bugün
- iş yerinde sözlükte takılmak14
- karşı partiye oy veren arkadaşınıza küser misiniz11
- öbür partiden biriyle evlenir misiniz4
- fener balı15
- sarapci diye nick alan akpli16
- galatasaray'ın çok ballı kura çekmesi22
- hyundai bayon5
- pkk'nın bitmesi5
- çekmeceli çikolata3
- sözlükteki tahriklere kapılmamak5
- seküler erkeklerin muhafazakar kız sevdası3
- game of thrones taki kerhaneci23
- erkeklerin istediği tek şey5
- sözlüğün en sevilen yazarı38
- dine inanmak isteyip inanamamak2
- fenerbahçe yarım düzine gol atıyor7
- 28 ağustos 2026 uefa avrupa ligi kura çekimi3
- koalayı ruh ve sinir hastalıklarına yatırmak4
- 27 ocak 2027 psg galatasaray maçı7
- gocu yu evine davet eden sözlük kızı4
- uzak şehir dizisi2
- vücudunu satarak para kazanan insan5
- canımın sütlaç çekmesi2
- masa başı iş vs ayakta iş5
- ismet özel der ki2
- manifest8
- şampiyonlar liginde bir tarafınızdan kan çekerler7
- flört uygulamalarında eşleşme algoritması3
- savunduğu her fikrin doğru olduğuna inanan insan10
- 2023 te lozan açılacaktı ne oldu ona3
- gammaz çeteleri6
- rafael leao9
- arkadaşlar grup açıyorum gelmek ister misiniz8
- günün sözü3
- sözlükten kaç sevgili edindiniz4
- fenerbahçe vs galatasaray26
- koala2
- liberal2
- hasidik yahudilik6
- özür dilemeyi bilmek9
- fenerin şl de ziki tutacak olması13
- psg'nin galatasaray'a atacağı gol sayısı4
- clarence seedorf2
- dayak yiyen kadının şikayetçi olmaması8
- yaşadığı hayatı başkasının gözüne sokan insanlar8
- kavga eden iki yazarı ayırmak5
- zall birader kelimesini yasakla çocuğum2
- 2022 de istanbul da ilginç şeylerin olması3
- uludağ sözlük kışlası4
- 26 ağustos 2026 olympique lyon fenerbahçe maçı50
allahım nasıl bir geri kafalılıktır. maneviyat bakanlığı ile geri kalan %50 nin hayatını dizayn etmeye çalışmakta ama bunu açıkça kabul etmemekte ve bakanlık kurulursa muhtemel bakan olacaktır.
her ne kadar istanbuldan vekil olsa da, kendisi ofludur. hatta vakti zamanında of belediye başkanlığı da yapmıştır yamulmuyorsam. zaten ofta saral ailesinden değilsen belediye başkanı olamazsın diye duydum.
milletvekili mi kabadayı mı belli olmayan vekil. aşiret mantığı ile hareket eden bir yapıya mensuptur.
insanız duygularımıza hakim olamayabiliyoruz. robot değiliz diye kendini savunuyor. oysa insan eğitildikçe mantığını kullanmaya başlar, bir nevi robotlaşır. hayvanlar ise daha duygusaldır. çevresindeki olaylara aşırı tepkiler verir. kendini durduramaz. evrime bende inanmıyorum ama bu kadarda evrimi inkar etmemek lazım. gittikçe geriye mi gidiyoruz ne? tabi mantıklı, zeki insanlar az çocuk yapar geri kalanlar en az üç çocuk yaparsa olacağı buydu.
öyle bi konuşma yaptı ki bi an istifa edecek zannettim.
nasıl meclise girmiş merak edilen karadeniz kökenli istanbul milletvekili zat.
tbmm içinde şovmen ve dövüşçü vekil. hem de durumu pişkince açıklamış. hangi istanbullu tanımış da bu isme oy atmış? taşı aday göster seçer bu cahil seçmen. yalandan demokrasi işte!
eleştiride seviyenin ne olduğuna dair bir fikri olmayan cumhurbaşkanı baş danışmanı. attığı tweetleri 14 yaşında, kurtlar vadisi izleyen ve azıcık kafiyeli konuşabilen herkes yazabilir. hukuk devletinde nefret suçundan yargılanabilir.
benimle aynı görüşte olmadığı için kötüdür ben dededen demokratım.
Danışman denen kişiler bir nevi ülke yönetiyor.
Yani bu kadar yetersiz kişilerin olması çok çok üzücü.
Yani bu kadar yetersiz kişilerin olması çok çok üzücü.
Recep Tayyip Erdoğan’ın danışmanı Oktay Saral, sosyal medya paylaşımıyla nasıl danışman olunur ve kalınır dersi veriyor adeta.
(img:#2423625)
(img:#2423625)
Danışmanın böyle olursa işte.
Tanırım iyi çocuktur. Ben of refah partisi mkyk üyesiyken bu gençlik kolları başkanıydı. Sonra of belediye başkanı oldu.
şimdi kültür ve turizm bakanı da bir cevap verip şöyle dese :
" 12 şehidimizin olduğu günün 2 gün sonrasında ekranlara terörist başının videosunu çıkaranlara - üstelik cezaevinde video kaydı almak ayrı bir suçken- ses yükselttiğiniz, benzer tepkileri koyduğunuz an sorularınıza yanıt vereceğim. "
acaba nolurdu.
" 12 şehidimizin olduğu günün 2 gün sonrasında ekranlara terörist başının videosunu çıkaranlara - üstelik cezaevinde video kaydı almak ayrı bir suçken- ses yükselttiğiniz, benzer tepkileri koyduğunuz an sorularınıza yanıt vereceğim. "
acaba nolurdu.
bu herifide hiç sevmem.
https://x.com/i/status/2061891964795306005
Kanye West konserini hedef almış olan cb başdanışmanı. Bu arada yeğeni de konserde. işte ciasal islamcıların riyakarlık örneği.
görsel
Kanye West konserini hedef almış olan cb başdanışmanı. Bu arada yeğeni de konserde. işte ciasal islamcıların riyakarlık örneği.
görsel
Dün Alparslan kuytul’a “suyun ısındı” yazmıştı.
Bugün gözaltı.
Twiti’de silmiş bu arada.
Sanki silince kayboluyor.
Ben yazmadım mı dicen?
Bugün gözaltı.
Twiti’de silmiş bu arada.
Sanki silince kayboluyor.
Ben yazmadım mı dicen?
bugün şöyle bir tweet atmış:
https://x.com/oktay_saral/status/2092267362682606018
özetle doruk madencilik işçilerinin mağdur olduğunu, haklarının verilmesi ve şirket sahibinin kulağının çekilmesi gerektiğini yazmış. peki, yaklaşık üç saat sonra ne oluyor? madencilere gözaltı!
https://x.com/bagimsizmad...tatus/2092307967907344842
bir cumhurbaşkanı danışmanı, madencilerin mağdur olduklarını ve haklarının verilmesi gerektiğini söyledikten yalnızca üç saat sonra o madenciler gözaltına alınıyorlarsa bundan ne anlamak lazım?
https://x.com/oktay_saral/status/2092267362682606018
özetle doruk madencilik işçilerinin mağdur olduğunu, haklarının verilmesi ve şirket sahibinin kulağının çekilmesi gerektiğini yazmış. peki, yaklaşık üç saat sonra ne oluyor? madencilere gözaltı!
https://x.com/bagimsizmad...tatus/2092307967907344842
bir cumhurbaşkanı danışmanı, madencilerin mağdur olduklarını ve haklarının verilmesi gerektiğini söyledikten yalnızca üç saat sonra o madenciler gözaltına alınıyorlarsa bundan ne anlamak lazım?
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar