bugün

Nihoş, temsili değil gerçek;

görsel
Onu çaylak edecek yetkili ne güzel yetkili, silecek olan mod ne güzel mod…
kulislerde artık uslu bir çocuk olduğu ve artık kimseyle kavga etmeyeceği konuşuluyormuş. kedi gibi oldu maaşallah.
Konuştuk biz onunla. Artık tövbe ettiğini söyledi. Bizimle anlaşmak istiyor. Onunla anlaşıp uludağ sözlükteki huzur ve refah ortamını yeniden tesis etmek zorundayım. Bu benim için şereftir…
Kedi gibi asil hayvana yapılan bu hakareti kabul etmiyorum.

Bu kim ki kedi gibi olacak?

(bkz: Hamamböceği)
48 saatten fazla dayanamaz doğası gereği gene gider birilerinin alnına burnuna konar. uslanabilecek olsa ilkokuldan okulu bırakmaz geçen 30 senede ergenlikten de çıkardı.

heee bunu başarsın gelsin elimizi öpsün biz de kardeşimiz deyip bağrımıza basalım o kapı da açık ama ihtimal vermiyorum..
Nickli başlık bakınızı verdi aha! Ban ban ban ban!
severiz abiyi.
saygılar evet.
kardeş düşmanlık yok sen de yanlış anlamışsın sadece üzülüyoruz sana bizim arkadaşımız akrabamızda bu durumda olabilirdi.. kimseyi patlattığın hoplattığın sinir ettiğin yok onlar senin küçük hayal dünyanda burada küsküyü yedikçe yaşandığını sandığın olaylar. gerçekleri dış göz ile görsen.. neyse..

sen şimdi uslandın mı cidden adam olacak mısın onu söyle hala onu öyle yaptım bunu böyle yaptım halisünasyondasın gerçek dünyaya giriyor musun onu de ?
sen bir cevap ver de ona göre bir şeyler paylaşacağım kıvırma net ol evet abi sinekliği bırakıyorum insan sıfatına giriyorum de. veya girmiyorum de ona göre şeyyapıcaz.
Hayır nihavend, sakın. Unutma sen artık ıslah olmuş, temiz bir insansın. Artık uludağ sözlük camiasının seçkin üyelerinden biri olmak üzeresin. Lütfen seninle yaptığımız anlaşmayı ihlal etme.
görsel
AHAHAHAHAHAHA çaylak olmuş, ahahahahahaha...

şey yapmayın çocuklar, ben alıştırma yapıyorum. nasılsa birazdan gider. ihihi
Sen ıslah olmuş, uslu uslu durduğun sürece kim sana neden kötü davransın nihavend? Uludağ sözlük camiası kimleri affetmedi, kimleri bağrına basmadı? Normal sözlükte sözlüğümüzü kötüleyen aykolik’i affettik mesela. insan gibi geldi özür diledi, neden affetmeyelim? Sen şimdi uslu duruyorsun, neden kötü davranalım?
oğlum sen adam olsan sana neden kötü davranılsın ? milletin anasına karısına sövme, sapıklık peşinde koşma, insanları rahatsız etmekten vazgeç aha bak herkesin huzurunda söz veriyorum kabul edersen bundan sonra kardeşimsin. insan gibi yaşayana kim neden kötü davransın kim neden itin götüne sokup sokup çıkartsın. kimse sana akp lisin veya gs lisin diye bir şey söylemiyor 80 ler sapığı gibi herkese musallat oluyorsun diye millet sana laf söylüyor. kimseye ilişmeden yaz çiz kardeş kardeş yaşayalım.
Deneme sürecini geçebilirse nihoş kardeşimizi de aramıza alalım...
arkadaşa yeni nick düşünmeye şimdiden başlasak mı ya. zorlanıyor artık nick bulmakta. manyak olursun kanki diye nick mi olur amk.
--spoiler--

O zaman sen çaylak yapmadan gidiyorum.
Hepiniz kötüsünüz kötü işte.
Sözlükten çıkış yaptım kötü niyetlisiniz siz.

--spoiler--

oynamaya gönlü olmayan gelin yerim dar dermiş. ben dedim 48 saat bile dayanamaz döner.
Mevzu derin kardeşimiz temiz bir başlangıcın ilk adımı olarak sözlüğümüzün sol frame’ine çıkmalı ve ‘artık terör bitti, trollük bitti, ben ıslah oldum, trollük gömleğimi çıkarttım’ desin. Kurucu önderi olduğu trollük organizasyonunu lağvettiğini açıklasın. Sonra kendisine güzel bir nick buluruz tabiki…
@gibson, gitmez ki bu, boş yapıyor, mağduru oynuyor yine. akpli ne de olsa. *
küfürlü caps'tan bastım gammazı. birileri daha basarsa çaylak. haberin olsun nihoş. ihihi
bu eleman uslanmaz doğasına ters en başta yazdım. gene döndürüp döndürüp duruyor lafı mazoşistlik var herhalde acı çekmeden yaşayamıyor barışmak arkadaşlık kurmak falan ters buna.
Vazgeçtim bundan adam madam olmaz.

Ulan nihoş ne halin varsa gör
arkadaşlar birinin doğuştan gelen özellikleriyle dalga geçmek doğru değil. tipsiz ve cüce diyip durmayın şuna, çok üzülüyor, ağlıyor. *
Özel birey olduğunu söylediğinizden beri dalga geçmiyorum.
© copyright 2005 - 2026