bugün
- köşe başı dükkanlar erotik shop olsun11
- nervio abla13
- türkiye'de iyi bir insan olmak9
- sedat pekmez42
- 25 yıllık akp iktidarından çıkarılacak ders12
- hiç gelmeyecek birini beklemek9
- feministlerin sınırsız nafaka iptaline kızmaları8
- teklif edip asla ısrar etmeyen insan4
- gençler iş beğenmiyor diyen genç patron13
- kadınların beğenilme arzusu ve ilgi açlığı2
- cedidacer'in fenerbahçeli bir ezik olması19
- diyetisyen eşliğinde zayıflamak4
- bir insana yapılabilecek en büyük kötülük19
- larisalisa öldü mü6
- küfürbaz haydo6
- sözlükte hic tayt giyen kız olmaması9
- türk erkeği azerbaycan kızı evliliği7
- 10 haziran 2026 otokoç'a silahlı saldırı yapılması4
- sanatçılardan kılıçdaroğluna büyük tokat3
- anhedonist3
- sek sevilen şeyler4
- kafa iyiyken başlık açmak2
- 6'ncı nesil uçakta dünyada söz sahibi olmamız11
- fakir ve cahilken doğurmak7
- karton toplayan abi3
- evli insanların bekarlara sen de evlen baskısı2
- dua4
- yapay zeka moderatörü11
- schopenhauer'un kadın nefreti5
- yemek ücreti2
- çelik erişçi4
- lahmacun yiyen erkeklerin kıro olması5
- kötü hissedildiğinde rahatlamak için yapılan şey9
- altı üstü istanbul dizisi2
- seküler erkek muhafazakar kız birlikteliği5
- şarkıcıların chp'nin şarkı kullanımını yasaklaması3
- altının düşüşü7
- ciddi ciddi maymundan geldiğine inanmak8
- bir yazarı seven yazarı da sevmemek5
- merhaba arkadaslar4
- chp'nin hali ne olacak34
- erkek regline isim önerileri5
- aşk3
- kısa şort giyen şişman kız5
- edep2
- skalanın en tepesindeki kezo2
- annesizlik8
- orhan pamuk vs amin maalouf2
- macbook edinme sebepleri5
- orhan pamuk vs ahmet altan2
insanı insanlıktan çıkartıp ''bir ışık gördüm'' tadına ulaştıran yiyecek.
yenmez, yenebilinemez; tapılır!
hakkinda 250'ye yakin entry girilmis bir garip gıda. ulan ya da neyse bisey demiyorum.
populer kültürün ucurduklarından.
populer kültürün ucurduklarından.
çok şekerli bir yiyecektir. 6 şekerli çay içen birisi olaraktan beni yanıltmış, o şekerli ve eşsiz tadından dolayı çayıma bir seferde 9 şeker atmamı sağlayarak, bütün gün midemi sancıya sokmuş olan gıdadır.
şenerella nın yegane rakibi(!)...
tapanlarının olduğuna şahit olduğumuz bol kalorili ve şekerli şukulata. aşırı tüketilidiği taktirde bazı bünyelerde ebleklik hasılı oluyormuş. sonra her gördüğün dişiye "melaba apla, yalaşak mı" diyesi geliyormuş insanın.
not: çoluğu çocuğu mümkün mertebe bu tip yiyeceklerden uzak tutun ya da az yedirin. yazık günah vallaha!
not: çoluğu çocuğu mümkün mertebe bu tip yiyeceklerden uzak tutun ya da az yedirin. yazık günah vallaha!
ekmekle yenmesi kadar saçma olan birşey yoktur. tatlı kaşığını, gerekirse yemek kaşığını ** daldırıp daldırıp üstünden beyle yavşaça eritip eritip yemek gerekir. tabi anne halkının "ekmekle yenir o! kepçeyle yeseydin! görmiyim bir daha!" demesiyle keyif yarıda da kalabilir bazı zamanlar.
(bkz: nutella çeşmesi)
(bkz: nutella çeşmesi)
wafflelın içinde yenildiği zaman nirvanaya ulaştıran yegane yiyecektir.
ayrıca, reklamında eskiden kaşığı yalayıp geri soktuğu gibi "hayır diyemeyeceğiniz tek lezzet" sloganını kullanırken artık reklamda hem kaşığı yalayıp geri daldırdığı kısmı göstermiyor, hem de slogan hayır diyemeyeceğiniz lezzet olarak değiştirilmiş. bir nutella sever olarak bu değişikliğin sebebini merak ettim. neden böyle bir değişime gidildi? daha iyi şeyler mi çıktı? piyasa kötü mü? öğrenmek istiyorum. * *
"bu benzersiz lezzete asla hayır diyemiyorum." sloganıyla reklamını sık sık tv de gördüğümüz çikolata.
"daima aç" diye nitelendirilen yatılı insanın dolabındaki yegane hazinedir. kahvaltıda yine beyaz peynir ve siyah zeytin olan bir günde, çantadan çıkarılıp masaya koyulması bayram havası yaratır. tüm günü kurtarır.
rejim düşmanlığıyla haksız yere suçlanan ürün. nutella'lı rejim bal gibi de olur, hemen anlatıym:
1) 2 paket eti form alınır (bu 20 adet eti form parçası eder)
2) bir kavanoz nutella alınır, 10 parçaya itinayla sürülür (süreceğiniz miktar size kalmış. evet, bu rejimin böyle de bir esnekliği var)
3) boş kalmış eti formlar, nutella'lı eti formların üstüne -sandviç gibi- oturtulur.
4) eğer arzu edilirse sandviçlerin üst kısmına da nutella sürülür, afiyetle yenir.
günde üç öğün bundan yiyin, farkı görün..
1) 2 paket eti form alınır (bu 20 adet eti form parçası eder)
2) bir kavanoz nutella alınır, 10 parçaya itinayla sürülür (süreceğiniz miktar size kalmış. evet, bu rejimin böyle de bir esnekliği var)
3) boş kalmış eti formlar, nutella'lı eti formların üstüne -sandviç gibi- oturtulur.
4) eğer arzu edilirse sandviçlerin üst kısmına da nutella sürülür, afiyetle yenir.
günde üç öğün bundan yiyin, farkı görün..
anne ve kardeşin uyumasıyla bitirilmesi planlanan çikolata eriğiyidir.
En güzel dostlardan birisi . Her öğünün vazgeçilmezi.
yurtdışında üretilenlerin türkiye'den gelen en iyi fındıklarla üretildiği, bağımlılık yapan lezzet.
dün 90 tl bayılmak suretiyle 5kg olanını almayı ciddi ciddi düşündüğüm fakat tabii ki almadığım dünyanın en güzel tatlarından bir tanesi.
- Kahvaltıda ekmeğin üstüne sürülür;
- Çikolatadan nasibini fazlasıyla almıştır;
- Mutluluk verir.
Acaba nedir nedir?
Nutella * )
- Çikolatadan nasibini fazlasıyla almıştır;
- Mutluluk verir.
Acaba nedir nedir?
Nutella * )
lezzetli olmasına lezzetli ama diğerlerinden çokta farkı olduğunu düşünmüyorum kendisinin. sarellede de hemen hemen aynı lezzet var ya da ülker golden de ama nutellanın adı çıktı bir kere...
çok yemekten her yerimde sivilce çıkartan hödö.
yemek yemiyorum. bütün günüm nutella yiyerek geçiyor.
yani bu şey değil hani ''haha ben nutella yiyiyorum ben sözlük yazarıyım'' falan gibi bir hava atma şeysi değil.
eskiden yemek yerine abur cubur yerdim işte annem pasta falan yapardı onu yerdim. şimdi bulunduğum yerde anne olmayınca yemek yerine nutella yiyiyorum.
tokluk hissi veriyor falan iyi güzel hoş da her yerim sivilce oldu lan.
kafamın arkası acayip oldu. öleceğim aq yakında. *
yemek yemiyorum. bütün günüm nutella yiyerek geçiyor.
yani bu şey değil hani ''haha ben nutella yiyiyorum ben sözlük yazarıyım'' falan gibi bir hava atma şeysi değil.
eskiden yemek yerine abur cubur yerdim işte annem pasta falan yapardı onu yerdim. şimdi bulunduğum yerde anne olmayınca yemek yerine nutella yiyiyorum.
tokluk hissi veriyor falan iyi güzel hoş da her yerim sivilce oldu lan.
kafamın arkası acayip oldu. öleceğim aq yakında. *
mutfağa gidilir. çekmecelerden en üstteki çekilir. içinden bir yemek kaşığı alınır. dolabın önüne gidilir. dolabın kapağı açılır. içinden nutella çıkartılır. masanın üstüne konulur. geçilir karşısına oturulur. kapağı açılır. kaşık ele alınır ve nutlellanın içine daldırılır. kaşığın alabildiği kapasitede nutella afiyetle mideye indirilir. kişi mutlu ve huzurlu odasına doğru yol alır.
(bkz: nutella yeme klavuzu)
(bkz: nutella yeme klavuzu)
yenilmeye kıyılamayan, yemeye başlanıldığı zaman durulamayan, çikolataların en güzeli.
çikolata ve ötesi...
anlatılmaz yaşanır.
anlatılmaz yaşanır.
Gündemdeki Haberler
güncel Önemli Başlıklar