bugün
- akrabalarımı yükseltmek inancım gereğidir7
- yengeç burcu erkekleri ölsün kampanyası11
- iyi futbol oynar mısınız9
- kemal kılıçdaroğlu16
- filistin in ermeni soykırımını tanıması39
- spor yapmayan erkek6
- gizem altunsoy2
- gerizekalı yazarlar zirvesi7
- matematikte en büyük ve en küçük sayının olmaması3
- matrix'deki zencinin torbacı olması6
- mustafa kemal atatürk13
- amsızlık4
- tebrikler 2026'nın ilk 6 ayını boşa harcadınız2
- dünyanın en ünlü dört keli3
- sözlükte siyaset tartısmak2
- devlet4
- ankara'nın nato zirvesi hazırlıkları3
- samuel chukwueze'nin trabzonspor'a transferi4
- israil de haredi krizi büyüyor2
- nutuk4
- pasif agresif yönetici2
- pandela24
- atatürk'ü sevmemek8
- saraca finch house9
- en son ne aldınız3
- burçlar hakkında bilgi sahibi olan erkek2
- ona bir şey söyle11
- birazdan temmuza giriyoruz13
- aktrollerin ibb davasını takip etmeyi bırakması21
- türkçülük4
- meksika7
- gece gece aniden gelen 1 buçuk adana yeme isteği3
- nickini değiştiren yazarlar3
- 1 temmuz 2026 fransa isveç maçı12
- en son seviştiğin zaman3
- yazarların akıl hocaları9
- devlet bahçeli4
- yengeç burcu zamanında olmamız8
- tai lung17
- 0 0 717
- futbol34
- 2026 dünya kupası39
- rabia naz vatan3
- iktidar değişince aktroller ne olacak sorunsalı15
- 30 haziran 2026 fildişi sahili norveç maçı10
- avrupa klima krizi2
- velvet52
- sevişirken yapılması gerekenler8
- dünya17
- israil12
birey olamadı bir türlü, kıl oldu ancak, bir yer kılı. meh meh meh
Söz vermişti. Islah olup topluma kazandırılacağım, artık ben değiştim, trollük gömleğimi çıkarttım demişti…
Kaçıncı hesabıyla yazıyor aklıma takıldı. 10-15 hesabı silindi desen, 1-2 hesap da kendi silmiş olsa, nereden baksan 40’ıncı hesabıyla falan yazıyor. istenmediğini anlaması için daha kaç hesabı silinmeli acaba? Yüz olacak insanda, yüz!
Tersten okuyunca 'Şahin'in kürtçe söylenişi oluyor.
Goku mevzu nun fake i değil. Kesin bilgi yayalım.
Evet
Evet
Senin yahnin iyi olur nihoş. Meh meh meh
Terbiyesiz olduğun için yeni çaylaklığın hayırlı olsun nihoş. Sonra sorma kendine allah allah bayram değil, seyran değil, niye öpüldüm diye. Meh meh meh
biz nihoş derken eğiliminin o yönde olduğunu bilmiyorduk. eğilimiyle dalga geçtik gibi olmuş, ayıp olmuş. her türlü hayat seçimine saygımız var sonuçta. ha ama eğilimini tabi kendi gibilerle yaşasın, heteroseksüel erkeklere sulanmayı bıraksın. meh meh meh
Lan şu sitede birine karakter analizi yapacak son insansın be ahaha.
oğlum gocu'nun çükü de, gocu'nun çükü diye geziyorsun, ben de ağzından düşsün(ne düşsün?) diye şey yaptım, sinirlenme hemen. meh meh meh
şekeri sen götünden uydurdun zaten de, çük merakın ulu orta herkesin önünde. git eğilimi kendine uygun birini bul da o ilgilensin senle diyorum. homoseksüel ihtiyaçlarını ben gidermeyeceğim. allah allah diye gezip gey olman da allahla senin aranda tabi, bizi bağlamaz. meh meh meh
olm bu adam bana, gladiator filmindeki commodus ya da the green mile filmindeki percy wetmore karakterlerini anımsatıyor nedense. o derece sevilmiyor.
çorba tok tutmuyor demekten şeker hastalığı teşhisi koyman? sen sağlık bakanı mısın? ne yapacaksın benim sağlığımı? meh meh meh
açıkça söyle oğlum çük meraklısı olduğunu, hastalık vs. bahane etme. biz yargılamayız seni, eğilim artık herkesin malumu zaten. meh meh meh
açıkça söyle oğlum çük meraklısı olduğunu, hastalık vs. bahane etme. biz yargılamayız seni, eğilim artık herkesin malumu zaten. meh meh meh
kardeşim 8 saatte acıkan insan fiziken ufak tefek insandır. hareket etmiyordur sabahtan akşama ekran başında oturuyordur misal. bizim boyumuz uzun ve boy ile doğru orantılı fiziki özelliklerimiz var. dolayısı ile bizim ebatlarımızdaki adamlara 8 saatte bir yemek yedirmeye kalkarsan ölür.
bu bilgileri size kim veriyor lan çok merak ediyorum. çabuk acıkan adam kesin şeker hastası imiş şeker yok tansiyon yok çok şükür. ben de 3 saatte bir acıkırım mesela arada sebze meyve yerim kahve içerim bastırmak için. şu atv de show tv de gündüz kuşağı izleyip merdiven altı doktorlardan, ilahiyatçılardan, psikologlardan abuk subuk bilgiler almaktan vazgeçin artık..
bu bilgileri size kim veriyor lan çok merak ediyorum. çabuk acıkan adam kesin şeker hastası imiş şeker yok tansiyon yok çok şükür. ben de 3 saatte bir acıkırım mesela arada sebze meyve yerim kahve içerim bastırmak için. şu atv de show tv de gündüz kuşağı izleyip merdiven altı doktorlardan, ilahiyatçılardan, psikologlardan abuk subuk bilgiler almaktan vazgeçin artık..
Normal bir insan 8 saatte acıkır.
Kaynak: götüm...
Kaynak: götüm...
ulan tipsiz, peltek ve cüce herif kendini 1.79 diye tanıtıyor. ahahahaha acıklı durumunu daha da acıklı hale sokma çük meraklısı nihoş. meh meh meh
1.85 bodur ise yandık ki ne yandık.. acıkmayan adam neden yesin kardeşim acıkıyor ki yiyiyor. bu illa hasta olduğunu anlatmaz yemeyi seviyordur metobolizması hızlıdır vs vs vs.
bunlar benim sorunlarımdan ziyade senin cinsel sorunların ve eğilimin nihoş. daha çok debelenme, iyice batma. meh meh meh
çok ısrarcı bir çocuk. yönelimini sorgulamak bize yakışmaz ama aradığı koca ben değilim. meh meh meh
Şu sıcak ve samimi aile ortamını cimer’e şikayet etmek suretiyle bozmuş eski yazar. Yazık, çok yazık. Bin kere fake hesapla geldi sözlüğe ama artık yüzü kalmaz herhalde bir daha gelmeye. Bir de yani ben o ara çaylaktım, çocuğun cimer’e gidecek kadar psikolojisini bozmanız da hoş olmamış çocuklar.
Boşuna hamam böceği demiyorum.
bok sineği daha çok yakışıyor bence. onu da kovalarsın kovalarsın gitmez ya en sonunda yumruğu vurup ezmen gerekir. aynısı.
Yani bu dediğimiz hayvanların bile doğaya katkısı vardır.
Onlara da haksızlık ediyor olabiliriz.
Onlara da haksızlık ediyor olabiliriz.
Yaptığı şey gerçekten affedilmez. Hadi gidip başka sözlükte bizi kötülüyorsun, bu tek başına yeter ama oraya buraya şikayet etmek falan af fe di le mez...
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar