bugün
- pkklıların salıverilmesine uludağ sözlüğün tepkisi12
- tom barrack3
- dünyanın en ünlü kişisi3
- pazar günü evde oturan insan3
- ultraslan lideri sebahattin şirin'in gözaltına alı4
- şarkılarım dağlara2
- türk islam sentezi zırvaları2
- dinsiz milliyetçilik4
- heybeliada ruhban okulu2
- bir fenerbahçeli ile tartışmak2
- ikinci abdülhamid4
- sadece akçomarların gördüğü büyük oyun2
- durmazlar çetesi3
- galatasaray ın yine başını alması3
- futbol24
- gocunun freddy travması6
- okan buruk5
- cansever16
- a9 tv3
- çocuğa tecavüz eden adamın kurşuna dizilmesi5
- 09 ağustos 2026 istanbul da sağanak ve rüzgar uyar3
- dem parti3
- pazar kahvaltı klasikleriniz6
- victor osimhen8
- ayşen gruda4
- şort giyen genç kıza saldıran yaşlı kadın31
- özgür özel4
- düşün ki o bunu okuyor5
- kışlık domates konservesi yapmak5
- kaplanın sırtında2
- behlül bihter sevişmesinin reyting rekoru kırması5
- adnan oktar vs fethullah gülen3
- pkk lılara af çıkması4
- spor yapmak2
- anın görüntüsü10
- türkiye pazar günü yeni bir sabaha uyanacak6
- namuslu filmi3
- çinliler4
- aym memur emeklilerine seyyanen zam kararı3
- almanya11
- okanınçükü2
- naif insanlar4
- çirkef galatasaray5
- pocoyo daki pato'nun çok yakışıklı olması3
- enflasyon hedefinin tutmaması4
- sözlük yazarlarına gelen son mesaj2
- galatasaray14
- lisede kızlara şiir okuyanlar şimdi ne yapıyor3
- kadınlar neden kötü araba kullanır sorunsalı14
- dünyanın 10 da birinin solak olması5
"bu benzersiz lezzete asla hayır diyemiyorum" dedirten mükemmel lezzet.
ülker 350 gr golden'i nutellaya 5 basar, fiyat aynı..
sarelle ise 1000 basar, fiyat %50 yüksek.
adamlar baktı, oturdu piyasa, kaliteyi düşürelim bunlar anlamaz dedi, millet de hala yiyor nutella efsanesini.
uyanın millet adamlar göz göre göre kaliteyle oynuyor, haberiniz yok...
sarelle ise 1000 basar, fiyat %50 yüksek.
adamlar baktı, oturdu piyasa, kaliteyi düşürelim bunlar anlamaz dedi, millet de hala yiyor nutella efsanesini.
uyanın millet adamlar göz göre göre kaliteyle oynuyor, haberiniz yok...
bir fındıklı kremadan cok daha fazlası . 7 sinden 70 ne kadar herkezin sewgilisi.
en güzel yeride kaşıkla yenmesı
en güzel yeride kaşıkla yenmesı
inci sözlüğe göre ekşi sözlük yazarlarının bilimum bazı olaylardan sonra makatlarına sürdükleri çikolata kreması.
100 gramında 530 kalori bulunan türk fındıkları ile polonya da üretilen, ithal edilen güzel yiyecek.
evimizde boş olmayan bir kavanoz bulmanın limit sonsuza giderken 0a yaklaştığı, bulduğum yerde tüm kavanozunu bitirdiğim yaşam kaynağı.
bu çeşitinin de türkiye'ye gelmesini diliyoruz:
görsel
görsel
Çayla birlikte tüketirken, çayıma şeker koymamama sebebiyet veren yiyecektir efenim. Zira gerek te yoktur aslında. Nutelladaki şeker yetiyor.
damağa ve mideye lezzet, ergen bünyeye sivilce festivali yaşatan enerji kaynağı, leziz şey.
buzdolabında donmayan soğuk soğuk çay kaşığıyla dibini sıyırası kakaolu fındık kreması.
dibini bulduğum nadir kavanozlardan.
her ülkede farklı tadlarla üretilen lezzet festivali.
çok acayip bir şey lan. böyle yedikçe insanın yiyesi geliyor ama neden statü belirteçi olarak kullanılıyor orasını anlamadım.
tamam, ürün pahalı. bugün küçük kavanozunu 6 liraya aldım. büyükler 14 liraydı. almadım. fakirim.*
takılmayalım böyle şeylere oturup yiyelim afiyetle. kavanoz yarılandı gibi sanki. bayramda çocuklara birer kaşık versem, şekeri beleşe getiririz.
çok acayip bir şey lan. böyle yedikçe insanın yiyesi geliyor ama neden statü belirteçi olarak kullanılıyor orasını anlamadım.
tamam, ürün pahalı. bugün küçük kavanozunu 6 liraya aldım. büyükler 14 liraydı. almadım. fakirim.*
takılmayalım böyle şeylere oturup yiyelim afiyetle. kavanoz yarılandı gibi sanki. bayramda çocuklara birer kaşık versem, şekeri beleşe getiririz.
türkiyede olmadığı vakitler almancıların 3 boy ( küçük , orta , aile ) halinde getirdiği sarelle kadar güzel olmasa da fiyatı bakımından ona göre ucuz olup çoğu çikolatadan daha enfestir
(bkz: system error)
Çorba kaşığıyla tükettiğim ana besin maddemdir.
bugüne kadar yemediğim eksikliğini de hissetmediğim ve hissetmeyeceğim yiyecek.
bu nasıl bir iştir böyle anlamıyorum. kazık kadar adamlar ciddi ciddi çikolatalı krema sohbeti yapıyorlar. bu tarz diyaloglar 12 13 yaşından sonra yerini daha verimli şeylere bırakmalı.
bu nasıl bir iştir böyle anlamıyorum. kazık kadar adamlar ciddi ciddi çikolatalı krema sohbeti yapıyorlar. bu tarz diyaloglar 12 13 yaşından sonra yerini daha verimli şeylere bırakmalı.
alt üstü bir çikolata , bu kadar abartmaya bu kadar coşmaya gerek yok. heyecan yapmayın.
(bkz: ekşici alert)
Kilo almak isteyenlerin her gün yemesi lazım zira gainer'a falan gerek yok.
migros da, 8 lira falandi yanlis hatirlamiyorsam en buyuk sisesi.
her ayin 5inde maasimi alinca gidip migrosa hemen ediniyorum bu meretten. sonra yaklasik bir hafta gibi bir surede, cay kasigiyla kasiklamak suretiyle bitiriyorum. sonlara dogru cay kasigi yetisemiyor sisenin buyuklugunden dolayi, mutfak cekmecesinden yemek kasigi aliyorum, onla devam ediyorum.
ve evet, su an yemek kasigi var agzimda.
her ayin 5inde maasimi alinca gidip migrosa hemen ediniyorum bu meretten. sonra yaklasik bir hafta gibi bir surede, cay kasigiyla kasiklamak suretiyle bitiriyorum. sonlara dogru cay kasigi yetisemiyor sisenin buyuklugunden dolayi, mutfak cekmecesinden yemek kasigi aliyorum, onla devam ediyorum.
ve evet, su an yemek kasigi var agzimda.
statü göstergesi olmuştur artık. bir şirinlik ölçer, elitlik cetveli haline gelmiştir.
güzel bi sucuklu yumurta nın arkasından cilasını nutelle yla çekeceksin , benim için kahvaltının son demi. deli gibi yerim ,hep yerim, ömür boyu yerim .
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar