga etmek isteyeceğiniz Son insan olabilir.
yavaş yavaş yaşını almaya başlasa da hâlâ dünyanın en iyi kalecisi bence.
bence gelmiş geçmiş en iyi kalecidir. oynadığı dönemde alman milli takımını da bayern i de taşıdığı maçlar olmuştur. 2002 dünya kupası finali performansı yıllarca tartışılsa da, tek yorum kaptanın gemisini kurtaramadığı olmalıdır. saygılar üstat.
Kalede güven veren eski alman kaleci.
bu da yaşlandı vay be. 33 yaşında ama hâlâ taş gibi kaleci.
33 yaş kaleci için çok değildir. en az 39 yaşına kadar daha oynar bence.
33 yaşında değil 49 yaşındadır. 1969 Karlsruhe doğumludur.
ilk profesyonel karşılaşmasına 1987 yılında çıkmıştır. 1994 yılında kariyerinin sonuna kadar oynayacağı Bayern Münih'e transfer olmuştur.
ilk profesyonel karşılaşmasına 1987 yılında çıkmıştır. 1994 yılında kariyerinin sonuna kadar oynayacağı Bayern Münih'e transfer olmuştur.
almanların en itici en gıcık kalecilerindendir. hiç sevemedim bu ayıyı! roberto carlos'un bir frikiğini yumurtladığını hatırlıyorum. ayrıca, 2002 dünya kupasında sırf almanya ikinci olduğu için, turnuvanın en iyi kalecisi seçildi, rüştü reçber ise ikinci seçildi. halbuki rüşü ondan çok daha iyi, çok daha akılda kalan bir performans sergilemişti.
tüm zamanların en iyi kalecisidir.
Futbolculuk kariyeri bir tarafa,
çok sağlam ve çok zeki bir futbol yorumcusu. Kendisini 2006 senesinden beri televizyonlarda, özellikle Avrupa ve dünya şampıyonası programlarında yorumcu olarak dinleyebiliyorduk. Adamın karizması var. O aktif futbolcu yıllarında gösterdiği agresifliği ve sıcak kanlılığı, yorumcu olarak tamamiyle kontrol altına alıp bi o kadar sakin ve tek taş yorumlarıyla, neden dünyanın en iyi kalecilerinden biri olduğunu bir nevi bize sergilemiş oluyor.
Oliver Kahn -
bu sezon itibariyle bayern münih’e Yönetici olarak başlamıştır.
görsel
çok sağlam ve çok zeki bir futbol yorumcusu. Kendisini 2006 senesinden beri televizyonlarda, özellikle Avrupa ve dünya şampıyonası programlarında yorumcu olarak dinleyebiliyorduk. Adamın karizması var. O aktif futbolcu yıllarında gösterdiği agresifliği ve sıcak kanlılığı, yorumcu olarak tamamiyle kontrol altına alıp bi o kadar sakin ve tek taş yorumlarıyla, neden dünyanın en iyi kalecilerinden biri olduğunu bir nevi bize sergilemiş oluyor.
Oliver Kahn -
bu sezon itibariyle bayern münih’e Yönetici olarak başlamıştır.
görsel
gerizekalılıktan dolayı gol tehlikesi yaşarsa...
"sizin oynayacağınız topu zikeyim" diye sahada kendi takımının defans oyuncularını kovalayan alman. uçan tekmeyle girmişliği vardır.
hayranıydım... hayranıyım.
"sizin oynayacağınız topu zikeyim" diye sahada kendi takımının defans oyuncularını kovalayan alman. uçan tekmeyle girmişliği vardır.
hayranıydım... hayranıyım.
Ne kaleciydi be. Hiç sevmezdim ama maçlarda bi duvara dönüşüyordu.
Bayern münchen 'in kaybettiği bir maçtan sonra kadın (!!) bir spikerin, ," sizce bugün bayern forvetindeki eksik neydi?!" sorusuna tek kelimeyle"taşşaklar !!" diyip, yürüyüp gitmesi hiçbir zaman unutulmayacak büyük alman kalecisi.
alman milli takımının efsane kalecisi.
Dünya kupası değersiz bi kupa demiş.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar