bugün
- iyi insan olmanın hiçbir işe yaramaması14
- 4 mayıs 2025 fenerbahçe beşiktaş maçı32
- osmanlı yı yeniden kuracağız13
- uyudun mu yazan kız11
- iyi geceler15
- ali koç11
- ramadan fahriden8
- sırrı süreyya önder43
- kader doğuştan yazılı bir şey midir8
- 3 mayıs türkçüler günü17
- sözlük yazarlarının akşam yemekleri12
- en sevdiğiniz sözlük ahmeti9
- 13 yıl önceki fotoğraflarınız11
- 4 mayıs özgür özele saldırı30
- bir ilişkinin kısa sürme sebebi14
- anın görüntüsü14
- kemalist erkekler gizli eşcinsel midir12
- yazarların sahip olmak istedikleri süper güçler11
- garanti bankası13
- piyasadaki en adam gibi sigaranın rothmans olması14
- gerçeği aramak9
- sözlüğün 18 yaş altına hitap etmesi14
- stanley termos olmazsa ben pikniğe gitmem12
- kendini esmer sanarken birden sarışın olan kız19
- mokv nerede8
- nihal atsız türkçülüğü vs atatürk türkçülüğü13
- akrep burcuyum soruları alayım9
- diyanetten skandal cuma hutbesi16
- akp belediyelerinin hiç yolsuzluk yapmaması29
- 3 mayıs 2025 galatasaray sivasspor maçı16
- akp ve chp'nin birbirinden farkı olmaması10
- uludağ sözlük zirvesi32
- tas kafa saç modeli10
- koltukta uyumak12
- 9 yaşındaki felçli çocuğa yoğun bakımda tecavüz10
- cin görünce yapılması gerekenler11
- ekrem imamoğlu8
- otizmliye cennet garanti mi15
- 80 yaşında olmak11
- ülkemde başı açık kadın istemiyorum15
- müge anlı mı esra erol mu9
- faiz yemenin wow haram olması11
- kemalizm9
- masklavinin bu aralar çok gergin olması32
- vampirov'a sorular17
- küresel nerde yahu9
- ölüm8

entry'ler (693)
Pancakeswap, burgerswap, mocktailswap gibi bir coin swap sitesi. 1000$ yatırıma Şuan için günlük 50$ dolar gibi astronomik bir geri ödeme yapıyor kazandığınız panther aracılığıyla. Farm ve stake oranları çok yüksek ve 5 günde en çok yatırım alan swap borsalarının arasına girmeyi başardı. Araştırın ve yüksek oranlar varken deneyin derim. Reklam girdisi oldu madem link de bırakalım. https://pantherswap.com/?...vbjqeqrmtrbzj9d9z4yzskpvn Adresinden üye olabilirsiniz.
bende buram buram ergenlik kokan, saçma sapan hikayesi olan bir şarkı. şöyle ki; 8. sınıftayken sınava hazırlandığım bir dönemdeydim ve okulun en başarılı öğrencisiydim.(okulun tarihinde doğru dürüst anadolu lisesi kazanmış öğrencisi bile yoktu. hoca dövmekten ve müdür tehdit etmekten ders falan işlenemiyordu bile.)
o zamanki halime göre gayet güzelce bir kız arkadaşım olan c. okulda mektupların arkadaşlar ile ulaştırıldığı dönemde mektubunu a.'ya verdi ve bana masumca açıldı.(a. ve c. sınıfın en güzel kızları bu arada)
ben mektuba cevap vermemiş, o da bunu olumsuz anlamamış şekilde devam ediyorduk arkadaşlığımıza. beden eğitiminde su getirir, gözümün içine bakar ve çantamı eve götürürdü. annem de tanıdığı için "bu dişlek niye senin çantanı getiriyor, yaşınız kaç sizin der kızın güzel olduğunu, mahalledeki niğdelilerin kızı olduğunu söylerdi.(anne ben bunları yüksek lisansta öğrenemedim, veri-ustalık olayı doğuştan yüklü annelerde söz konusu çocukları olunca)
a.'ya da meyilli olan ben c.'ye bu şarkıyı msn'den göndererek sınava yoğunlaşmam gerektiğini söylemiştim. keşke c.'ye o masum hislerinin karşılığı olarak böyle bir salaklık yapmasaydım. sanırım erkekler olarak bu yöndeki gelişimimiz yaptığımız öküzlüklerin neticesinde sağlanıyor. ilkinde başaramıyoruz sanırım. neyse böyle başlangıçta da belirttiğim gibi saçma sapan bir ergenlik hikayesiydi, anlatamadım da zaten.*
o zamanki halime göre gayet güzelce bir kız arkadaşım olan c. okulda mektupların arkadaşlar ile ulaştırıldığı dönemde mektubunu a.'ya verdi ve bana masumca açıldı.(a. ve c. sınıfın en güzel kızları bu arada)
ben mektuba cevap vermemiş, o da bunu olumsuz anlamamış şekilde devam ediyorduk arkadaşlığımıza. beden eğitiminde su getirir, gözümün içine bakar ve çantamı eve götürürdü. annem de tanıdığı için "bu dişlek niye senin çantanı getiriyor, yaşınız kaç sizin der kızın güzel olduğunu, mahalledeki niğdelilerin kızı olduğunu söylerdi.(anne ben bunları yüksek lisansta öğrenemedim, veri-ustalık olayı doğuştan yüklü annelerde söz konusu çocukları olunca)
a.'ya da meyilli olan ben c.'ye bu şarkıyı msn'den göndererek sınava yoğunlaşmam gerektiğini söylemiştim. keşke c.'ye o masum hislerinin karşılığı olarak böyle bir salaklık yapmasaydım. sanırım erkekler olarak bu yöndeki gelişimimiz yaptığımız öküzlüklerin neticesinde sağlanıyor. ilkinde başaramıyoruz sanırım. neyse böyle başlangıçta da belirttiğim gibi saçma sapan bir ergenlik hikayesiydi, anlatamadım da zaten.*
Geçen hafta annelerini uzun bir süre aramama rağmen bulamadığım iki yavru oyun canavarı kedi için söylenebilecek durumdur. evdeki kedim yavrulara ve kokularını üzerimden aldığı an bana saldırdığı için ikiye bölünmüş durumdayım. yavruları ayırmadan sahiplenecek yuvayı arıyorum.
not: görüklespor.
görsel
not: görüklespor.
görsel
yılmaz erdoğan kırosunun tayfasından olan kıro. eşini, eşlerini dövmekten geri durmuyor.
hakemin sulayarak bitirdiği maçtır. (sulu da susuz da siktiler)
harun'un kurtarış yaptığı maç.(allah allah)(enteresan)
nabil dirar'ın anasının amına tekrar girmek istediği maç.
30 temmuz 2019 günü fenerbahçe'nin allianz arena stadında bayern münih'e karşı demokrasi kurbanı olması olayıdır.
gute nachrichten für die demokratie : demokrasi için iyi haber
görsel
gute nachrichten für die demokratie : demokrasi için iyi haber
görsel
fenerbahçe'nin kdv, ötv ve ötvnin kdvsinden muaf olduğu için bol bol gol yediği maç.(maç almanya'da)
hakemin fenerbahçe defansına desteğe geldiği maç.
uğur meleke'nin ne boktan bahsettiğini kendisinin de bilmediği maç.(vitesten bahsediyor yarrağım)(audi kaç fitess)
volkan demirel'in ininde bal kovanıyla izlediği maç.(hazırlanıyor gönlümün ayısı)
ferit şahenk'in bir kez daha kelini sikmek istememi sağlayan maç.(arabasını getirmesin)(garanti işe almadı)
vw ve audi yönetiminin türkiye'deki yatırımlarına ilk fenerbahçe'yi sikerek başladığı maç.(manisanın plakası 45)
maç spikerinin ekmeğine yağ sürdü diyerek panky ayısına gönderme yaptığı maç.
ilk yarıda ortalama 9 dakikada 1 gol yediğimiz maç.(betimsel istatistik gördüm)
ali koç denen tırrığın takımı köye t100 eski kasa ile geri göndereceği maç.
sahadakilerin devre arasında sırayla emre belözoğlu'nun taşşaklarını soğutacağı maç. (hepsini sikecek)