bugün
- akrabalarımı yükseltmek inancım gereğidir7
- yengeç burcu erkekleri ölsün kampanyası11
- iyi futbol oynar mısınız9
- kemal kılıçdaroğlu16
- filistin in ermeni soykırımını tanıması39
- spor yapmayan erkek6
- gizem altunsoy2
- gerizekalı yazarlar zirvesi7
- matematikte en büyük ve en küçük sayının olmaması3
- matrix'deki zencinin torbacı olması6
- mustafa kemal atatürk13
- amsızlık4
- tebrikler 2026'nın ilk 6 ayını boşa harcadınız2
- dünyanın en ünlü dört keli3
- sözlükte siyaset tartısmak2
- devlet4
- ankara'nın nato zirvesi hazırlıkları3
- samuel chukwueze'nin trabzonspor'a transferi4
- israil de haredi krizi büyüyor2
- nutuk4
- pasif agresif yönetici2
- pandela24
- atatürk'ü sevmemek8
- saraca finch house9
- en son ne aldınız3
- burçlar hakkında bilgi sahibi olan erkek2
- ona bir şey söyle11
- birazdan temmuza giriyoruz13
- aktrollerin ibb davasını takip etmeyi bırakması21
- türkçülük4
- meksika7
- gece gece aniden gelen 1 buçuk adana yeme isteği3
- nickini değiştiren yazarlar3
- 1 temmuz 2026 fransa isveç maçı12
- en son seviştiğin zaman3
- yazarların akıl hocaları9
- devlet bahçeli4
- yengeç burcu zamanında olmamız8
- tai lung17
- 0 0 717
- futbol34
- 2026 dünya kupası39
- rabia naz vatan3
- iktidar değişince aktroller ne olacak sorunsalı15
- 30 haziran 2026 fildişi sahili norveç maçı10
- avrupa klima krizi2
- velvet52
- sevişirken yapılması gerekenler8
- dünya17
- israil12
Herkes istediği herşeyi yapmakta özgürdür. Sizde milletin anasına genelde yada True nin dediği gibi özelden küfür etmeyin anadın mı.
Senin de sıran gelecek goku. celallenme, sabret biraz...
sözlükte nihoş diye bir üye yok çok vurdurmak istiyorsan nihavend var.
kardeşim zaman yancılık yapılacak zaman değil sen araya girme bu beş para etmez tip için kenarda dur.
Ohaaa, sözlüğümüzü cimer’e şikayet edenleri savunanlar var! Ben şok!
--spoiler--
ohaaa, sözlüğümüzü cimer’e şikayet edenleri savunanlar var! ben şok!
--spoiler--
Ala la la kim vermiş acabaaa sözlüğü hemi de?
Sözlüğün falan değil arkadaşım, topluma küfreden bir kendini bilmez cimerlenmiş sadece.
Büyütülecek bir şey yok. Şahsi hiçbir dava yok.
Ha Bir şey olur olmaz bilemeyiz.
Hadi gidin kumda oynayın.
ohaaa, sözlüğümüzü cimer’e şikayet edenleri savunanlar var! ben şok!
--spoiler--
Ala la la kim vermiş acabaaa sözlüğü hemi de?
Sözlüğün falan değil arkadaşım, topluma küfreden bir kendini bilmez cimerlenmiş sadece.
Büyütülecek bir şey yok. Şahsi hiçbir dava yok.
Ha Bir şey olur olmaz bilemeyiz.
Hadi gidin kumda oynayın.
Ya cüce ve tipsizdi, onlara ok olmuştuk ama sözlüğümüzü cimer’e şikayet etmesi kabul edilebilir bir şey değil! Savunmayın şu cüceyi, aman nihoş’u!
sözlüğün azılı tro'larından, aman troll'lerindendi. başka sözlükte güzelim sözlüğümüzü bokladı bokladı gitti. acaba nerededir şimdi!?! mutlu ama uzak olsun. *
trollük bile en azından 60 iq ister geçiniz.
Öbür sözlükte burada yediği tokatları ağlayan sümüklü. Ahahaahah
Öbür sözlüğe yapay zeka tespit sistemi koymuşlar, keşke buraya da koysalar heheh. Ulan bir yazı koydum madalyalılarda dursun diye, hayattan soğuttu editör, franklinde para bok nasılsa adam reklam aldığı gibi daha geliri hesaba yatmadan, sözlüğe yatırımlara başladı, yok ai detector yok plagmarism detectorlar *
Şunu şurda hala yazdırıyorlar ya vallahi yazık ya.
Helak oldunuz lan vah vah yazık.
(bkz: swh)
(bkz: swh)
Manyak olursun derken kendisi manyak olmuştur.
Kih kih kih
Kih kih kih
naimun isimli çaylak fake'iyle tematikte sol frame'den başlık uçurduğu tespit edildi ve gereken yapıldı.
ne kadar derin olduğumu, ve müsade ettiğim kadar burada durabildiğini bir öğrense. öğrenmeye açık değil gerçi.
ne kadar derin olduğumu, ve müsade ettiğim kadar burada durabildiğini bir öğrense. öğrenmeye açık değil gerçi.
hah işte, böyle benim adımın geçtiği her yerde it gibi korkacak, ve titreyeceksin! meh meh meh
bugün ekstra bir kuduruk, insanlara ağızlarını bozdurmaya çalışıyor, kendi seviyesine çekmeye çalışıyor ama sanmıyorum lut kavmi gibi olan sözlükte bile o'nun magma seviyesine kadar inebilecek biri olsun. meh meh meh
Genç kızlara sulanan yaşlı ayyaşlara had bildiren, delikanlı nihavende bu şekilde hitap eder kancıklar.
Kih Kih Kih.
Kih Kih Kih.
Birincisi ben kimseye hitap etmedim.
Nick vermedim çünkü.
Üstüne alınan için bir şey yapamam.
Ne demişim ben”genç kızlara sulanan yaşlı ayyaşlara had bildiren, delikanlı nihavende bu şekilde hitap eder kancıklar”
Evet genç kızlara sulanan yaşlı ayyaşlara derken Herhangi bir nick vermiş miyim ki birine hitap olsun?
Devamında delikanlı nihavend demişim, E öyleyim delikanlıyım ben. Benim gibi delikanlı, erkek bir adama nihoş diyerek ibne iması yapan da su katılmamış kancıktır. Evet.
Nick vermedim çünkü.
Üstüne alınan için bir şey yapamam.
Ne demişim ben”genç kızlara sulanan yaşlı ayyaşlara had bildiren, delikanlı nihavende bu şekilde hitap eder kancıklar”
Evet genç kızlara sulanan yaşlı ayyaşlara derken Herhangi bir nick vermiş miyim ki birine hitap olsun?
Devamında delikanlı nihavend demişim, E öyleyim delikanlıyım ben. Benim gibi delikanlı, erkek bir adama nihoş diyerek ibne iması yapan da su katılmamış kancıktır. Evet.
Ya enayicim ben bir örnek vermek için dedim. Napim anlamıyordun. Örneklemem gerekiyordu. Nickini yazarak dedim.
Sen de birazcık adalet duygusu olsaydı, bana tam 7-8sayfa nihoş diyerek ibne benzetmesi yapan kahpelere de bir iki satır yazardın.
Ahlaktan edepten bahsediyor bir de.
Hadi oradan hadi oradan!
Sen de birazcık adalet duygusu olsaydı, bana tam 7-8sayfa nihoş diyerek ibne benzetmesi yapan kahpelere de bir iki satır yazardın.
Ahlaktan edepten bahsediyor bir de.
Hadi oradan hadi oradan!
Ben ismi lazım değil bazı utanmazları itin götüne soktuktan sonra, yukarıda sabit bile kalabilir bu başlık enayicim. Önemli değil.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar